Kontor inspirasjon
Prosjekt

Kontor inspirasjon

Midt i byen, på bryggepromenaden i Fredrikstad, ligger S5 bygget med store vinduer fra gulv til tak, og en fantastisk utsikt over sjøen, bylivet og promenaden. I de lekre lokalene kan du finne kontor inspirasjon, og se hvordan gardinløsningene skjermer for sollys og innsyn, samtidig som de bidrar til en lun og koselig følelse.

Gardinmaker har i samabeid med interiørarkitekt Ørseng levert skreddersydde gardinløsninger til kontor, møterom, stillerom og fellesarealer i Cowork's lokaler i 4. etasje.

Store vinduer fra gulv til tak 

Mange nybygg har store vinduer fra gulv til tak som gir mye lysinnslipp. Da kan gardiner skjerme mot sjenerende sollys og innsyn, samtidig som de myker opp totalinntrykket i rommet.

Med store vinduer fra gulv til tak benyttes også gardiner med wavefold for støydemping og bedring av rom-akustikk. 

takskinne

En takskinne kan enkelt dekke flere store vindusflater. Her er det benyttet New Delac takskinne i hvit.

New Delac er en funksjonell gardinskinne som er tilgjengelig i fargene hvit, sølv og sort, og leveres for montering på vegg eller i tak.

Toso gardinskinner

Vi benytter Toso gardinskinner i våre leveranser, som kjennetegnes av en spesielt høy kvalitet. Trinser på hjul sikrer at de er stillegående og at gardinene er enkle å trekke for og fra.

De funksjonelle trinsene benyttes også i Toso's unike wavefold-system, som gjør at gardinene får jevne folder.

Flere av våre gardinskinner leveres med buer til hjørneløsning. Her er gardinskinnen buet for å kunne gå helt inntil stolpen på begge sider. Dette skaper en sømløs overgang som gir et rent og elegant uttrykk.

Bak den rause sofaen i fellesarealet sørger gardiner i et semi-transparent tekstil for en lun atmosfære. Her bevares likevel deler av utsynet.

Til Nettbutikken I Blogginnlegg Prosjekt

Innsynsskjerming i møterom

I møterom kan det være behov for å skjerme helt for innsyn. Her er det benyttet gardiner i et tettere tekstil fra Creation Baumann i vinduene inn mot fellesarealer, og et semi-transparent tekstil fra Svensson til de resterende gardinene.

Følgende er benyttet i prosjektet

Gardinskinner:

New Delac i fargen hvit, takmontert

Tekstiler:

Svensson POND 8120 300

Creation Baumann SHARI 513

Produksjon i Norge

Vi har eget sømstudio og produksjonslokaler i Vestfold, og skreddersyr og måltilpasser alle løsningene lokalt og til konkurransedyktige priser, for rask levering i hele landet.

Vi skaper ditt perfekte arbeidsmiljø

Med våre gardinløsninger finnes det ubegrensede muligheter til å skape et trivelig, effektivt og sunt arbeidsmiljø for deg og dine kollegaer!

Vi har lang erfaring med å levere gardinløsninger til små og store kontorbygg, hotell og restaurant, samt til skoler og helsevesen.

Innrede kontor?

Skal du innrede kontor? Vårt design team hjelper deg gjerne å finne den perfekte gardinløsningen for dine vinduer.

Vi leverer alt fra tynne gardiner for skjerming mot sol og innsyn, til kraftigere tekstiler med lyddempende egenskaper, i tillegg til blendingsgardiner og dim-out kvaliteter.

Vi tilbyr et stort utvalg tekstiler av høy kvalitet og i alle prisklasser fra merker som Svensson, Creation Baumann, Kvadrat og Jab.

Kontakt oss - Vi gleder oss til å ønske deg velkommen som prosjektkunde hos oss.

Foto: Gardinmaker.no.

Til Nettbutikken I Blogginnlegg Prosjekt

Mer inspirasjon?

Vi har levert gardinløsninger til mange spennende prosjekter.

Les mer om våre leveranser i vår katalog.

Her kan du se nærmere på flere av våre siste prosjekter.

IMG 4263 B1280 2
Gardiner for lunhet og innsynsskjerming

OsloMet SPS har forbedret trivselen med skreddersydde semi-transparente gardiner som gir effektiv innsynsskjerming mellom spiserommet og møterommet.

Sweco Squid B1280 3
Hvordan få vindu uten innsyn på kontor med glassvegger?

Se hvordan Sweco skjermet for innsyn ved å bruke Squid selvklebende vindutekstil – en smart og enkel løsning for kontorer med glassvegger.

09 4H0A0680 Noria B1280
Gardiner for et bedre arbeidsmiljø

Hos Noria bidrar skreddersydde gardinløsninger til å skape en varm og innbydende atmosfære som fremmer produktivitet og trivsel blant de ansatte.

IMG 4041 B1280 2
Grønne gardiner fra taket

I Sivas kontorbygg skaper takmonterte skinner og grønne gardiner med wavefold en behagelig loungestemning, og skjermer samtidig mot sol og innsyn.

Bilde 07.06.2023, 18 01 29 B1280 (1)
Kontor inspirasjon

Se hvordan gardinløsningene skjermer for sollys og innsyn, og samtidig bidrar til en lun og koselig stemning i Cowork's kontorlokaler i Fredrikstad.

Eksfin 26 1 B1280
Skjerming mot innsyn på møterom

Gardiner med wavefold er benyttet som skjerming mot innsyn og for å skape en lunere atmosfære på møterom i Eksfins lokaler på Aker Brygge i Oslo.

Bilde 10.05.2022, 15 28 26 B1280
Gardiner for nedblending av møterom

Måltilpassede alu skinner og skreddersydde blendingsgardiner møter behovene for effektiv nedblending under møter og presentasjoner hos OsloMet.

IMG 1245 B1280
Gardiner for lunhet hos Krifon

Elegante wave gardiner i farge sand skaper et innbydende og profesjonelt uttrykk i møterom og kantine med store vinduer fra gulv til tak.

Sanden Brygge 163 Red B1280
Gardiner for innsynsskjerming hos Larvik-Advokatene

Med store vindusflater og behov for innsynsskjerming, leverte Gardinmaker skreddersydde gardinløsninger for kontorer, møterom og fellesarealer.

IMG 1255 B1280
Hindre innsyn vindu - Squid vindutekstil

Hos Larvik-Advokatene er Squid benyttet som enkel, rimelig og dekorativ løsning for å hindre innsyn vindu fra gangareal til møterom og kontorer.

BI6AE4~1
Gardiner som enkel, rimelig og fleksibel romdeler

Wavegardiner benyttes som fleksibel romdeler og soneinndeling. Samme tekstil er benyttet til gardiner i vinduene for å skjerme mot innsyn fra gaten.

Bilde 15.12.2022, 18 02 23 B1280
Gardiner som innvendig solskjerming på møterom og i fellesarealer

På møterommene hos Xledger i Oslo ble skjermene utsatt for refleksjoner, og det var behov for gardiner som innvendig solskjerming i kontorlokalene. 

Til Nettbutikken I Blogg Sidebar 2

NYHETSBREV!

Hold deg oppdatert på farger, mønster og trender akkurat nå gjennom vårt nyhetsbrev

Blogg Sidebar Produktkatalog 2024 4
Blogg Sidebar Prosjektkatalog 2024 2
Blogg Sidebar5
Blogg Sidebar
Blogg Sidebar4
Blogg Sidebar Jpg3
Blogg Sidebar Jpg2