Gardiner til soverom - Hjemme hos Lise Kjos Haug
Bolig

Gardiner til soverom

Med doble gardiner på skinner har Lise fått hotellrom-følelsen hjemme. Da hun skulle velge gardiner til soverom ønsket hun mørkleggende gardiner for å sikre god søvnkvalitet. 

Lise Kjos Haug jobber som dekoratør, og elsker alt innen interiør, styling, borddekking og fotografering. Hun driver Instagram-kontoen @homebylise, hvor hun deler inspirasjon fra hus og hage.

Da hun pusset opp soverommet i mai i fjor, ønsket hun hotellrom-følelsen med lekre, doble og lystette gardiner til soverom.

Kjos 8
Kjos 8
Da vi pusset opp soverommet i mai i fjor, ønsket vi oss hotellrom følelsen. Og det har vi virkelig klart, og igjen med gardiner fra Gardinmaker falt alt på plass. Tunge, lekre gardiner fra gulv til tak.
Da vi pusset opp soverommet i mai i fjor, ønsket vi oss hotellrom følelsen. Og det har vi virkelig klart, og igjen med gardiner fra Gardinmaker falt alt på plass. Tunge, lekre gardiner fra gulv til tak.
- Lise Kjos Haug

Doble gardiner

Doble gardiner, også kjent som doble gardinsett eller gardinløsninger med to lag, er en elegant og funksjonell måte å dekorere vinduer på. De gir rommet ditt en estetisk appell samtidig som de tilbyr flere fordeler, inkludert lyskontroll, innsynsskjerming og isolasjon.

Doble gardiner gir en sofistikert og luksuriøs følelse til ethvert rom. Den kombinasjonen av to forskjellige stofflag, ofte en lettere og mer dekorativ gardin og en tyngre eller mer funksjonell gardin, gir rommet et flott estetisk utseende.

Du kan tilpasse valget av farger, mønstre og teksturer for å harmonisere med rommets innredning og skape den ønskede atmosfæren.

Gardiner på skinner

Gardiner på skinner kombinerer stil og funksjonalitet på en elegant måte. De gir deg full kontroll over lysinnslipp, er enkle å betjene og enkle å vedlikeholde.

Her har Lise valgt en sort Nexty dobbel gardinskinne i stål. Nexty gardinskinne finnes i syv valgfrie farger for montering på vegg eller i tak, og leveres både som enkel eller dobbel skinne og med 90 graders buer til innvendig hjørneløsning.

Uansett om du ønsker å oppdatere interiøret ditt eller forbedre lysforholdene i hjemmet ditt, kan gardiner på skinner være den perfekte løsningen for deg.

Vi måltilpasser skinnene slik at de passer perfekt til dine vinduer. Velg blant flere typer skinner i mange ulike farger i nettbutikken her

Mørkleggende gardiner

Mørkleggende gardiner er spesielt designet for å blokkere ut det meste av naturlig lys. Dette er ideelt for soverommet, spesielt for de som trenger et mørkt og rolig miljø for å sove godt.

Mørkleggende gardiner gir fullstendig kontroll over lysinnslippet i rommet. Du kan enkelt justere gardinene for å slippe inn så mye eller så lite lys som du ønsker.

Her har Lise valgt et bomullstekstil, Sahara III fra Kirkby Design, som er fôret med et lystett fôrstoff på baksiden.

Mørkleggende gardiner kan enten skreddersys med et lystett tekstil, liksom Belloni Alta FR fra Designers Guild, eller du kan velge et annet tekstil du liker og fôre det med lystett fôr. Du velger enkelt tekstil og om ønsket fôrstoff når du bestiller gardinhøyder i nettbutikken.

Tidløse gardiner

Gardiner i nøytrale farger, som hvitt, beige, grått eller krem, gir rommet en tidløs eleganse. Den rene og enkle estetikken gir rommet et friskt og luftig preg, samtidig som den fungerer som en nøytral bakgrunn for andre dekorative elementer. Dette gjør dem til et utmerket valg for de som foretrekker et minimalistisk og klassisk interiør.

Nøytrale gardiner er svært allsidige og passer til nesten enhver interiørstil. De fungerer like godt i moderne, industrielle rom som i mer tradisjonelle eller bohemske innredninger. Dette gjør det enklere å oppdatere rommet eller endre stilen uten å måtte bytte ut gardinene.

Kjos 8
Kjos 8
Jeg liker at gardinstoffet er tidløst, så bytter jeg heller farger og mønster på sengetøy.
Jeg liker at gardinstoffet er tidløst, så bytter jeg heller farger og mønster på sengetøy.
- Lise Kjos Haug

Før og etter

Soverommet til Lise har et ganske lite vindu og skråtak. Heldigvis finnes det flere løsninger for å få hotellrom-følelsen. Gardinene må ikke nødvendigvis gå fra vegg til vegg eller fra tak til gulv. Se for en forskjell gardinene utgjør, og hvor lekkert soverommet til Lise ble!

