Liftgardiner til kjøkkenvindu
Bolig

Liftgardiner til kjøkkenvindu

Lise ønsket seg et lunt og hyggelig kjøkken. Med benkeplate under vinduene ble liftgardiner i lin et dekorativt og praktisk valg. Oppdag hvordan Toso liftgardiner har gitt Lises vakre kjøkken den varme atmosfæren hun søkte.

Lise Kjos Haug driver Instagram kontoen @homebylise og jobber som dekoratør. Hun elsker alt innen interiør, styling, borddekking og fotografering. Lise bor i Asker sammen mannen Tomas, to tenåringsgutter og Gordon setteren Freia.

Da Lise og familien pusset opp kjøkkenet i 2020, ville de bo seg litt inn før de valgte å bestemme seg for hvilken type gardinløsning de ønsket.

Med enkle trinn kunne hun bestille gardinprøver fra Gardinmaker, og valget falt på lekre beige liftgardiner i lin fra Designers Guild. Liftgardinene gir kjøkkenet en varmere og mer innbydende atmosfære.

Liftgardiner til kjøkkenvindu

Med benker under kjøkkenvinduene, er liftgardiner det ideelle valget for praktisk bruk. Enkle å betjene og med et tidløst utseende, har disse liftgardinene virkelig løftet kjøkkenets atmosfære til nye høyder!

Liftgardinene til Lises kjøkkenvindu er skreddersydd i hennes valgte tekstil, Brera Lino fra Designers Guild, og tilfører varme og en følelse av personlig stil til kjøkkenet.

Brera Lino er laget i 100% lin, og er et prisgunstig tekstil med en vakker tekstur, som passer inn i alle typer interiør. Her har Lise valgt fargen Seagrass.

Liftgardin til kjøkken - la deg inspirere her!

Lise Kjos som har på seg mønstret, lys kjole og har et glass i hånden. Foto.
Lise Kjos som har på seg mønstret, lys kjole og har et glass i hånden. Foto.
Dette ble virkelig prikken over i’en. Og kjøkkenet ble mere lunt og hyggelig. De er tidløse og oser kvalitet. Og kvalitet er jeg opptatt av.
Dette ble virkelig prikken over i’en. Og kjøkkenet ble mere lunt og hyggelig. De er tidløse og oser kvalitet. Og kvalitet er jeg opptatt av.
- Lise Kjos Haug

Toso liftgardin-system

Alle våre liftgardiner produseres med Toso måltilpassede liftgardin-systemer av høy kvalitet. Her har Lise valgt et kjedebetjent system med innebygget clutch og fartskontroll som sikrer en optimal, enkel og jevn betjening. Lise har valgt metallkjede i fargen Gunmetal.

Måltilpassede liftgardiner er allsidige og enkle å betjene. Ved bruk av spiler får liftgardinen rette, jevne folder og et strammere inntrykk.

Med et bredt utvalg av valgmuligheter kan du tilpasse Toso liftgardin-system etter dine spesifikke behov og preferanser, og skape den perfekte gardinløsningen for ditt kjøkkenvindu.

Bestill måltilpassede liftgardiner

Til kjøkkenet har Lise valgt
Brera Lino Seagrass

Designers Guild / Brera Lino i fargen 172392 / Seagrass 

Materiale: 100% Lin

Prisgunstig tekstil med vakker tekstur og drapering. Nydelig kvalitet i mykt vasket lin, som passer perfekt inn i alle interiør. Bør fores for å unngå falming.

Lise Kjos som har på seg mønstret, lys kjole og har et glass i hånden. Foto.
Lise Kjos som har på seg mønstret, lys kjole og har et glass i hånden. Foto.
Super enkelt å bestille gardinprøver hos Gardinmaker, og vi er superfornøyde med de lekre beige lin liftgardinene fra Designers Guild.
Super enkelt å bestille gardinprøver hos Gardinmaker, og vi er superfornøyde med de lekre beige lin liftgardinene fra Designers Guild.
- Lise Kjos Haug

Skreddersydd i Norge

Alle gardinhøyder, liftgardiner og matchende puter sys for hånd i vårt sømstudio, og kontrolleres nøye før utsendelse.

Gardinskinner-, stenger og liftgardin-system måltilpasses av våre kyndige håndverkere og teknikere, som med fokus på detaljer påser at alle produktene er av høyeste kvalitet.

Hvorfor velge skreddersydd?

Gratis tekstilprøver og konsultasjon

Vi tilbyr gratis fargeprøver slik at du enklere kan velge tekstil til dine gardiner. Sammenlign ulike kvaliteter og egenskaper, og se hvordan fargene passer til din veggfarge og andre interiørelementer.

