Gardiner for nedblending av møterom
Prosjekt

Gardiner for nedblending av møterom

Opplev hvordan måltilpassede alu skinner og skreddersydde blendingsgardiner har skapt en optimal arbeidsatmosfære på styrerommet hos OsloMet. Gardinløsningen balanserer både funksjonalitet og stil, og møter behovene for effektiv nedblending under møter og presentasjoner.

OsloMet har en stor hovedcampus i Oslo sentrum, der det legges til rette for moderne arbeids- og læringsformer.

Gardinmaker.no har levert blendingdgardiner og gardinskinner til styrerommet. I styrerommet er det plass til mange møtedeltakere, og gardinene er levert i en flammehemmende tekstil som opfyller internasjonale standarder for brannsikkerhet.

Blendingsgardin

Dimout-kvaliteten på blendingsgardinen sikrer en 99% mørkleggingseffekt, og bidrar til å redusere lysgjennomtrengningen under videomøter. Den elegante tekstilen til blendingsgardinen har et mykt fall og en subtil glans som harmonerer perfekt med veggfargen, og gir rommet et sofistikert preg.

New Delac alu skinne

I Oslo Mets styrerom er Toso's New Delac alu gardinskinner tilpasset nøyaktig etter rommets mål, med en spesiell hjørneløsning designet for å imøtekomme den unike takformen.

Denne skreddersydde løsningen gjør det enkelt å trekke gardinene gjennom hjørnet og parkere dem på ønsket sted, slik at rommet kan tilpasses etter behov med tanke på store vegg- og vindusflater.

New Delac alu skinne i hvit, sølv eller sort leveres som enkel gardinskinne for montering enten på vegg eller i tak.

Følgende er benyttet til prosjektet

Tekstil: Merke: Nya Nordiska Kolleksjon: Daydream FR Farge: 01 Smoke Søm: Blyantfold

Gardinskinne: Toso, New Delac Farge: Sort

Foto: Gardinmaker.no

Til Nettbutikken I Blogginnlegg Prosjekt

Flere prosjekter?

Sweco Squid B1280 3
Hvordan få vindu uten innsyn på kontor med glassvegger?

Se hvordan Sweco skjermet for innsyn ved å bruke Squid selvklebende vindutekstil – en smart og enkel løsning for kontorer med glassvegger.

09 4H0A0680 Noria B1280
Gardiner for et bedre arbeidsmiljø

Hos Noria bidrar skreddersydde gardinløsninger til å skape en varm og innbydende atmosfære som fremmer produktivitet og trivsel blant de ansatte.

IMG 4041 B1280 2
Grønne gardiner fra taket

I Sivas kontorbygg skaper takmonterte skinner og grønne gardiner med wavefold en behagelig loungestemning, og skjermer samtidig mot sol og innsyn.

Bilde 07.06.2023, 18 01 29 B1280 (1)
Kontor inspirasjon

Se hvordan gardinløsningene skjermer for sollys og innsyn, og samtidig bidrar til en lun og koselig stemning i Cowork's kontorlokaler i Fredrikstad.

Eksfin 26 1 B1280
Skjerming mot innsyn på møterom

Gardiner med wavefold er benyttet som skjerming mot innsyn og for å skape en lunere atmosfære på møterom i Eksfins lokaler på Aker Brygge i Oslo.

Bilde 10.05.2022, 15 28 26 B1280
Gardiner for nedblending av møterom

Måltilpassede alu skinner og skreddersydde blendingsgardiner møter behovene for effektiv nedblending under møter og presentasjoner hos OsloMet.

IMG 1245 B1280
Gardiner for lunhet hos Krifon

Elegante wave gardiner i farge sand skaper et innbydende og profesjonelt uttrykk i møterom og kantine med store vinduer fra gulv til tak.

Sanden Brygge 163 Red B1280
Gardiner for innsynsskjerming hos Larvik-Advokatene

Med store vindusflater og behov for innsynsskjerming, leverte Gardinmaker skreddersydde gardinløsninger for kontorer, møterom og fellesarealer.

IMG 1255 B1280
Hindre innsyn vindu - Squid vindutekstil

Hos Larvik-Advokatene er Squid benyttet som enkel, rimelig og dekorativ løsning for å hindre innsyn vindu fra gangareal til møterom og kontorer.

BI6AE4~1
Gardiner som enkel, rimelig og fleksibel romdeler

Wavegardiner benyttes som fleksibel romdeler og soneinndeling. Samme tekstil er benyttet til gardiner i vinduene for å skjerme mot innsyn fra gaten.

Bilde 15.12.2022, 18 02 23 B1280
Gardiner som innvendig solskjerming på møterom og i fellesarealer

På møterommene hos Xledger i Oslo ble skjermene utsatt for refleksjoner, og det var behov for gardiner som innvendig solskjerming i kontorlokalene. 

IMG 1424 B1280
Julestemning i brudesalongen White by Green

White by Green skaper magi med glitrende juletre, rosa wavegardiner og gardinoppheng tak, som tilfører eleganse og sikrer skjerming mot innsyn.

Til Nettbutikken I Blogg Sidebar 2

NYHETSBREV!

Hold deg oppdatert på farger, mønster og trender akkurat nå gjennom vårt nyhetsbrev

Blogg Sidebar Produktkatalog 2024 4
Blogg Sidebar Prosjektkatalog 2024 2
Blogg Sidebar5
Blogg Sidebar
Blogg Sidebar4
Blogg Sidebar Jpg3
Blogg Sidebar Jpg2