Gardiner for lunhet hos Krifon
Prosjekt

Gardiner i farge sand hos Krifon

Med mange store vinduer fra gulv til tak var behovet å skape en lunere atmosfære, og våre gardinløsninger i farge sand har bidratt til å transformere rommene til behagelige og funksjonelle områder for ansatte og besøkende.

Gardinmaker.no har levert skreddersydde gardiner til møterom og kantine i Krifon's nye lokaler i Vestfold.

Store vinduer fra gulv til tak

Kantinen, med store vinduer som strekker seg fra gulv til tak, føltes upersonlig, og mangelen på mykhet gjorde rommet mindre innbydende. Med våre skreddersydde gardiner har rommet fått en lunere atmosfære som inviterer til avslapning og hyggelige stunder.

Tekstilen som er benyttet i prosjektet er Call it Magic fra Chivasso i fargen Sand. Dette er en prisgunstig og vakker tekstil i dobbel bredde, vevd med et tofarget, matt garn som gir en flott struktur. Den faller også svært pent, og bidrar til å skape en elegant og behagelig atmosfære i rommet.

Hvordan skape et godt arbeidsmiljø med skreddersydde gardinløsninger

Wave gardin

Wave gardiner pryder både kantinen og møterommene med moderne, bølgeformede folder. De skreddersydde gardinene er utstyrt med et flatt gardinbånd og gardinskinne med trinser på snor, som gir en jevn og strømlinjeformet look.

Med sin moderne design og praktiske utførelse tilbyr wave gardinene en perfekt balanse mellom stil og brukervennlighet. La wave gardin være det perfekte tillegget til ditt arbeidsmiljø, og skap et innbydende og profesjonelt uttrykk.

I møterommene er det også store vinduer, og her har dekorative gardiner blitt brukt som et estetisk tiltak for å skape en lunere atmosfære og myke opp det generelle interiøret. Samme tekstil og farge som i kantinen er benyttet for å skape et helhetlig uttrykk i lokalet.

Samtidig velger mange å implementere funksjonelle gardiner for å skjerme mot uønsket innsyn under viktige møter. Med et utvalg av skreddersydde gardinløsninger kan kunder tilpasse både utseende og funksjoner etter behov og preferanser.  Denne allsidige tilnærmingen lar bedrifter kombinere stil med praktiske behov, og gir rommet både estetisk appell og funksjonalitet.

Mer informasjon om innsynsskjerming på arbeidsplassen

Møterom før og etter

Gardiner i farge sand

Møterom og kantine har fått et løft med elegante gardiner i farge sand. Tekstilen Call it Magic fra Chivasso i den nydelige og nøytrale fargen gir rommene et varmt og innbydende preg.

Med sin vakre struktur skaper disse gardinene ikke bare en estetisk appell, men gir også en følelse av ro og komfort. La farge sand sette tonen for en inspirerende og harmonisk atmosfære i dine arbeids- og spiseområder.

Tekstil benyttet i prosjektet
Chivasso Call It Magic Sand 305171

Chivasso / Call it Magic i fargen 305171 / Sand

Materiale: 100% Polyester

Et prisgunstig og vakkert tekstil i dobbel bredde, vevd med et tofarget, matt garn som gir en flott struktur, og som faller veldig fint. Leveres i dobbel bredde, og er vaskbart.

Skreddersydd i Norge

Vi har eget sømstudio og produksjonslokaler i Vestfold, og skreddersyr og måltilpasser alle løsningene lokalt og til konkurransedyktige priser, for rask levering i hele landet.

Vi leverer alt fra tynne gardiner for skjerming mot sol og innsyn, til kraftigere tekstiler med lyddempende egenskaper, i tillegg til blendingsgardiner og dim-out kvaliteter.

Foto: Gardinmaker.no

Til Nettbutikken I Blogginnlegg Prosjekt

Mer inspirasjon?

Sweco Squid B1280 3
Hvordan få vindu uten innsyn på kontor med glassvegger?

Se hvordan Sweco skjermet for innsyn ved å bruke Squid selvklebende vindutekstil – en smart og enkel løsning for kontorer med glassvegger.

09 4H0A0680 Noria B1280
Gardiner for et bedre arbeidsmiljø

Hos Noria bidrar skreddersydde gardinløsninger til å skape en varm og innbydende atmosfære som fremmer produktivitet og trivsel blant de ansatte.

IMG 4041 B1280 2
Grønne gardiner fra taket

I Sivas kontorbygg skaper takmonterte skinner og grønne gardiner med wavefold en behagelig loungestemning, og skjermer samtidig mot sol og innsyn.

Bilde 07.06.2023, 18 01 29 B1280 (1)
Kontor inspirasjon

Se hvordan gardinløsningene skjermer for sollys og innsyn, og samtidig bidrar til en lun og koselig stemning i Cowork's kontorlokaler i Fredrikstad.

Eksfin 26 1 B1280
Skjerming mot innsyn på møterom

Gardiner med wavefold er benyttet som skjerming mot innsyn og for å skape en lunere atmosfære på møterom i Eksfins lokaler på Aker Brygge i Oslo.

Bilde 10.05.2022, 15 28 26 B1280
Gardiner for nedblending av møterom

Måltilpassede alu skinner og skreddersydde blendingsgardiner møter behovene for effektiv nedblending under møter og presentasjoner hos OsloMet.

IMG 1245 B1280
Gardiner for lunhet hos Krifon

Elegante wave gardiner i farge sand skaper et innbydende og profesjonelt uttrykk i møterom og kantine med store vinduer fra gulv til tak.

Sanden Brygge 163 Red B1280
Gardiner for innsynsskjerming hos Larvik-Advokatene

Med store vindusflater og behov for innsynsskjerming, leverte Gardinmaker skreddersydde gardinløsninger for kontorer, møterom og fellesarealer.

IMG 1255 B1280
Hindre innsyn vindu - Squid vindutekstil

Hos Larvik-Advokatene er Squid benyttet som enkel, rimelig og dekorativ løsning for å hindre innsyn vindu fra gangareal til møterom og kontorer.

BI6AE4~1
Gardiner som enkel, rimelig og fleksibel romdeler

Wavegardiner benyttes som fleksibel romdeler og soneinndeling. Samme tekstil er benyttet til gardiner i vinduene for å skjerme mot innsyn fra gaten.

Bilde 15.12.2022, 18 02 23 B1280
Gardiner som innvendig solskjerming på møterom og i fellesarealer

På møterommene hos Xledger i Oslo ble skjermene utsatt for refleksjoner, og det var behov for gardiner som innvendig solskjerming i kontorlokalene. 

IMG 1424 B1280
Julestemning i brudesalongen White by Green

White by Green skaper magi med glitrende juletre, rosa wavegardiner og gardinoppheng tak, som tilfører eleganse og sikrer skjerming mot innsyn.

Til Nettbutikken I Blogg Sidebar 2

NYHETSBREV!

Hold deg oppdatert på farger, mønster og trender akkurat nå gjennom vårt nyhetsbrev

Blogg Sidebar Produktkatalog 2024 4
Blogg Sidebar Prosjektkatalog 2024 2
Blogg Sidebar5
Blogg Sidebar
Blogg Sidebar4
Blogg Sidebar Jpg3
Blogg Sidebar Jpg2