Plissegardin lystett til barnerommet
Solskjerming

Plissegardin lystett til barnerommet

På barnerommet til eldstemann Teodor (3 år) har Kristin valgt en plissegardin lystett for å sikre god søvn og riktig innetemperatur. I tillegg har hun montert en liftgardin som skaper en lun atmosfære.

Fargevalg til barnerommet

Fargene på rommet er med utgangspunkt i fargene i et gulvteppe, som Kristin har kjøpt på et marked i Sør Afrika, kombinert med Teodor sitt ønske om blått rom med rosa og lilla farger.

Blått er behagelig og gir lite energi. En behagelig farge å sovne til. Fargen 5249 Linblå er en perfekt dempet og litt grønnlig blåtone.

Solen gir energi til rommet på en behagelig måte. Fargen 10001 Dijon Yellow er en sterk, okergul tone med energi. Tenk å møte dagen med en stor varm sol på en grå og sur mandag! ☀️ 

Gulvet heter Bjelin Larvik, et lyst nordisk gulv med varme undertoner som passer godt med fargene til rommet.

Kristin ønsket å lage et koselig barnerom som barna får lyst til å være på, med rikelig med oppbevaring slik at lekene enkelt kan ryddes på plass.

Hun ønsket også å dele inn rommet i soner. Den ene delen med stor sol til det kreative og lek, og den andre delen med seng og lesekrok som en rolig aktivitet. Ved å lage soner vil det også være enklere å rydde på plass leker og bøker.

Plissegardin lystett

Kristin har valgt en duette plissegardin lystett som mørklegger rommet og som bidrar til å regulere temperaturen i rommet.

En duette plissegardin er energibesparende, og har to lag av plissert vev. Mellom disse vevene dannes det celler med luft, som skaper et isolasjonslag inntil glasset, hvor luften sirkulerer mellom stofflagene, og gir en isolerende effekt.

Den dobbeltsidige tekstilen i en duette plissegardin skjuler snorhullene og egner seg derfor godt som plissegardin lystett til mørklegging av rommet.

Ønsker du en plissegardin lystett, velger du et tekstil som har følgende merking Sort sirkel som betyr "lystett"

Du finner nyttig informasjon om plissegardiner her.

Interiørdesigner og trendforsker Kristin Lindhjem sitter i lys sofa i stue med lyse vegger og lingardiner fra tak til gulv. Gamle doble dører og blått kunstverk på veggen. Foto.
Interiørdesigner og trendforsker Kristin Lindhjem sitter i lys sofa i stue med lyse vegger og lingardiner fra tak til gulv. Gamle doble dører og blått kunstverk på veggen. Foto.
Plissegardinen gir et kjølig og mørkt rom, og vi bruker mindre tid på legging nå enn før. Liftgardinen gjør rommet til et hyggelig sted å være, selv for mor.
Plissegardinen gir et kjølig og mørkt rom, og vi bruker mindre tid på legging nå enn før. Liftgardinen gjør rommet til et hyggelig sted å være, selv for mor.
- Kristin Lindhjem

Duette plissegardin farger

Med plissegardin i samme farge som solen på veggen blir plissegardinen i tillegg et lekent designelement i rommet.

I nettbutikken tilbyr vi et stort utvalg duette plissegardin farger. Velg blant mer enn 90 ulike tekstiler, fra semi-transparente stoffer til lystette blackout kvaliteter.

Du kan også velge blant fire forskjellige farger på topp- og bunnprofil.

Kjøp plissegardin på mål her.

Liftgardin for den lune atmosfæren

I tillegg til plissegardin lystett har Kristin valgt en blå liftgardin i lin som går ton-i-ton med veggfargen. Ved å få inn flere myke materialer, skaper hun en lun atmosfære.

Liftgardinen er med en hard fold med spiler, og har rette, jevne folder. Den er foret med et bomullsfòr som beskytter tekstilet mot falming.

Tekstilet Brera Lino fra Designers Guild er et naturmateriale i 100% lin, og som finnes i mange delikate og fine farger. Brera Lino er et prisgunstig tekstil som passer til både gardiner, liftgardiner og puter.

Skreddersydd i Norge

Produktene vi lager er virkelig de eneste av sitt slag, fordi de er skreddersydde for deg. Våre høyt kvalifiserte sømmersker skreddersyr gardiner, liftgardiner og puter for hånd i vårt sømstudio i Sandefjord. Her blir alt nøye kontrollert før utsendelse. Leveringstiden er 4-6 uker fra bestilling.

Gjenbruk på barnerom

"Barn endrer seg mye i løpet av et par år, og det skjer ofte endringer på bruken av rommet. Jeg ønsket derfor å bruke mest mulig gjenbruk av det jeg hadde fra før, samt kjøpe brukt via Finn.no", forteller Kristin.

Hyllene er fra IKEA, men ble kjøpt brukt. Ved å male i samme farge som veggen får man et ryddig utrykk. Kurvene med fiskebeinsmønster, bildelisten og knaggrekken er fra IKEA. Skrivebordet ble laget av restemateriell fra dekkside til kjøkken, og stolene er fra Finn.no.

"Jeg hadde en interiørstudent hos meg, Alise Hellem, som plukket ut de «rosa/lilla» tonene og designet tre buer som fungerer som en koselig lesekrok", forteller Kristin.

På buene har du fargene (f.h) 2993 Kilim Jotun Lady, en rustikk rødtone med gylne og brente undertoner. Fargen er varm og står godt til 20047 Blushing Peach Jotun Lady, som står i midten, en frisk rosafarge, som står godt til den minste buen med fargen 20046 Savanna Sunset Jotun Lady.  

