Tre persienner som innsynsskjerming og solskjerming inne
Solskjerming

Tre persienner som innsynsskjerming og solskjerming inne

Ragnar hadde behov for skjerming på kjøkkenet. Måltilpassede tre persienner tilbyr optimal fleksibilitet, og gir både personvern og solskjerming inne. I tillegg gir treverket en varm og naturlig atmosfære til rommet, som bidrar til å skape en innbydende og hjemmekoselig følelse.

Skreddersydd for deg

Tre persienner med 50 mm brede lameller er designet for å innføre en følelse av naturlig varme og hygge i hjemmet ditt. Den autentiske og varme trestrukturen gjør dem til et spennende og unikt dekorelement i enhver innredning. 

Hver persienne blir nøye måltilpasset og skreddersydd for å passe perfekt til dine vinduer. Blant våre produkter finner du et bredt spekter av naturlige, rustikke og polerte trepersienner som utstråler ekte skandinavisk sjarm. 

Våre persienner er laget av bærekraftige materialer som FSC-sertifisert abachi-tre og bambus, som begge er raske voksende tresorter og bidrar til en bærekraftig innredning.

Både bambus- og abachi-persienner tilbyr en allsidig løsning som passer inn i ethvert rom og legger til et naturlig preg i innredningen.

Utforsk vårt utvalg av moderne og vakre trevarianter, enten i lyse eller mørke tresorter, i beiset eller malt treverk. 

Bestill tre persienner på mål

Nyttig informasjon om tre persienner på mål

Fleksibel betjening

Tre persienner tilpasses individuelt for å tilby optimal fleksibilitet, som gir både solskjerming og personvern.

Ved hjelp av en trekksnor kan tre persienner enkelt justeres i høyden, mens en tiltsnor gir mulighet til å regulere lysinntaket ved å vippe lamellene åpen eller lukket.

Matchende stigebånd

Både den øvre og nedre profilen, samt løftesnorene, tilbys i en farge som matcher lamellfargen du har valgt. For et alternativt utseende, kan du velge å skjule løftesnoren ved hjelp av dekorative stigebånd som kommer i en bredde på 25 mm.

Disse stigebåndene kan enten matches med lamellfargen eller velges blant vårt utvalg på 17 forskjellige farger, slik at du kan skape din egen unike stil for trepersiennen.

Her har Ragnar valgt lameller i fargen grå eik med matchende stigebånd i standardfarge (Gyllen beige/12).

Kontrastfarger kan også velges for å komplementere interiøret, karmfargen eller veggfargen etter din personlige preferanse. Valget er helt og holdent ditt!

Solskjerming inne

Opplev fullstendig frihet og fleksibilitet når det gjelder å kontrollere lysinnslippet i rommet. Våre persienner lar deg justere lysinnslippet jevnt og etter dine preferanser ved å enkelt vri på lamellene.

For den beste mørkleggingen anbefales det å vinkle lamellene inn og ned, slik at du oppnår optimal skjerming mot uønsket lys.

Her har Ragnar valgt
0000561 Gra Eik

The Window Studio / Bambus i fargen 418250 / Grå eik 

Materiale: Beiset effekt

Prisgunstig kolleksjon laget av FSC-sertifisert bambustre, med synlig trestruktur. Maksimal bredde er 2400 mm.

Stigebånd i standard farge.

Gratis fargeprøver til tre persienner

I nettbutikken kan du bestille gratis fargeprøver, slik at du kan se hvilken farge som passer inn hjemme hos deg. Vi sender prøvene hjem til deg - enklere blir det ikke!

Bestill gratis prøver her

Foto: Ragnar Hartvig & Gardinmaker.no

Til Nettbutikken I Blogginnlegg

Mer inspirasjon?

IMG 1547 B1280
Soverom gardiner i ull til hytte

Soverom gardiner i ull bidrar til å skape en atmosfære av ro og avslapning på Tones hytte. La deg inspirere av gardinløsningen!

IMG 4163 Original B1280 2
Liftgardin stue og kjøkken

Liftgardin stue og kjøkken skjermer mot solen og myker opp i interiøret i Hans Tores generasjonsbolig i Stavanger. Bli med inn og se gardinløsningene!

Vildalen 46 B1280
Bli med inn i stylist Berit Vildalen's drømmehjem i Arendal

Stylist Berit Vildalen har innredet drømmehjemmet med en tidløs, nøytral fargepalett. Skreddersydde gardiner tilfører en varm, luksuriøs stemning.

Staff Persienner B1280 2
Måltilpasset persienne i tre for lunhet og skjerming

I stuen hos Jake skaper persienne i tre en lun atmosfære, og skjermer samtidig mot sollys og innsyn.

IMG 2753 B1280
Hva koster skreddersydde gardiner?

Når du står overfor valget om gardinløsning, er det flere faktorer som påvirker prisen. Her er hva du bør vite om prisingen av skreddersydde gardiner.

IMG 3185 B1280
Gardiner lystette til soverom

I Birgittes soverom skjermer florlette gardiner mot innsyn og sjenerende sollys, mens gardiner lystette sikrer fullstendig mørklegging.

IMG 2176 B1280
Gardiner til grå vegg og takskinne med bueløsning

Line ønsket seg ton-i-ton gardiner til grå vegg. Bli med inn og la deg inspirere av gardinløsningen med to lag gardiner, og dobbel takskinne med bue.

Nexty 1280X1280
Nexty gardinskinne i syv farger

Nexty gardinskinne i syv elegante farger, inkludert hvit, sølv, champagne, sort, grå ask, medium eik og valnøtt, for å matche interiøret.

Frimann Dahl B1280 1
Lette gardiner i store vinduer

Måltilpassede gardinskinner som matcher både vegg- og takfargen, skaper en sømløs og elegant helhet i rommet. Bli med inn i Ibens stue!

IMG 2015 B1280
Gardiner hytte fjellet

Utforsk Tones fjellhytte hvor stuen, kjøkkenet og den sjarmerende alkoven er innredet med våre skreddersydde gardiner, liftgardiner og puter.

Ghazi Bad B1280 1
Gardiner bad

Florlette gardiner skaper en avslappende og behagelig opplevelse på badet, og skjermer samtidig for innsyn.

Dnt 5 B1280
Rutete gardiner i ull til hytte

Skreddersydde rutete gardiner, liftgardiner og puter, perfekt tilpasset for å forsterke den autentiske atmosfæren og komforten på DNTs eldste hytte.

Til Nettbutikken I Blogg Sidebar 2

NYHETSBREV!

Hold deg oppdatert på farger, mønster og trender akkurat nå gjennom vårt nyhetsbrev

Blogg Sidebar Produktkatalog 2024 4
Blogg Sidebar Prosjektkatalog 2024 2
Blogg Sidebar5
Blogg Sidebar
Blogg Sidebar4
Blogg Sidebar Jpg3
Blogg Sidebar Jpg2