Gardiner lystette til soverom
Bolig

Gardiner lystette til soverom

I Birgittes leilighet på Jarlsø i Tønsberg er det skapt en atmosfære av ro og komfort. Med to lag gardiner oppnås både privatliv og lyskontroll. Florlette gardiner beskytter mot innsyn og skjermer mot sjenerende sollys, mens gardiner med lystett fôr sikrer fullstendig mørklegging når det er påkrevd. Sammen skaper gardinene en behagelig atmosfære som inviterer til avslapning og hvile.

Gardiner ton-i-ton

Gardinene, matchet i nyanser som smelter sammen med veggfargen, bidrar til å skape et rolig og avslappende miljø i Birgittes soverom. Den integrerte garderobeløsningen, utført i samme nyanser som rommet, fullfører det helhetlige uttrykket og gir en følelse av harmoni og enhet.

Tekstilvalg til gardiner - florlette

Til de florlette gardinene med blyantfold har Birgitte valgt tekstilen Trevisina fra Designers Guild i fargen Calico, et glamorøst, semi-transparent stoff vevd med et tofarget garn, som gir en luksuriøs følelse av ren lin uten å falme over tid.

Gardinene siler lyset vakkert inn i rommet, og skjermer mot sjenerende sollys, samtidig som deler av utsynet bevares. De skjermer også mot innsyn og gir en følelse av privatliv på soverommet.

Tekstilvalg til gardiner - lystette

Til de lystette gardinene med wavefold har Birgitte valgt tekstilen Hue fra Kirkby Design i fargen Linen. Tekstilen er sammensatt av 30% lin og 70% viskose, og har en vakker tekstur med en myk lin-struktur. Den nedtonede glansen og den naturlig elegante looken oppnås ved å bruke viskosegarn sammenvevd med matte linfibre.

Gardinene er fôret med et lystett fôrstoff som er sydd på baksiden av gardinhøydene, som gjør at rommet enkelt kan mørklegges ved behov. Tekstilen beskyttes samtidig mot falming, og gardinene får et fyldigere og flottere utseende.

Takhengt gardin

Birgitte har skapt en beroligende og stilfull atmosfære på soverommet sitt ved å innfelle doble gardinskinner i taket. Med Toso / Ciero Line gardinskinne i en elegant hvit farge, får rommet en luksuriøs finish som harmonerer perfekt med resten av interiøret.

Ciero Line-skinne fra Toso er designet spesielt for takmontering, og kommer i en diskret matt utførelse i både hvit og sort. Den tilpasses nøyaktig etter rommets dimensjoner og kan skreddersys etter ønske.

Denne skinnen er ideell for oppheng av wavegardiner, og med usynlige trinser og Toso wave-snor i valgfri avstand på 6 cm eller 8 cm, sikrer den en jevn og elegant wavefold.

Se vårt utvalg av gardinskinner på mål

Blyantfold og wavefold

Birgitte har valgt en kombinasjon av foldetyper for sine gardiner.

De lette gardinene mot vinduet har blyantfold, en klassisk og tidløs stil hvor gardinhøyden har påsydd et rynkebånd som gir en jevn og stram blyantfold øverst.

De lystette gardinene inn mot rommet har wavefold, en moderne lounge-gardin hvor båndet rynkes for å gi en jevn og myk bølgeform til hele gardinhøyden, og som gir en eksklusiv og avslappende hotellstemning. 

Se våre ulike foldetyper

Til soverommet har Birgitte valgt
Trevisina Calico

Designers Guild / Trevisina i fargen 286303 / Calico

Materiale: 100% Polyester

Et prisgunstig, og glamorøst semi-transparent stoff som er vevd med et tofarget garn. Tekstilen både ser og føles ut som ren lin, men det falmer ikke og må derfor ikke fores. Et flammehemmnede FR-behandlet, teknisk stoff i dobbel bredde, som er vaskbart.

Hue Linen

Kirkby Design / Hue i fargen 518360 / Linen

Materiale: 30% Lin 70% Viscose

En vakker tekstil med en myk lin-struktur, der bruk av viskosegarn sammenvevd med matte linfibre gir en nedtonet glans og en naturlig, elegant look. Meget godt egnet både til gardin-høyder og liftgardiner.

Ciero Line Skinne Hvit 1 2 24 1080X1080 1

Toso / Ciero Line innfelling / gardinskinne i fargen Hvit

Ciero Line skinne fra Toso er utviklet for innfelling direkte i tak. Skinnen er tilgjengelig i to farger; hvit og sort, - begge i en alumite matt utførelse. Skinnen kappes på nøyaktig mål og kan leveres sammensatt etter ønske.

