Gardiner som enkel, rimelig og fleksibel romdeler
Prosjekt

Gardiner som enkel, rimelig og fleksibel romdeler

Hos Installatøren benyttes wavegardiner som fleksibel romdeler og soneinndeling. Samme tekstil er benyttet til gardiner i vinduene for å skjerme mot innsyn fra gaten.

Installatøren i Fredrikstad er en totalleverandør av elektriske tjenester, og har innredet sitt lokale til et mulitifunksjonsrom bestående av en sittegruppe og en kjøkkenkrok, samt møtebord og flere arbeidsplasser.

Romdeling

Skreddersydde gardiner fungerer som enkel og fleksibel rominndeling. Mens en spilevegg er fastmontert for å skape definerte soner, gir bruk av wavefold-gardiner en mer fleksibel romdeling.

Denne tilpasningsdyktige kombinasjonen gir rommet ikke bare struktur, men også muligheten til å tilpasse og endre rominndelingen etter behov, noe som gir både funksjonalitet og estetisk appell.

Gardiner for fleksibel romdeling og støydemping i Stjernebygget

Innsyn

Den samme tekstilen er benyttet til gardiner i vinduene, som skjermer mot innsyn fra forbipasserende på gaten.

Når tekstilen brukes som gardin i vinduet ut mot gaten, gir det en mer gjennomskinnelig effekt, mens det samme tekstilet, når det fungerer som romdeler, skaper en mer privat atmosfære.

Den allsidige bruken av dette tekstilet gir rommet fleksibilitet, og ved å bruke det samme tekstilet til både gardiner i vinduet og som romdeler, skapes en enhetlig  atmosfære.

Gardiner mot innsyn - Beskyttelse og personvern på arbeidsplassen

Akustikk

Det er utstrakt møtevirksomhet i det åpne rommet, og derfor er sikring av god rom-akustikk avgjørende. De akustiske gardinene fungerer effektivt ved å regulere romklangen og forbedre lydmiljøet.

Denne løsningen skaper flere 'rom i rommet', der hver møtesone blir definert, samtidig som det bidrar til å skape et bedre arbeidsmiljø for både ansatte og kunder.

Dette gir ikke bare en mer behagelig opplevelse for alle som jobber i rommet, men bidrar også til å sikre mer produktive og fokuserte møter.

Støy på arbeidsplassen - Bedre akustikk med lyddempende gardiner

Hvordan skape et godt arbeidsmiljø med skreddersydde gardinløsninger

Følgende er benyttet i prosjektet

Tekstil: 

Merke: Kvadrat Kolleksjon: Ginger 2, 100% Trevira CS Søm: Wavefold

Gardinoppheng:

Gardinskinne: Toso, New Delac med wave-system Farge: Hvit

Skreddersydd i Norge

Vi har eget sømstudio og produksjonslokaler i Vestfold, og skreddersyr og måltilpasser alle løsningene lokalt og til konkurransedyktige priser, for rask levering i hele landet.

Vi leverer alt fra tynne gardiner for skjerming mot sol og innsyn, til kraftigere tekstiler med lyddempende egenskaper, i tillegg til blendingsgardiner og dim-out kvaliteter.

Foto: Gardinmaker.no

Til Nettbutikken I Blogginnlegg Prosjekt

Mer inspirasjon?

Sweco Squid B1280 3
Hvordan få vindu uten innsyn på kontor med glassvegger?

Se hvordan Sweco skjermet for innsyn ved å bruke Squid selvklebende vindutekstil – en smart og enkel løsning for kontorer med glassvegger.

09 4H0A0680 Noria B1280
Gardiner for et bedre arbeidsmiljø

Hos Noria bidrar skreddersydde gardinløsninger til å skape en varm og innbydende atmosfære som fremmer produktivitet og trivsel blant de ansatte.

IMG 4041 B1280 2
Grønne gardiner fra taket

I Sivas kontorbygg skaper takmonterte skinner og grønne gardiner med wavefold en behagelig loungestemning, og skjermer samtidig mot sol og innsyn.

Bilde 07.06.2023, 18 01 29 B1280 (1)
Kontor inspirasjon

Se hvordan gardinløsningene skjermer for sollys og innsyn, og samtidig bidrar til en lun og koselig stemning i Cowork's kontorlokaler i Fredrikstad.

Eksfin 26 1 B1280
Skjerming mot innsyn på møterom

Gardiner med wavefold er benyttet som skjerming mot innsyn og for å skape en lunere atmosfære på møterom i Eksfins lokaler på Aker Brygge i Oslo.

Bilde 10.05.2022, 15 28 26 B1280
Gardiner for nedblending av møterom

Måltilpassede alu skinner og skreddersydde blendingsgardiner møter behovene for effektiv nedblending under møter og presentasjoner hos OsloMet.

IMG 1245 B1280
Gardiner for lunhet hos Krifon

Elegante wave gardiner i farge sand skaper et innbydende og profesjonelt uttrykk i møterom og kantine med store vinduer fra gulv til tak.

Sanden Brygge 163 Red B1280
Gardiner for innsynsskjerming hos Larvik-Advokatene

Med store vindusflater og behov for innsynsskjerming, leverte Gardinmaker skreddersydde gardinløsninger for kontorer, møterom og fellesarealer.

IMG 1255 B1280
Hindre innsyn vindu - Squid vindutekstil

Hos Larvik-Advokatene er Squid benyttet som enkel, rimelig og dekorativ løsning for å hindre innsyn vindu fra gangareal til møterom og kontorer.

BI6AE4~1
Gardiner som enkel, rimelig og fleksibel romdeler

Wavegardiner benyttes som fleksibel romdeler og soneinndeling. Samme tekstil er benyttet til gardiner i vinduene for å skjerme mot innsyn fra gaten.

Bilde 15.12.2022, 18 02 23 B1280
Gardiner som innvendig solskjerming på møterom og i fellesarealer

På møterommene hos Xledger i Oslo ble skjermene utsatt for refleksjoner, og det var behov for gardiner som innvendig solskjerming i kontorlokalene. 

IMG 1424 B1280
Julestemning i brudesalongen White by Green

White by Green skaper magi med glitrende juletre, rosa wavegardiner og gardinoppheng tak, som tilfører eleganse og sikrer skjerming mot innsyn.

Til Nettbutikken I Blogg Sidebar 2

NYHETSBREV!

Hold deg oppdatert på farger, mønster og trender akkurat nå gjennom vårt nyhetsbrev

Blogg Sidebar Produktkatalog 2024 4
Blogg Sidebar Prosjektkatalog 2024 2
Blogg Sidebar5
Blogg Sidebar
Blogg Sidebar4
Blogg Sidebar Jpg3
Blogg Sidebar Jpg2