Gardiner for et bedre arbeidsmiljø
Prosjekt

Gardiner for et bedre arbeidsmiljø

I Norias kontorlokaler i Oslo bidrar gardinene til å skape en trivelig atmosfære og et hyggelig arbeidsmiljø. Gardinene skjermer også arbeidsplassene mot sjenerende sollys og reflekser.

Gardinmaker.no har, i samarbeid med Indu & Marianne Interiørdesign og kunde, levert skreddersydde gardinløsninger til kontorlokalet.

I en av Oslos ærverdige bygårder ble kontorlokalene til Noria nylig gjenstand for en omfattende rehabilitering. Det store, åpne kontorlandskapet har vakre, buede vinduer, der de skreddersydde gardinene bidrar til å skape en trivelig atmosfære, og et hyggelig og hjemmekoselig arbeidsmiljø.

Gardinene har samtidig en viktig funksjon for å skjerme arbeidsplassene mot sjenerende sollys og refleks.

Den lyse tekstilfargen ble nøye utvalgt som dekor for å myke opp totalinntrykket i rommet, og som en fin kontrast til den spennende, blå veggfargen og de andre dekorelementene.

Klassisk og tidløst med blyantfold

Gardinene er skreddersydd med en blyantfold, et klassisk og tidløs utseende der gardinhøyden har påsydd et rynkebånd som gir en jevn og stram blyantfold i gardinhodet øverst.

Gardiner med blyantfold kan brukes med alle tekstilkvaliteter, fra florlette stores til forede, tunge velourgardiner.

Gardiner med blyantfold anbefales spesielt til funksjonelle gardiner som skal trekkes for og fra. Når gardinen trekkes sammen og samles på siden av vinduet vil folden forbli jevn og pen, uten at gardinen bygger for mye og hindrer lysinnslipp.

Oppheng gardiner - New Delac gardinskinne

I tillegg til de nøye utvalgte tekstilfargene og de vakre buede vinduene, utgjør den sortfargede gardinskinnen et tiltalende innslag i Norias interiørdesign.

Denne elegante detaljen bidrar til å skape en følelse av modernitet, og harmonerer perfekt med det overordnede estetiske uttrykket i kontorlokalene.

Som oppheng gardiner er det benyttet en takmontert New Delac gardinskinne. 

New Delac er en funksjonell gardinskinne som er tilgjengelig i fargene hvit, sølv og sort,  og kan monteres på vegg eller i tak.

Følgende er benyttet i prosjektet

Tekstil: JAB Anstoetz Kolleksjon: Davinci Søm: Blyantfold

Gardinskinne: Toso, New Delac Farge: Sort

Skreddersydd i Norge

Vi har eget sømstudio og produksjonslokaler i Vestfold, og skreddersyr og måltilpasser alle løsningene lokalt og til konkurransedyktige priser, for rask levering i hele landet.

Vi leverer alt fra tynne gardiner for skjerming mot sol og innsyn, til kraftigere tekstiler med lyddempende egenskaper, i tillegg til blendingsgardiner og dim-out kvaliteter.

HAR DU ET GARDINPROSJEKT?

Fyll ut kontaktskjemaet - Vi tar kontakt med deg i løpet av kort tid. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen som prosjektkunde hos oss!

Til Nettbutikken I Blogginnlegg Prosjekt

Mer inspirasjon?

Sweco Squid B1280 3
Hvordan få vindu uten innsyn på kontor med glassvegger?

Se hvordan Sweco skjermet for innsyn ved å bruke Squid selvklebende vindutekstil – en smart og enkel løsning for kontorer med glassvegger.

09 4H0A0680 Noria B1280
Gardiner for et bedre arbeidsmiljø

Hos Noria bidrar skreddersydde gardinløsninger til å skape en varm og innbydende atmosfære som fremmer produktivitet og trivsel blant de ansatte.

IMG 4041 B1280 2
Grønne gardiner fra taket

I Sivas kontorbygg skaper takmonterte skinner og grønne gardiner med wavefold en behagelig loungestemning, og skjermer samtidig mot sol og innsyn.

Bilde 07.06.2023, 18 01 29 B1280 (1)
Kontor inspirasjon

Se hvordan gardinløsningene skjermer for sollys og innsyn, og samtidig bidrar til en lun og koselig stemning i Cowork's kontorlokaler i Fredrikstad.

Eksfin 26 1 B1280
Skjerming mot innsyn på møterom

Gardiner med wavefold er benyttet som skjerming mot innsyn og for å skape en lunere atmosfære på møterom i Eksfins lokaler på Aker Brygge i Oslo.

Bilde 10.05.2022, 15 28 26 B1280
Gardiner for nedblending av møterom

Måltilpassede alu skinner og skreddersydde blendingsgardiner møter behovene for effektiv nedblending under møter og presentasjoner hos OsloMet.

IMG 1245 B1280
Gardiner for lunhet hos Krifon

Elegante wave gardiner i farge sand skaper et innbydende og profesjonelt uttrykk i møterom og kantine med store vinduer fra gulv til tak.

Sanden Brygge 163 Red B1280
Gardiner for innsynsskjerming hos Larvik-Advokatene

Med store vindusflater og behov for innsynsskjerming, leverte Gardinmaker skreddersydde gardinløsninger for kontorer, møterom og fellesarealer.

IMG 1255 B1280
Hindre innsyn vindu - Squid vindutekstil

Hos Larvik-Advokatene er Squid benyttet som enkel, rimelig og dekorativ løsning for å hindre innsyn vindu fra gangareal til møterom og kontorer.

BI6AE4~1
Gardiner som enkel, rimelig og fleksibel romdeler

Wavegardiner benyttes som fleksibel romdeler og soneinndeling. Samme tekstil er benyttet til gardiner i vinduene for å skjerme mot innsyn fra gaten.

Bilde 15.12.2022, 18 02 23 B1280
Gardiner som innvendig solskjerming på møterom og i fellesarealer

På møterommene hos Xledger i Oslo ble skjermene utsatt for refleksjoner, og det var behov for gardiner som innvendig solskjerming i kontorlokalene. 

IMG 1424 B1280
Julestemning i brudesalongen White by Green

White by Green skaper magi med glitrende juletre, rosa wavegardiner og gardinoppheng tak, som tilfører eleganse og sikrer skjerming mot innsyn.

Til Nettbutikken I Blogg Sidebar 2

NYHETSBREV!

Hold deg oppdatert på farger, mønster og trender akkurat nå gjennom vårt nyhetsbrev

Blogg Sidebar Produktkatalog 2024 4
Blogg Sidebar Prosjektkatalog 2024 2
Blogg Sidebar5
Blogg Sidebar
Blogg Sidebar4
Blogg Sidebar Jpg3
Blogg Sidebar Jpg2