Skjerming mot innsyn på møterom
Prosjekt

Skjerming mot innsyn på møterom

Gardiner med wavefold er benyttet som skjerming mot innsyn på møterom i Eksfins lokaler på Aker Brygge i Oslo. Gardinene går ton-i-ton med veggfargen, og bidrar også til å skape en lunere atmosfære i rommet.

Kunden ønsket gardiner ton-i-ton med veggfargen i møterommet, Jotun Sand, og valget falt på tekstilen Call It Magic fra Chivasso i fargen Scandinavian. Tekstilen er vevd i et matt, tofarget garn med en flott struktur.

Gardinene er skreddersydd med en wavefold som gir en jevn bølgeform til hele gardinhøyden. Måltilpassede skinner sikrer at gardinene dekker hele vindusrekken og gir et tiltalende utseende, i tillegg til effektiv skjerming som opprettholder konfidensialitet og fokus under møter.

Skjerming mot innsyn fra gangareal

Skreddersydde gardiner beskytter privatlivet i møterommet mot innsyn fra det felles gangarealet. Med gardiner kan de enkelt regulere lyset og skape et privat rom som er skreddersydd for møtets behov.

Gardiner til møterom gir også muligheten til å dempe lyden, skape en bedre akustisk atmosfære og bidra til å opprettholde konsentrasjonen.

Innsynsskjerming for bedrifter

Skjerming mot innsyn fra gaten

Med kontorlokaler på Aker Brygge var det også behov for å skjerme mot innsyn fra nabobygninger. Ved å benytte samme gardinløsning for å skjerme mot innsyn både fra gaten og fra interne gangarealer, oppnår de ikke bare ønsket privatliv, men også en visuell sammenheng i hele rommet.

Følgende er benyttet til prosjektet
Chivasso Call It Magic Scandinavian

Chivasso / Call it Magic i fargen 305172 / Scandinavian

Materiale: 100% Polyester

Et prisgunstig og vakkert tekstil i dobbel bredde, vevd med et tofarget, matt garn som gir en flott struktur, og som faller veldig fint. Leveres i dobbel bredde, og er vaskbart.

Nd Hvit Tak

Toso / New Delac i fargen Hvit

Materiale: Aluminium

New Delac gardinskinne i hvit, sølv eller sort leveres som enkel gardinskinne for montering enten på vegg eller i tak.

Skreddersydd i Norge

Vi har eget sømstudio og produksjonslokaler i Vestfold, og skreddersyr og måltilpasser alle løsningene lokalt og til konkurransedyktige priser, for rask levering i hele landet.

Vi leverer alt fra tynne gardiner for skjerming mot sol og innsyn, til kraftigere tekstiler med lyddempende egenskaper, i tillegg til blendingsgardiner og dim-out kvaliteter.

Foto: Gardinmaker.no

Til Nettbutikken I Blogginnlegg Prosjekt

Mer inspirasjon?

Sweco Squid B1280 3
Hvordan få vindu uten innsyn på kontor med glassvegger?

Se hvordan Sweco skjermet for innsyn ved å bruke Squid selvklebende vindutekstil – en smart og enkel løsning for kontorer med glassvegger.

09 4H0A0680 Noria B1280
Gardiner for et bedre arbeidsmiljø

Hos Noria bidrar skreddersydde gardinløsninger til å skape en varm og innbydende atmosfære som fremmer produktivitet og trivsel blant de ansatte.

IMG 4041 B1280 2
Grønne gardiner fra taket

I Sivas kontorbygg skaper takmonterte skinner og grønne gardiner med wavefold en behagelig loungestemning, og skjermer samtidig mot sol og innsyn.

Bilde 07.06.2023, 18 01 29 B1280 (1)
Kontor inspirasjon

Se hvordan gardinløsningene skjermer for sollys og innsyn, og samtidig bidrar til en lun og koselig stemning i Cowork's kontorlokaler i Fredrikstad.

Eksfin 26 1 B1280
Skjerming mot innsyn på møterom

Gardiner med wavefold er benyttet som skjerming mot innsyn og for å skape en lunere atmosfære på møterom i Eksfins lokaler på Aker Brygge i Oslo.

Bilde 10.05.2022, 15 28 26 B1280
Gardiner for nedblending av møterom

Måltilpassede alu skinner og skreddersydde blendingsgardiner møter behovene for effektiv nedblending under møter og presentasjoner hos OsloMet.

IMG 1245 B1280
Gardiner for lunhet hos Krifon

Elegante wave gardiner i farge sand skaper et innbydende og profesjonelt uttrykk i møterom og kantine med store vinduer fra gulv til tak.

Sanden Brygge 163 Red B1280
Gardiner for innsynsskjerming hos Larvik-Advokatene

Med store vindusflater og behov for innsynsskjerming, leverte Gardinmaker skreddersydde gardinløsninger for kontorer, møterom og fellesarealer.

IMG 1255 B1280
Hindre innsyn vindu - Squid vindutekstil

Hos Larvik-Advokatene er Squid benyttet som enkel, rimelig og dekorativ løsning for å hindre innsyn vindu fra gangareal til møterom og kontorer.

BI6AE4~1
Gardiner som enkel, rimelig og fleksibel romdeler

Wavegardiner benyttes som fleksibel romdeler og soneinndeling. Samme tekstil er benyttet til gardiner i vinduene for å skjerme mot innsyn fra gaten.

Bilde 15.12.2022, 18 02 23 B1280
Gardiner som innvendig solskjerming på møterom og i fellesarealer

På møterommene hos Xledger i Oslo ble skjermene utsatt for refleksjoner, og det var behov for gardiner som innvendig solskjerming i kontorlokalene. 

IMG 1424 B1280
Julestemning i brudesalongen White by Green

White by Green skaper magi med glitrende juletre, rosa wavegardiner og gardinoppheng tak, som tilfører eleganse og sikrer skjerming mot innsyn.

Til Nettbutikken I Blogg Sidebar 2

NYHETSBREV!

Hold deg oppdatert på farger, mønster og trender akkurat nå gjennom vårt nyhetsbrev

Blogg Sidebar Produktkatalog 2024 4
Blogg Sidebar Prosjektkatalog 2024 2
Blogg Sidebar5
Blogg Sidebar
Blogg Sidebar4
Blogg Sidebar Jpg3
Blogg Sidebar Jpg2