Gardiner for innsynsskjerming hos Larvik-Advokatene
Prosjekt

Gardiner for innsynsskjerming hos Larvik-Advokatene

Larvik-advokatene flyttet nylig inn i nye lokaler på Sanden Brygge i Larvik. Med store vindusflater mot gateplan og innvendig mot gangareal, hadde de behov for gardiner mot innsynsskjerming på kontorer, møterom og fellesarealer.

Gardinmaker har, i samarbeid med Fritzøe Eiendom og kunde, levert måltilpassede gardinløsninger til byggets kontorer, møterom og fellesarealer.

Innsynsskjerming i resepsjonsomårdet

I resepsjonsområdet var det behov for å skjerme mot innsyn fra forbipasserende. Innsynsskjerming med gardiner hindrer uønsket innsyn og beskytter bedriftens verdifulle data.

I tillegg til å tilby personvern gir gardiner også fordeler som å kunne regulere lyset, beskytte mot blending og skape en mer behagelig atmosfære for både ansatte og besøkende.

Nyttig informasjon om innsynsskjerming

Gardiner for lunhet og skjerming

På advokatkontoret deler advokatene et felles spiserom med store vinduer som vender ut mot gateplan. Gardiner er valgt med tanke på å skape en koselig atmosfære, samtidig som de tjener flere praktiske formål.

Gardinene bidrar til å regulere sollyset og forhindrer uønsket lysinnslipp når det er nødvendig. I tillegg fungerer gardinene som innsynsskjerming mot forbipasserende, og gir dermed ekstra privatliv.

Til spiserommet ble løsningen en gardinskinne med bue i hjørnet, slik at gardinene enkelt kan trekkes for og fra og fleksibelt parkeres der det er ønskelig.

Her er det benyttet en New Delac gardinskinne fra Toso med et unikt wavefold skinnesystem som  benytter stillegående trinser på hjul.

Semi-transparent tekstil fra Designers Guild

I dette prosjektet er samme tekstil og farge benyttet gjennom hele interiøret. Dette skaper et helhetlig uttrykk som binder rommene sammen.

Valget falt på Cosia fra Designers Guild, et semi-transparent tekstil med en åpen vevstruktur i to sammenvevde farger. Den særegne fargen, Roebuck, legger en karakteristisk og varm tone til hvert rom.

Resultatet er en harmonisk estetikk som gir rommene en enhetlig og tiltalende atmosfære.

Gardiner for innsynsskjerming i møterom

Møterommene har vinduer som vender ut mot gaten. Dette skaper utfordringer med innsyn, der møtedeltakerne føler at de sitter "på utstilling".

Løsningen har vært å benytte tynne gardiner som behagelig skjerming, uten å ødelegge det luftige uttrykket.

Gardiner som innsynsskjerming i møterom er en praktisk og stilig måte å sikre personvern og funksjonalitet. De gir full kontroll over lysinnslipp, og du kan velge mellom ulike materialer og stiler som passer møterommets behov.

Gardinene demper også lyden og forbedrer akustikken, og de gir en balansert løsning for estetikk, funksjon og diskresjon i ethvert møterom.

Gardinskinne med spesialdesignet bue til innvendig hjørneløsning

Vår tilpassede gardinskinneløsning tar hensyn til rommets vinkel og gir en sømløs estetikk. Gardinskinnen er nøye tilpasset for å følge rommets unike vinkler, noe som gir et harmonisk og strømlinjeformet utseende.

Gardinene kan trekkes fra den ene enden av skinnen til den andre, og kan parkeres hvor som helst langs skinnen. Vi tilbyr skreddersydde gardinskinneløsninger som er nøyaktig tilpasset etter dine spesifikasjoner, inkludert buer i ulike vinkler.

Innsynsskjerming til kontor

På advokatkontorer er personvern og konfidensialitet av ytterste viktighet. Gardiner spiller en avgjørende rolle som innsynsskjerming for å beskytte klienters sensitive informasjon, og gir advokatene muligheten til å diskutere saker og møte klienter i fullstendig privatliv.

Gardinene fungerer som en diskret skjerming mot uønsket innsyn, samtidig som de bevarer noe utsyn.

Denne balansen mellom innsynsskjerming og utsyn sikrer at klienter føler seg komfortable, samtidig som det tillater en subtil forbindelse med omverdenen. 

Samtidig tilfører gardinene en estetisk appell til kontormiljøet, og bidrar til å skape en trygg og diskret atmosfære. Den riktige valget av gardiner kan forsterke den overordnede stemningen i kontormiljøet og skape en harmonisk balanse mellom funksjon og design.

