Soverom gardiner i ull til hytte
Hytte

Soverom gardiner i ull til hytte

Tone ønsket å gjenskape hotellfølelsen på soverommet på hytta med doble gardiner. Med en fargepalett inspirert av naturen og fjellene, valgte hun gardiner i ull som understreker det lune og nære, og som bidrar til å skape en atmosfære av ro og avslapning. La deg inspirere av Tones valg av gardinløsning på soverommet!

Lystette Soverom gardiner

I Tones soverom på hytta får du opplevelsen av komfort og eleganse. Som soverom gardiner valgte hun hotellgardiner med dobbel gardinskinne og to lag med gardiner. Den takmonterte gardinskinnen gjør det enkelt å justere lysinnslipp ved å trekke gardinene for og fra. 

Den tynne gardinen fungerer som skjerming mot sollys og innsyn, mens den tykkere gardinen gir en lun og behagelig atmosfære. Med et lystett fôrstoff på baksiden av den tykkere gardinen kan rommet mørklegges ved behov. Sammen skaper gardinene en perfekt ramme for avslapning og søvn.

Hvordan få hotellfølelsen hjemme

Gardiner ull

Til den tykkere gardinen som vender inn mot rommet har Tone har valgt gardiner i ull som understreker det lune og nære. Tekstilen hun valgte, Naturally Moon i fargen Traditional Mocha, er laget av 100% ull.

Denne nydelige tekstilen skaper en personlig atmosfære og passer perfekt som både gardin og liftgardin i hyttemiljø. 

Gardinene er skreddersydd med en blyantfold som gir et klassisk og tidløst utseende.

Se vårt utvalg av Moon ulltekstiler

Til soverommet har Tone valgt
861224 Traditional Mocha

Moon / Naturally Moon i fargen 861224 / Traditional Mocha

Materiale: 100% Ull

Nydelig tekstil i ren ull som skaper en lun og personlig atmosfære, og som passer perfekt både som gardin og liftgardin i hyttemiljø. Flott å kombinere med andre ullstoffer og lin.

800106 Suko Terra

Nya Nordiska / Suko CS i fargen 800106 / Terra

Materiale: 100% Trevira CS

Transparent, prisgunstig tekstil med et linutseende laget av 100% Trevira CS, som egner seg godt som sheer / ståsj. Tekstilen er vaskbar.

Nexty Medium Eik

Toso / Nexty gardinskinne i fargen Medium Eik

Materiale: Stål

Nexty gardinskinne i 7 valgfrie farger for montering på vegg eller i tak, som leveres både som enkel eller dobbel skinne og med 90 graders buer til innvendig hjørneløsning.

Skreddersydd i Norge

Med vårt eget sømstudio og produksjonslokaler lokalisert i hjertet av Vestfold, kan vi stolt tilby skreddersydde løsninger som er tilpasset dine behov og ønsker. Lokal produksjon sikrer ikke bare rask levering over hele landet, men også konkurransedyktige priser uten å gå på akkord med kvaliteten.

Vårt sortiment inkluderer alt fra elegante tynne gardiner for solskjerming og privatliv, til robuste tekstiler med lyddempende egenskaper. Vi tilbyr også blendingsgardiner og dim-out kvaliteter for en fullstendig tilpasset opplevelse som oppfyller dine krav til funksjonalitet og stil.

Gratis tekstilprøver og konsultasjon

Vi tilbyr gratis fargeprøver slik at du enklere kan velge tekstil til dine gardiner. Utforsk ulike teksturer og farger, og se hvordan de passer sammen med din veggfarge og øvrige interiørelementer.

Bestill tekstilprøver her.

Har du spørsmål, eller trenger du hjelp til å skreddersy den perfekte løsningen for dine vinduer? Våre eksperter står klare til å gi deg gratis og uforpliktende råd om valg av gardiner, oppheng og solskjerming.

Book gratis design konsultasjon

Foto: Tone & Gardinmaker.no

Til Nettbutikken I Blogginnlegg

Se mer fra Tones vakre hytte

IMG 2015 B1280
Gardiner hytte fjellet

Utforsk Tones fjellhytte hvor stuen, kjøkkenet og den sjarmerende alkoven er innredet med våre skreddersydde gardiner, liftgardiner og puter.

Mer inspirasjon til hytta?

IMG 2015 B1280
Gardiner hytte fjellet

Utforsk Tones fjellhytte hvor stuen, kjøkkenet og den sjarmerende alkoven er innredet med våre skreddersydde gardiner, liftgardiner og puter.

Dnt 5 B1280
Rutete gardiner i ull til hytte

Skreddersydde rutete gardiner, liftgardiner og puter, perfekt tilpasset for å forsterke den autentiske atmosfæren og komforten på DNTs eldste hytte.

IMG 7191 B1280
Liftgardiner i ull

Skreddersydde liftgardiner i ull skaper en lun og varm atmosfære på Lines hytte i Sømådalen ved vakre Femunden.

IMG 1023 B1280 1
Ny sesong Eventyrlig Oppussing med Halvor Bakke

Sammen med Halvor Bakke er vi i full gang med planlegging av gardiner og solskjerming til høstens hytteprosjekter i Eventyrlig Oppussing.

IMG 8489 B1280
Gardiner til hytte på fjellet

På Siri-Anne's hytte på Geilo har alle rommene fått sin unike fargepalett med skreddersydde liftgardiner, puter og sengegavler i matchende tekstil.

Irene Uthus 2 2 B1280
Gardiner til skråvinduer og liftgardiner i ull

På hytta "Tvillingbo" i Engerdal hadde Irene behov for lystette gardiner til skråvinduer på soverommet. Bli med inn og se nærmere på gardinløsningen!

Laftehyttedrommen 6 B1280
Liftgardiner i ull og opp og ned plissegardin

Liftgardiner i rutete ulltekstil pryder vinduene på kjøkkenet. På badet ble løsningen ble for skjerming av innsyn en opp og ned plissegardin.

Image00012 B1280
Skreddersydde lingardiner og liftgardin ullstoff

Skreddersydde lingardiner og liftgardin ullstoff kompletterer hyttas estetikk og skaper en behagelig og avslappende atmosfære på hytta i Trysil.

867 1676158866 B1280
Maljegardiner til hytta på Geilo

Ved å benytte samme farge på maljegardiner, liftgardiner og puter i innredningen skaper Siri-Anne en følelse av varme og harmoni i hytta. Så koselig!

IMG 1645 B1280
Rutete gardiner til hytta - Bli med inn til Marianne

Rutete gardiner til hytta på Vegglifjell skjermer mot sjenerende sollys og skaper en varm atmosfære.

IMG 6377 B1280
Ullgardiner hytte - Koselig stemning på hytta til Therese

Therese valgte liftgardiner for å beskytte møbler og gulv mot sollys. Med ullgardiner har hun skapt en varm og koselig stemning på hytta.

Vingelen Etterbilder TMM 03254 B1280
Eventyrlig Oppussing - fjellhytte i Vingelen

Gardiner og puter skaper en lun atmosfære når Halvor Bakke & Co fra Eventyrlig oppussing moderniserer en gammel fjellhytte. La deg inspirere!

Til Nettbutikken I Blogg Sidebar 2

NYHETSBREV!

Hold deg oppdatert på farger, mønster og trender akkurat nå gjennom vårt nyhetsbrev

Blogg Sidebar Produktkatalog 2024 4
Blogg Sidebar Prosjektkatalog 2024 2
Blogg Sidebar5
Blogg Sidebar
Blogg Sidebar4
Blogg Sidebar Jpg3
Blogg Sidebar Jpg2