Hotellfølelsen med lystette gardiner soverom
Bolig

Hotellfølelsen med lystette gardiner soverom

Opplev hotellfølelsen på soverommet med skreddersydde gardinløsninger. Line og Jarle har forvandlet sitt eget soverom til et sted av komfort og eleganse ved å kombinere florlette gardiner for en luftig atmosfære med lystette gardiner som gir total mørklegging. En hotellskinne med to lag gardiner gir rommet et sofistikert preg i tillegg til fullstendig kontroll over lys og privatliv. 

lystette gardiner soverom

For å oppnå en perfekt balanse av stil og funksjonalitet, er skreddersydde lystette gardiner soverom ideelle.

Ved å velge et tekstil du foretrekker og fôre det med et spesialdesignet lystett stoff, gir dette deg muligheten til å tilpasse gardinene etter ditt ønskede utseende.

Her har Line og Jarle valgt en vakker tekstil fra Kirkby Design med en myk lin-struktur og en nedtonet glans, Hue i fargen Fossil.

Lystette gardiner soverom gir deg muligheten til å nyte en god natts søvn, samtidig som de harmoniserer perfekt med din personlige stil og rommets estetikk.

Bestill lystette gardiner soverom her

Tekstilprøver fra Gardinmaker i greige tekstiler fra Designers Guild og Kirkby Design. Foto.
Tekstilprøver fra Gardinmaker i greige tekstiler fra Designers Guild og Kirkby Design. Foto.
Vi ønsket gardiner til et stort vindu, som både skjermet innsyn uten å ta alt lyset, og som vi kunne dra for om kvelden å få det mørkt. Tenkte at gardiner kan gjøre det lunere på soverommet, samtidig gi det litt eksklusivt uttrykk. Vi har fått masse skryt, så dette var veldig bra. Takker for supergod hjelp, og lekre gardiner. 🤩👍🏻👏🏻
Vi ønsket gardiner til et stort vindu, som både skjermet innsyn uten å ta alt lyset, og som vi kunne dra for om kvelden å få det mørkt. Tenkte at gardiner kan gjøre det lunere på soverommet, samtidig gi det litt eksklusivt uttrykk. Vi har fått masse skryt, så dette var veldig bra. Takker for supergod hjelp, og lekre gardiner. 🤩👍🏻👏🏻
- Line og Jarle

Florlette gardiner

Skap en drømmende atmosfære på soverommet med skreddersydde florlette gardiner. Florlette gardiner til soverommet gir en perfekt balanse mellom funksjonalitet og estetikk, og inviterer til ro og avslapning.

Med skreddersydde løsninger kan du tilpasse florlette gardiner etter dine ønsker, slik at de passer perfekt til ditt soveromsdesign.

Her har Line og Jarle valgt en tekstil fra Designers Guild, Trevisina i fargen Platinum, i kombinasjon med tykkere lystette gardiner. 

Nyttig informasjon om gardiner

Hotellskinne gardin

For å gjenskape den luksuriøse hotellfølelsen på ditt eget soverom, kan du investere i en hotellskinne gardin. Denne skreddersydde løsningen er ideell for å skape et sofistikert og avslappende utseende på soverommet. 

Line og Jarle har valgt en dobbel Nexty gardinskinne i fargen hvit.

Nexty gardinskinne måltilpasses etter dine spesifikke mål, og kan monteres både i tak og på vegg. Gardinskinnen finnes i syv forskjellige farger i både enkel og dobbel skinne, slik at du kan tilpasse stilen etter din smak. Spesielt praktisk er bueløsningen, som gir mulighet for en jevn og tiltalende gardinløsning, selv rundt hjørner.

Med hotellskinne gardin kan du nyte den samme luksuriøse atmosfæren som på eksklusive hotell, skapt med omtanke for dine egne preferanser og behov.

Bestill Nexty gardinskinner her

Fleksibel gardinløsning

En dobbel gardinskinne med to lag gardiner i tekstiler som har ulike egenskaper gir deg en fleksibel, funksjonell og dekorativ gardinløsning.

  1. Uten gardiner: Nakent og upersonlig. Nabobygningen har innsyn inn til soverommet og det er ingen skjerming mot sollys.
  2. Doble gardiner hvor florlette gardiner er trukket for: Gardinen skaper en lunere atmosfære og skjermer mot innsyn. Dagslyset siles inn og deler av utsynet bevares.
  3. Doble gardiner hvor gardiner lystette er trukket for: En lun atmosfære med gardiner som mørklegger rommet og skjermer for innsyn.
Til soverommet har Line og Jarle valgt
Kirkby Design Hue Fossil 518343

Kirkby Design / Hue i fargen 518343 / Fossil

Materiale: 30% Lin 70% Viscose

En vakker tekstil med en myk lin-struktur, der bruk av viskosegarn sammenvevd med matte linfibre gir en nedtonet glans og en naturlig, elegant look. Meget godt egnet både til gardin-høyder og liftgardiner. (Tykkere gardinhøyder inn mot rommet med blyantfoldfold og lystett fôr)

Designers Guild Trevistina Platinum 286316

Designers Guild / Trevistina i fargen 286316 / Platinum

Materiale: 100% Polyester

Et prisgunstig, og glamorøst semi-transparent stoff som er vevd med et tofarget garn. Tekstilen både ser og føles ut som ren lin, men det falmer ikke og må derfor ikke fores. Et flammehemmnede FR-behandlet, teknisk stoff i dobbel bredde, som er vaskbart. (Tynne gardiner med blyantfold)

Nexty Hvit

Toso / Nexty dobbel gardinskinne i fargen Hvit

Materiale: Stål

Nexty gardinskinne i 7 valgfrie farger for montering på vegg eller i tak, som leveres både som enkel eller dobbel skinne og med 90 graders buer til innvendig hjørneløsning.