Følgende er benyttet
Designers Guild Cosia Roebuck 226718

Designers Guild / Cosia i fargen 226718 / Roebuck

Materiale: 100% Polyester 

Vakkert, prisgunstig og glamorøst tekstil med en åpnen vevstruktur i to sammenvevde farger, som egner seg godt som sheer / ståsj. Ser ut som lin, men er et FR-behandlet, teknisk stoff i dobbel bredde. (gardinhøyder med wavefold)

New Delac Hvit V3

Toso / New Delac gardinskinne i fargen Hvit

Materiale: Aluminium

New Delac gardinskinne i hvit, sølv eller sort leveres som enkel gardinskinne for montering enten på vegg eller i tak. Stillegående trinser på hjul gjør gardinene lett å trekke i, også over innvendig skjøt (Enkel gardinskinne)

SKREDDERSYDD I NORGE

Vi har eget sømstudio og produksjonslokaler i Vestfold, og skreddersyr og måltilpasser alle løsningene lokalt og til konkurransedyktige priser, for rask levering i hele landet.

HAR DU ET GARDINPROSJEKT?

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen som prosjektkunde hos oss.

Kontakt oss her.

Foto: Gardinmaker.no

Til Nettbutikken I Blogginnlegg Prosjekt

Mer inspirasjon?

IMG 4263 B1280 2
Gardiner for lunhet og innsynsskjerming

OsloMet SPS har forbedret trivselen med skreddersydde semi-transparente gardiner som gir effektiv innsynsskjerming mellom spiserommet og møterommet.

Sweco Squid B1280 3
Hvordan få vindu uten innsyn på kontor med glassvegger?

Se hvordan Sweco skjermet for innsyn ved å bruke Squid selvklebende vindutekstil – en smart og enkel løsning for kontorer med glassvegger.

09 4H0A0680 Noria B1280
Gardiner for et bedre arbeidsmiljø

Hos Noria bidrar skreddersydde gardinløsninger til å skape en varm og innbydende atmosfære som fremmer produktivitet og trivsel blant de ansatte.

IMG 4041 B1280 2
Grønne gardiner fra taket

I Sivas kontorbygg skaper takmonterte skinner og grønne gardiner med wavefold en behagelig loungestemning, og skjermer samtidig mot sol og innsyn.

Bilde 07.06.2023, 18 01 29 B1280 (1)
Kontor inspirasjon

Se hvordan gardinløsningene skjermer for sollys og innsyn, og samtidig bidrar til en lun og koselig stemning i Cowork's kontorlokaler i Fredrikstad.

Eksfin 26 1 B1280
Skjerming mot innsyn på møterom

Gardiner med wavefold er benyttet som skjerming mot innsyn og for å skape en lunere atmosfære på møterom i Eksfins lokaler på Aker Brygge i Oslo.

Bilde 10.05.2022, 15 28 26 B1280
Gardiner for nedblending av møterom

Måltilpassede alu skinner og skreddersydde blendingsgardiner møter behovene for effektiv nedblending under møter og presentasjoner hos OsloMet.

IMG 1245 B1280
Gardiner for lunhet hos Krifon

Elegante wave gardiner i farge sand skaper et innbydende og profesjonelt uttrykk i møterom og kantine med store vinduer fra gulv til tak.

Sanden Brygge 163 Red B1280
Gardiner for innsynsskjerming hos Larvik-Advokatene

Med store vindusflater og behov for innsynsskjerming, leverte Gardinmaker skreddersydde gardinløsninger for kontorer, møterom og fellesarealer.

IMG 1255 B1280
Hindre innsyn vindu - Squid vindutekstil

Hos Larvik-Advokatene er Squid benyttet som enkel, rimelig og dekorativ løsning for å hindre innsyn vindu fra gangareal til møterom og kontorer.

BI6AE4~1
Gardiner som enkel, rimelig og fleksibel romdeler

Wavegardiner benyttes som fleksibel romdeler og soneinndeling. Samme tekstil er benyttet til gardiner i vinduene for å skjerme mot innsyn fra gaten.

Bilde 15.12.2022, 18 02 23 B1280
Gardiner som innvendig solskjerming på møterom og i fellesarealer

På møterommene hos Xledger i Oslo ble skjermene utsatt for refleksjoner, og det var behov for gardiner som innvendig solskjerming i kontorlokalene. 

Til Nettbutikken I Blogg Sidebar 2

NYHETSBREV!

Hold deg oppdatert på farger, mønster og trender akkurat nå gjennom vårt nyhetsbrev

Blogg Sidebar Produktkatalog 2024 4
Blogg Sidebar Prosjektkatalog 2024 2
Blogg Sidebar5
Blogg Sidebar
Blogg Sidebar4
Blogg Sidebar Jpg3
Blogg Sidebar Jpg2