Bestill tekstilprøver her.

Har du spørsmål, eller trenger du hjelp til å skreddersy den perfekte løsningen for dine vinduer? Vi tilbyr deg gratis og helt uforpliktende råd om valg av gardiner, oppheng og solskjerming.

Book gratis design konsultasjon

Til Nettbutikken I Blogginnlegg

Foto: Lise Kjos Haug & Gardinmaker.no

Se hvordan Lise fikk hotellfølelsen på soverommet

IMG 1322 B1280
Gardiner til soverom - Hjemme hos Lise Kjos Haug

Med doble gardiner på skinner har Lise fått hotellrom-følelsen hjemme. Bli med inn og se det lekre resultatet!

Se flere vakre kjøkken med liftgardiner

Utforsk et mangfold av inspirerende og vakre kjøkken med skreddersydde liftgardiner! Fra moderne minimalisme til klassisk sjarm,  alle med skreddersydde liftgardiner. La deg inspirere til å transformere ditt eget kjøkken med en tidløs og funksjonell gardinløsning.

Hilde Oier 85 B1280
Liftgardin kjøkken - la deg inspirere!

Er du på utkikk etter liftgardin til kjøkkenet? Her finner du inspirasjon fra mange flotte kjøkken med liftgardiner i ulike stiler og farger.

Mer inspirasjon?

IMG 4163 Original B1280 2
Liftgardin stue og kjøkken

Liftgardin stue og kjøkken skjermer mot solen og myker opp i interiøret i Hans Tores generasjonsbolig i Stavanger. Bli med inn og se gardinløsningene!

Vildalen 46 B1280
Bli med inn i stylist Berit Vildalen's drømmehjem i Arendal

Stylist Berit Vildalen har innredet drømmehjemmet med en tidløs, nøytral fargepalett. Skreddersydde gardiner tilfører en varm, luksuriøs stemning.

Staff Persienner B1280 2
Måltilpasset persienne i tre for lunhet og skjerming

I stuen hos Jake skaper persienne i tre en lun atmosfære, og skjermer samtidig mot sollys og innsyn.

IMG 2753 B1280
Hva koster skreddersydde gardiner?

Når du står overfor valget om gardinløsning, er det flere faktorer som påvirker prisen. Her er hva du bør vite om prisingen av skreddersydde gardiner.

IMG 3185 B1280
Gardiner lystette til soverom

I Birgittes soverom skjermer florlette gardiner mot innsyn og sjenerende sollys, mens gardiner lystette sikrer fullstendig mørklegging.

IMG 2176 B1280
Gardiner til grå vegg og takskinne med bueløsning

Line ønsket seg ton-i-ton gardiner til grå vegg. Bli med inn og la deg inspirere av gardinløsningen med to lag gardiner, og dobbel takskinne med bue.

Nexty 1280X1280
Nexty gardinskinne i syv farger

Nexty gardinskinne i syv elegante farger, inkludert hvit, sølv, champagne, sort, grå ask, medium eik og valnøtt, for å matche interiøret.

Frimann Dahl B1280 1
Lette gardiner i store vinduer

Måltilpassede gardinskinner som matcher både vegg- og takfargen, skaper en sømløs og elegant helhet i rommet. Bli med inn i Ibens stue!

Ghazi Bad B1280 1
Gardiner bad

Florlette gardiner skaper en avslappende og behagelig opplevelse på badet, og skjermer samtidig for innsyn.

Teveldal (59) B1280 1
Lyse gardiner til stue

Skreddersydde løsninger med florlette gardiner og tak gardinskinne sikrer den ideelle balansen mellom lys og privatliv i Asgeirs leilighet.

IMG 1091 B1280
Spisestue inspirasjon - Hindre innsyn vindu

Gardinskinne tak gjør det enkelt å hindre innsyn vindu i hus med store vinduer. La deg inspirere av gardiner som harmonerer med veggfargen. 

Gutterom B1280
Lystett liftgardin til barnerom

Skreddersydde, lystette liftgardiner mørklegger barnerommet, og skaper et svalt og behagelig miljø for avslapping og hvile.

Til Nettbutikken I Blogg Sidebar 2

NYHETSBREV!

Hold deg oppdatert på farger, mønster og trender akkurat nå gjennom vårt nyhetsbrev

Blogg Sidebar Produktkatalog 2024 4
Blogg Sidebar Prosjektkatalog 2024 2
Blogg Sidebar5
Blogg Sidebar
Blogg Sidebar4
Blogg Sidebar Jpg3
Blogg Sidebar Jpg2