Skreddersydd i Norge

Vi har eget sømstudio og produksjonslokaler i Vestfold, og skreddersyr og måltilpasser alle løsningene lokalt og til konkurransedyktige priser, for rask levering i hele landet.

Vi leverer alt fra tynne gardiner for skjerming mot sol og innsyn, til kraftigere tekstiler med lyddempende egenskaper, i tillegg til blendingsgardiner og dim-out kvaliteter.

Gratis tekstilprøver

For at du enkelt skal finne en tekstil som passer inn hjemme eller på hytta, kan du bestille gratis tekstilprøver i nettbutikken. 

Du kan sammenligne ulike kvaliteter, egenskaper og farger, og deretter utforme gardinløsninger som dekker dine behov og ønsker.

Bestill gratis tekstilprøver

Til Nettbutikken I Blogginnlegg

Få hotell-følelsen hjemme

IMG 1322 B1280
Gardiner til soverom - Hjemme hos Lise Kjos Haug

Med doble gardiner på skinner har Lise fått hotellrom-følelsen hjemme. Bli med inn og se det lekre resultatet!

4027 B1280
Veien til et luksuriøst soverom

Har du sjekket inn på et fint hotell og ønsket å kopiere den samme elegante stilen hjemme på soverommet?

Mer inspirasjon?

Ghazi Bad B1280 1
Gardiner bad

Florlette gardiner skaper en avslappende og behagelig opplevelse på badet, og skjermer samtidig for innsyn.

Teveldal (59) B1280 1
Lyse gardiner til stue

Skreddersydde løsninger med florlette gardiner og tak gardinskinne sikrer den ideelle balansen mellom lys og privatliv i Asgeirs leilighet.

IMG 1091 B1280
Spisestue inspirasjon - Hindre innsyn vindu

Gardinskinne tak gjør det enkelt å hindre innsyn vindu i hus med store vinduer. La deg inspirere av gardiner som harmonerer med veggfargen. 

Gutterom B1280
Lystett liftgardin til barnerom

Skreddersydde, lystette liftgardiner mørklegger barnerommet, og skaper et svalt og behagelig miljø for avslapping og hvile.

Hartvig Collage B1280 2
Tre persienner som innsynsskjerming og solskjerming inne

Tre persienner gir en følelse av naturlig varme i hjemmet, og lar deg enkelt justere lysinnslipp etter dine preferanser ved å vri på lamellene.

Lise Kjos 29 B1280 2
Liftgardiner til kjøkkenvindu

Opplev hvordan skreddersydde liftgardiner til kjøkkenvindu skaper en varm og hyggelig atmosfære på Lise's kjøkken.

IMG 1099 B1280
Hvorfor velge skreddersydde gardiner?

Velg skreddersydde kvalitetsgardiner for en perfekt passform, personlig stil og uovertruffen kvalitet som gir ditt hjem en elegant og unik atmosfære.

IMG 0439 B1280
Hotellfølelse hjemme med soverom gardiner

Anne hadde behov for å mørklegge soverommet, som ble komplett med gardinskinne tak dobbel og skreddersydde gardiner i lystett gardinstoff.

Bilde 27.05.2023, 14 21 09 B1280 1
Røde gardiner for et personlig uttrykk

Lindas leilighet på Frogner i Oslo oser av personlig stil. Røde gardiner tilfører stuen en vakker tekstur som gir rommet varme og en følelse av luksus

Image00007 B1280
Mørkleggingsgardin på soverommet for uforstyrret nattesøvn

Måltilpassede skinner til gardiner fra gulv til tak skaper et personlig preg, og mørkleggingsgardin gir fullstendig lyskontroll på Gina's soverom.

Gina Auensen Trepersienne B1280
Trepersienne til stuen

Måltilpassede persienner i bambus kombinerer tidløs design med praktisk funksjonalitet, og gir rommet en varm og naturlig følelse.

Myrdam 62 B1280
Hotellfølelsen med lystette gardiner soverom

Line og Jarle har forvandlet soverommet til et sted av komfort og eleganse ved å kombinere florlette gardiner med lystette gardiner for mørklegging.

Til Nettbutikken I Blogg Sidebar 2

NYHETSBREV!

Hold deg oppdatert på farger, mønster og trender akkurat nå gjennom vårt nyhetsbrev

Blogg Sidebar Produktkatalog 2024 4
Blogg Sidebar Prosjektkatalog 2024 2
Blogg Sidebar5
Blogg Sidebar
Blogg Sidebar4
Blogg Sidebar Jpg3
Blogg Sidebar Jpg2