Grønne gardiner fra taket
Prosjekt

Grønne gardiner fra taket

I Sivas kontorbygg skaper takmonterte gardinskinner og luftige wavefold-gardiner en behagelig loungestemning, og skjermer samtidig mot sol og uønsket innsyn. Utforsk vår skreddersydde gardinløsning, hvor grønn eleganse møter praktisk komfort.

Gardinmaker har, i samarbeid med interiørarkitekt Kristin Ørseng og kunde, levert måltilpassede gardinløsninger til kontorbyggets fellesarealer. 

Grønne gardiner

I andre etasje er et avgrenset hyggeområde med en sittegruppe. Her er grønne gardiner skreddersydd med wavefold som har en jevn og myk bølgeform, og som gir en eksklusiv og avslappende hotellstemning. 

De grønne gardinene smelter sømløst sammen med den grønne veggfargen, og skaper en beroligende og enhetlig atmosfære i rommet.

Toso New Delac gardinskinne

Toso New Delac gardinskinne er utstyrt med det innovative Smart Wave-systemet, som sikrer en jevn avstand mellom foldene i gardinen. Skinnen har trinser på hjul som gjør at gardinene enkelt trekkes langs hele skinnen. 

Før og etter

Gardiner fra taket

I første etasje ved inngangspartiet er det etablert et område med bord og stoler. Her er det montert rustrøde gardiner fra taket som skjermer mot innsyn utenfra og som skaper en lunere atmosfære. Gardinene skjermer også mot solen.

Den rustrøde tonen i gardinene gir en spennende kontrast mot de grønne veggene, og skaper en varm og innbydende atmosfære i rommet.

Før og etter

Skreddersydd i Norge

Alle gardinhøyder puter sys for hånd i vårt sømstudio, og kontrolleres nøye før utsendelse.

Gardinskinner måltilpasses av våre kyndige håndverkere og teknikere, som med fokus på detaljer påser at alle produktene er av høyeste kvalitet.

Følgende er benyttet til prosjektet

Tekstiler:

Kvadrat, Maya i fargen 0949

Kvadrat, Maya i fargen 0379

Gardinskinner:

Toso, New Delac med Smart-Wave system i fargen hvit

HAR DU ET GARDINPROSJEKT?

Fyll ut kontaktskjemaet - Vi tar kontakt med deg i løpet av kort tid. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen som prosjektkunde hos oss!

Foto: Gardinmaker.no

Til Nettbutikken I Blogginnlegg Prosjekt

Mer inspirasjon?

Sweco Squid B1280 3
Hvordan få vindu uten innsyn på kontor med glassvegger?

Se hvordan Sweco skjermet for innsyn ved å bruke Squid selvklebende vindutekstil – en smart og enkel løsning for kontorer med glassvegger.

09 4H0A0680 Noria B1280
Gardiner for et bedre arbeidsmiljø

Hos Noria bidrar skreddersydde gardinløsninger til å skape en varm og innbydende atmosfære som fremmer produktivitet og trivsel blant de ansatte.

IMG 4041 B1280 2
Grønne gardiner fra taket

I Sivas kontorbygg skaper takmonterte skinner og grønne gardiner med wavefold en behagelig loungestemning, og skjermer samtidig mot sol og innsyn.

Bilde 07.06.2023, 18 01 29 B1280 (1)
Kontor inspirasjon

Se hvordan gardinløsningene skjermer for sollys og innsyn, og samtidig bidrar til en lun og koselig stemning i Cowork's kontorlokaler i Fredrikstad.

Eksfin 26 1 B1280
Skjerming mot innsyn på møterom

Gardiner med wavefold er benyttet som skjerming mot innsyn og for å skape en lunere atmosfære på møterom i Eksfins lokaler på Aker Brygge i Oslo.

Bilde 10.05.2022, 15 28 26 B1280
Gardiner for nedblending av møterom

Måltilpassede alu skinner og skreddersydde blendingsgardiner møter behovene for effektiv nedblending under møter og presentasjoner hos OsloMet.

IMG 1245 B1280
Gardiner for lunhet hos Krifon

Elegante wave gardiner i farge sand skaper et innbydende og profesjonelt uttrykk i møterom og kantine med store vinduer fra gulv til tak.

Sanden Brygge 163 Red B1280
Gardiner for innsynsskjerming hos Larvik-Advokatene

Med store vindusflater og behov for innsynsskjerming, leverte Gardinmaker skreddersydde gardinløsninger for kontorer, møterom og fellesarealer.

IMG 1255 B1280
Hindre innsyn vindu - Squid vindutekstil

Hos Larvik-Advokatene er Squid benyttet som enkel, rimelig og dekorativ løsning for å hindre innsyn vindu fra gangareal til møterom og kontorer.

BI6AE4~1
Gardiner som enkel, rimelig og fleksibel romdeler

Wavegardiner benyttes som fleksibel romdeler og soneinndeling. Samme tekstil er benyttet til gardiner i vinduene for å skjerme mot innsyn fra gaten.

Bilde 15.12.2022, 18 02 23 B1280
Gardiner som innvendig solskjerming på møterom og i fellesarealer

På møterommene hos Xledger i Oslo ble skjermene utsatt for refleksjoner, og det var behov for gardiner som innvendig solskjerming i kontorlokalene. 

IMG 1424 B1280
Julestemning i brudesalongen White by Green

White by Green skaper magi med glitrende juletre, rosa wavegardiner og gardinoppheng tak, som tilfører eleganse og sikrer skjerming mot innsyn.

Til Nettbutikken I Blogg Sidebar 2

NYHETSBREV!

Hold deg oppdatert på farger, mønster og trender akkurat nå gjennom vårt nyhetsbrev

Blogg Sidebar Produktkatalog 2024 4
Blogg Sidebar Prosjektkatalog 2024 2
Blogg Sidebar5
Blogg Sidebar
Blogg Sidebar4
Blogg Sidebar Jpg3
Blogg Sidebar Jpg2