På Teodor`s rom har Kristin valgt
0001135 Pewter

Designers Guild / Brera Lino i fargen 172374 / Pewter

Materiale: 100% Lin

Prisgunstig tekstil med vakker tekstur og drapering. Nydelig kvalitet i mykt vasket lin, som passer perfekt inn i alle interiør. Bør fores for å unngå falming. (Liftgardin med hard fold og snortrekk)

0003629 Camel

The Window Studio / Tinfoil i fargen 450717 / Camel

Fritthengende, topphengt plissègardin med snortrekk, som måltilpasses i bredder inntil 230 cm. Den dobbeltsidige Duette-tekstilen har en struktur med luftlommer der luften sirkulerer og skaper et isolasjonslag som sikrer energieffektivitet uansett årstid. Usynlige, skjulte snorhull gjør Duette-tekstilen velegnet til mørklegging.

Gratis tekstilprøver og designhjelp

Når du skal velge farger til et rom kan det være lurt å ta utgangspunkt i veggfarge(r), møbler og andre interiørdetaljer i rommet. I nettbutikken kan du bestille gratis tekstilprøver slik at du kan se hva som passer best inn hjemme hos deg. Du kan bestille prøver her.

Om du ønsker råd og veiledning til vindusløsninger, tekstiler og farger, hjelper vi deg gjerne. Du kan kontakte oss her

Foto: Kristin Lindhjem & Gardinmaker.no

Vil du se mer fra Kristin's fantastiske hjem?

LINDHJ~1
Gardiner stue inspirasjon - Bli med inn i Kristins stue!

Fem grunner til hvorfor du bør velge skreddersydde gardiner - Interiørdesigner Kristin Lindhjem gir deg sine beste råd om valg av gardiner.

Lindhjem Gjesterom 14 B1280
Bli med inn på Kristin's gjesterom

Interiørarkitekt Maria Horgen forvandlet Kristins gjesterom med mønstret tapet, ekstra lange gardiner og gardin stang i antikk bronse.

IMG 7370 B1280
Funksjonell og dekorativ gardinløsning på barnerommet

Kristin og Borgar Lindhjem kjøpte familiegården i Larvik. Bli med inn og se den smarte gardinløsningen de valgte på barnerommet til minstemann.

Til Nettbutikken I Blogginnlegg

Mer inspirasjon?

IMG 1547 B1280
Soverom gardiner i ull til hytte

Soverom gardiner i ull bidrar til å skape en atmosfære av ro og avslapning på Tones hytte. La deg inspirere av gardinløsningen!

Staff Persienner B1280 2
Måltilpasset persienne i tre for lunhet og skjerming

I stuen hos Jake skaper persienne i tre en lun atmosfære, og skjermer samtidig mot sollys og innsyn.

IMG 2753 B1280
Hva koster skreddersydde gardiner?

Når du står overfor valget om gardinløsning, er det flere faktorer som påvirker prisen. Her er hva du bør vite om prisingen av skreddersydde gardiner.

Nexty 1280X1280
Nexty gardinskinne i syv farger

Nexty gardinskinne i syv elegante farger, inkludert hvit, sølv, champagne, sort, grå ask, medium eik og valnøtt, for å matche interiøret.

IMG 2015 B1280
Gardiner hytte fjellet

Utforsk Tones fjellhytte hvor stuen, kjøkkenet og den sjarmerende alkoven er innredet med våre skreddersydde gardiner, liftgardiner og puter.

Dnt 5 B1280
Rutete gardiner i ull til hytte

Skreddersydde rutete gardiner, liftgardiner og puter, perfekt tilpasset for å forsterke den autentiske atmosfæren og komforten på DNTs eldste hytte.

IMG 7191 B1280
Liftgardiner i ull

Skreddersydde liftgardiner i ull skaper en lun og varm atmosfære på Lines hytte i Sømådalen ved vakre Femunden.

Hartvig Collage B1280 2
Tre persienner som innsynsskjerming og solskjerming inne

Tre persienner gir en følelse av naturlig varme i hjemmet, og lar deg enkelt justere lysinnslipp etter dine preferanser ved å vri på lamellene.

IMG 1099 B1280
Hvorfor velge skreddersydde gardiner?

Velg skreddersydde kvalitetsgardiner for en perfekt passform, personlig stil og uovertruffen kvalitet som gir ditt hjem en elegant og unik atmosfære.

Gina Auensen Trepersienne B1280
Trepersienne til stuen

Måltilpassede persienner i bambus kombinerer tidløs design med praktisk funksjonalitet, og gir rommet en varm og naturlig følelse.

IMG 8489 B1280
Gardiner til hytte på fjellet

På Siri-Anne's hytte på Geilo har alle rommene fått sin unike fargepalett med skreddersydde liftgardiner, puter og sengegavler i matchende tekstil.

Irene Uthus 2 2 B1280
Gardiner til skråvinduer og liftgardiner i ull

På hytta "Tvillingbo" i Engerdal hadde Irene behov for lystette gardiner til skråvinduer på soverommet. Bli med inn og se nærmere på gardinløsningen!

Til Nettbutikken I Blogg Sidebar 2

NYHETSBREV!

Hold deg oppdatert på farger, mønster og trender akkurat nå gjennom vårt nyhetsbrev

Blogg Sidebar Produktkatalog 2024 4
Blogg Sidebar Prosjektkatalog 2024 2
Blogg Sidebar5
Blogg Sidebar
Blogg Sidebar4
Blogg Sidebar Jpg3
Blogg Sidebar Jpg2