Julestemning i brudesalongen White by Green
Prosjekt

Julestemning i brudesalongen White by Green

I julens magi har White by Green skapt en fortryllende atmosfære med glitrende juletre og stemningsfulle dekorasjoner. En subtil rosa nyanse pryder hele salongen gjennom skreddersydde wavegardiner og gardinoppheng tak, som ikke bare tilfører en følelse av eleganse, men også fungerer som skjerming mot innsyn.

Skjerming mot innsyn

På vinteren når det er mørkt ute og lyst inne, blir skjerming mot innsyn essensielt. Våre gardinløsninger tilbyr både funksjon og stil, med skreddersydde gardiner og måltilpassede løsninger som holder privatlivet intakt uten å ofre det naturlige lyset.

I perfekt harmoni med sesongens glede og kundenes behov, gir gardiner i det semi-transparente tekstilet, Aalto i fargen Dust Rose fra Nya Nordiska, en diskret skjerming mot nysgjerrige blikk fra gaten, samtidig som noe av utsynet beholdes.

Mer om gardiner som skjerming mot innsyn på arbeidsplassen

Tekstilkombinasjonen som sikrer privatliv i prøverommene

Prøverommene nyter fullstendig privatliv takket være kombinasjonen av tekstiler.

Her er dimout-tekstilet Oscuro FR i fargen Walnut, som hindrer innsyn, benyttet i kombinasjon med det samme semi-transparente tekstilet som i vinduene ut mot gaten, Aalto i fargen Dust Rose. Begge tekstilene er fra Nya Nordiska.

Gardinhøydene er sydd med wavefold hvor selve wavefold-båndet er sydd inn mellom tekstilene slik at det er usynlig fra begge sider.

Gardinene kan enkelt skyves til siden for å åpne opp rommet, og med toveis magnetlås sikrer de privatliv og beskyttelse mot innsyn når det er nødvendig, og skaper den perfekte atmosfæren for brudekjoleprøving.

Prøverommene er optimalisert med spesialtilpassede gardinskinne-løsninger som gir fleksibilitet og funksjonalitet. Med elegante buede skinner med Toso usynlig wavebånd, gir New Delac takmonterte skinner en diskret og justerbar gardinløsning.

Gardinoppheng tak

I hele brudesalongen skaper måltilpassede spesialløsninger med gardinoppheng tak en atmosfære av eleganse og funksjonalitet. I trappeoppgangen til andre etasje er det spesiallaget gardinoppheng tak med en buet skinne som følger trappens fasong.

Til hele prosjektet er det benyttet takhengt New Delac gardinskinne i fargen hvit.

Vi tilbyr markedsledende, funksjonelle gardinskinner av høy kvalitet fra Toso, samt et unikt wavefold-system og spesialløsninger for doble skinner og hjørneløsninger.

På personalets spiserom var det behov for å skjerme mot innsyn fra bakgården. Her er de samme semi-transparente wavegardinene benyttet, som også skaper en skjermet og lun følelse.

Tekstiler benyttet til prosjektet

Nya Nordiska Aalto i fargen Dust Rose (Semitransparent 80% polyester / 20 % lin)

Naturlige, vakre farger som er spesielt luftig / semi-transparent. Lin-mix kvalitet, lettstelt og med en tørr overflate som gir en følelse av at dette er en ren linkvalitet, men som ikke krøller, og med integrert blybånd nederst som også er med på å gi fin tyngde og fall til gardinhøydene med wavefold.

Gardinhøydene benytter flatt wavebånd med variabel kroking / wavedybde, slik at dybden på wavefolden kan tilpasses plassen som er tilgjengelig.

Nya Nordiska Oscuro FR i fargen Walnut (99,9% dimout)

Et spesielt mykt, lystett (99,9%) og flammehemmende tekstil som både hindrer innsyn og forbedrer akustikk i rommet.

Moderne utvalg av trendfarger. Oscuro FR 2.0 kan brukes alene som lystett gardinhøyde eller som fôrstoff.

Skreddersydd i Norge

Vi har eget sømstudio og produksjonslokaler i Vestfold, og skreddersyr og måltilpasser alle løsningene lokalt og til konkurransedyktige priser, for rask levering i hele landet.

Vi leverer alt fra tynne gardiner for skjerming mot sol og innsyn, til kraftigere tekstiler med lyddempende egenskaper, i tillegg til blendingsgardiner og dim-out kvaliteter.

Har du et gardinprosjekt?

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen som prosjektkunde hos oss.

Kontakt oss her.

Foto: Gardinmaker.no

Til Nettbutikken I Blogginnlegg Prosjekt

Mer inspirasjon?

Sweco Squid B1280 3
Hvordan få vindu uten innsyn på kontor med glassvegger?

Se hvordan Sweco skjermet for innsyn ved å bruke Squid selvklebende vindutekstil – en smart og enkel løsning for kontorer med glassvegger.

09 4H0A0680 Noria B1280
Gardiner for et bedre arbeidsmiljø

Hos Noria bidrar skreddersydde gardinløsninger til å skape en varm og innbydende atmosfære som fremmer produktivitet og trivsel blant de ansatte.

IMG 4041 B1280 2
Grønne gardiner fra taket

I Sivas kontorbygg skaper takmonterte skinner og grønne gardiner med wavefold en behagelig loungestemning, og skjermer samtidig mot sol og innsyn.

Bilde 07.06.2023, 18 01 29 B1280 (1)
Kontor inspirasjon

Se hvordan gardinløsningene skjermer for sollys og innsyn, og samtidig bidrar til en lun og koselig stemning i Cowork's kontorlokaler i Fredrikstad.

Eksfin 26 1 B1280
Skjerming mot innsyn på møterom

Gardiner med wavefold er benyttet som skjerming mot innsyn og for å skape en lunere atmosfære på møterom i Eksfins lokaler på Aker Brygge i Oslo.

Bilde 10.05.2022, 15 28 26 B1280
Gardiner for nedblending av møterom

Måltilpassede alu skinner og skreddersydde blendingsgardiner møter behovene for effektiv nedblending under møter og presentasjoner hos OsloMet.

Til Nettbutikken I Blogg Sidebar 2

NYHETSBREV!

Hold deg oppdatert på farger, mønster og trender akkurat nå gjennom vårt nyhetsbrev

Blogg Sidebar Produktkatalog 2024 4
Blogg Sidebar Prosjektkatalog 2024 2
Blogg Sidebar5
Blogg Sidebar
Blogg Sidebar4
Blogg Sidebar Jpg3
Blogg Sidebar Jpg2