På soverommet har Lise valgt
Sahara Chalk 286302

Designers Guild / Trevistina i fargen 286302 / Chalk 

Materiale: 100% Polyester

Et prisgunstig, og glamorøst semi-transparent stoff som er vevd med et tofarget garn. Tekstilen både ser og føles ut som ren lin, men det falmer ikke og må derfor ikke fores. Et flammehemmnede FR-behandlet, teknisk stoff i dobbel bredde, som er vaskbart. (Tynnere gardinhøyder med blyantfold)

Sahara Eggshell 544007

Kirkby Design / Sahara III i fargen 544007 / Eggshell 

Materiale: 100% Bomull

Et prisgunstig og populært, børstet bomullsstoff som er mykt å ta på, og allsidig i bruk, og som egner seg godt som gardin og liftgardin. Ren bomullskvalitet som bør fores for å forhindre falming. (Tykkere gardinhøyder med blyantfold)

Nexty Sort

Nexty / gardinskinne i stål i fargen Sort

Velg blant syv ulike skinnefarger hvorav fire har en matt lakkert effekt og tre har en trestruktur. Velg den fargen som best matcher gardinene, vegg- eller takfargen, eller som henter igjen fargeeffekter fra interiøret. Tilbehør inkl. beslag og endelokk leveres i samme farge som skinnen.

Gardinskinnen monteres med beslag for enkle eller doble skinner, og for valgfri montering på vegg eller i tak. (Dobbel gardinskinne)

Gardiner skreddersydd i Norge

Hele vår produksjon foregår inhouse og alle produkter skreddersys for deg i Norge! Gardiner skreddersys i vårt sømstudio og gardinskinner og gardinstenger kappes etter mål av våre håndverkere og teknikere.

Har du spørsmål eller trenger hjelp til å skreddersy den perfekte gardinløsningen for dine vinduer?

Vårt designteam har hjulpet mange til drømmerommet med ulike gardinløsninger tilpasset det enkelte rommet. Kontakt oss gjerne, så finner vi riktig løsning for deg.

Kjos 8
Kjos 8
Superenkelt med tekstilprøver tilsendt. Lagde meg en collage med gardinprøver, veggfargen, gulvteppe prøve, og ville her at fargene skulle gå litt i ton i ton.
Superenkelt med tekstilprøver tilsendt. Lagde meg en collage med gardinprøver, veggfargen, gulvteppe prøve, og ville her at fargene skulle gå litt i ton i ton.
- Lise Kjos Haug

Gratis tekstilprøver

Bestill gratis tekstilprøver slik at du kan se de opp mot din veggfarge og øvrig interiør, og vurdere ulike kvaliteter opp mot dine behov og ønsker.

Bestill gratis tekstilprøver her.

Foto: Lise Kjos og Gardinmaker.no.

Til Nettbutikken I Blogginnlegg

Mer inspirasjon?

4027 B1280
Veien til et luksuriøst soverom

Har du sjekket inn på et fint hotell og ønsket å kopiere den samme elegante stilen hjemme på soverommet?

IMG 2753 B1280
Hva koster skreddersydde gardiner?

Når du står overfor valget om gardinløsning, er det flere faktorer som påvirker prisen. Her er hva du bør vite om prisingen av skreddersydde gardiner.

IMG 2015 B1280
Gardiner hytte fjellet

Utforsk Tones fjellhytte hvor stuen, kjøkkenet og den sjarmerende alkoven er innredet med våre skreddersydde gardiner, liftgardiner og puter.

Ghazi Bad B1280 1
Gardiner bad

Florlette gardiner skaper en avslappende og behagelig opplevelse på badet, og skjermer samtidig for innsyn.

Dnt 5 B1280
Rutete gardiner i ull til hytte

Skreddersydde rutete gardiner, liftgardiner og puter, perfekt tilpasset for å forsterke den autentiske atmosfæren og komforten på DNTs eldste hytte.

Teveldal (59) B1280 1
Lyse gardiner til stue

Skreddersydde løsninger med florlette gardiner og tak gardinskinne sikrer den ideelle balansen mellom lys og privatliv i Asgeirs leilighet.

IMG 7191 B1280
Liftgardiner i ull

Skreddersydde liftgardiner i ull skaper en lun og varm atmosfære på Lines hytte i Sømådalen ved vakre Femunden.

IMG 1091 B1280
Spisestue inspirasjon - Hindre innsyn vindu

Gardinskinne tak gjør det enkelt å hindre innsyn vindu i hus med store vinduer. La deg inspirere av gardiner som harmonerer med veggfargen. 

Gutterom B1280
Lystett liftgardin til barnerom

Skreddersydde, lystette liftgardiner mørklegger barnerommet, og skaper et svalt og behagelig miljø for avslapping og hvile.

IMG 1023 B1280 1
Ny sesong Eventyrlig Oppussing med Halvor Bakke

Sammen med Halvor Bakke er vi i full gang med planlegging av gardiner og solskjerming til høstens hytteprosjekter i Eventyrlig Oppussing.

Hartvig Collage B1280 2
Tre persienner som innsynsskjerming og solskjerming inne

Tre persienner gir en følelse av naturlig varme i hjemmet, og lar deg enkelt justere lysinnslipp etter dine preferanser ved å vri på lamellene.

Lise Kjos 29 B1280 2
Liftgardiner til kjøkkenvindu

Opplev hvordan skreddersydde liftgardiner til kjøkkenvindu skaper en varm og hyggelig atmosfære på Lise's kjøkken.

IMG 1099 B1280
Hvorfor velge skreddersydde gardiner?

Velg skreddersydde kvalitetsgardiner for en perfekt passform, personlig stil og uovertruffen kvalitet som gir ditt hjem en elegant og unik atmosfære.

Til Nettbutikken I Blogg Sidebar 2

NYHETSBREV!

Hold deg oppdatert på farger, mønster og trender akkurat nå gjennom vårt nyhetsbrev

Blogg Sidebar Produktkatalog 2024 4
Blogg Sidebar Prosjektkatalog 2024 2
Blogg Sidebar5
Blogg Sidebar
Blogg Sidebar4
Blogg Sidebar Jpg3
Blogg Sidebar Jpg2