Ciero er spesielt velegnet til oppheng av wavegardiner, der usynlige trinser kombinert med Toso wave-snor i valgfri avstand på 6 cm eller 8 cm, sikrer en perfekt wavefold som er enkel å trekke for og fra.

Skreddersydd i Norge

Alle gardinhøyder, liftgardiner og matchende puter sys for hånd i vårt sømstudio, og kontrolleres nøye før utsendelse. Gardinskinner-, stenger og liftgardin-system måltilpasses av våre kyndige håndverkere og teknikere, som med fokus på detaljer påser at alle produktene er av høyeste kvalitet.

Gratis tekstilprøver og konsultasjon

Vi tilbyr gratis fargeprøver slik at du enklere kan velge tekstil til dine gardiner. Sammenlign ulike kvaliteter og egenskaper, og se hvordan fargene passer til din veggfarge og andre interiørelementer.

Bestill tekstilprøver her.

Har du spørsmål, eller trenger du hjelp til å skreddersy den perfekte løsningen for dine vinduer? Vi tilbyr deg gratis og helt uforpliktende råd om valg av gardiner, oppheng og solskjerming.

Book gratis design konsultasjon

Foto: Gardinmaker.no

Til Nettbutikken I Blogginnlegg

Se Bigitte's stue

IMG 3311 B1280 3
Stores gardiner og gardiner av lin

Tynne stores gardiner og naturlige lin-gardiner skaper en lys, luftig og elegant atmosfære i Birgittes leilighet i Tønsberg. Bli med inn!

Mer inspirasjon?

IMG 4300 Master B1280
Gardiner - inspirasjon soverom

Oppdag Charlottes soverom med en dobbel gardinskinne og to lag gardiner, og en lystett liftgardin, for et avslappet miljø med optimal lyskontroll.

THB5ED~1
Innvendige persienner i tre

Innvendige persienner i tre gir rommene et elegant og sofistikert preg, samtidig som de sikrer perfekt lyskontroll. Bli med inn til Maren!

Hilde Oier 152 B1280
Dobbel gardinskinne for to lag med gardiner

Med dobbel Nexty gardinskinne har Hilde to lag gardiner i stuen for optimal lyskontroll og dekor.

IMG 3170 B1280
Lystette gardiner

Skreddersydde lystette gardiner gir deg full kontroll over lysinnslippet i hjemmet, og sikrer optimale soveforhold i et mørkt og svalt soverom.

IMG 3746 B1280 1
Gardiner takskinne som skjermer og samtidig bevarer utsikten

I TV-stuen har Anne valgt en elegant løsning med gardiner som skjermer mot innsyn, samtidig som de bevarer utsikten. Se gardinløsningen her!

IMG 3675 B1280 1
Lun atmosfære med gardiner i store vinduer

Gardiner i store vinduer gir en dekorativ effekt og myker opp rommet. Anne valgte gardiner som går ton-i-ton med veggfargen for en harmonisk stil.

Vildalen 95 B1280
Persienner svart skjermer mot innsyn på badet

Måltilpassede persienner svart skjermer effektivt mot innsyn, samtidig som de gir badet et moderne uttrykk. Bli med inn til stylist Berit Vildalen!

IMG 2583 B1280
Henge gardiner i taket

På gjesterommet har Iben valgt å henge gardiner i taket. Med en dobbel skinne kan hun kombinere to lag gardiner for optimal lyskontroll og privatliv.

IMG 3311 B1280 3
Stores gardiner og gardiner av lin

Tynne stores gardiner og naturlige lin-gardiner skaper en lys, luftig og elegant atmosfære i Birgittes leilighet i Tønsberg. Bli med inn!

IMG 4163 Original B1280 2
Liftgardin stue og kjøkken

Liftgardin stue og kjøkken skjermer mot solen og myker opp i interiøret i Hans Tores generasjonsbolig i Stavanger. Bli med inn og se gardinløsningene!

Vildalen 46 B1280
Bli med inn i stylist Berit Vildalen's drømmehjem i Arendal

Stylist Berit Vildalen har innredet drømmehjemmet med en tidløs, nøytral fargepalett. Skreddersydde gardiner tilfører en varm, luksuriøs stemning.

Staff Persienner B1280 2
Måltilpasset persienne i tre for lunhet og skjerming

I stuen hos Jake skaper persienne i tre en lun atmosfære, og skjermer samtidig mot sollys og innsyn.

Til Nettbutikken I Blogg Sidebar 2

NYHETSBREV!

Hold deg oppdatert på farger, mønster og trender akkurat nå gjennom vårt nyhetsbrev

Blogg Sidebar Produktkatalog 2024 4
Blogg Sidebar Prosjektkatalog 2024 2
Blogg Sidebar5
Blogg Sidebar
Blogg Sidebar4
Blogg Sidebar Jpg3
Blogg Sidebar Jpg2