Mørkleggingsgardin på soverommet for uforstyrret nattesøvn
Bolig

Mørkleggingsgardin på soverommet

Med gardiner fra tak til gulv skaper Gina en lun atmosfære i stuen og på soverommet. Måltilpassede skinner til gardiner harmonerer med veggfargen, og gir rommene et personlig preg. Med  mørkleggingsgardin på soverommet oppnår hun fullstendig mørklegging for en uforstyrret nattesøvn.

To lag med gardiner

Til stuen har Gina valgt to lag med gardiner. De tynne gardinene siler forsiktig inn dagslyset, samtidig som de skjermer for sol og innsyn. Til de tynne gardinene har gina valgt et semi-transparent, løsvevd stoff fra Designers Guild, Trevisina i fargen Calico.

Kombinert med tykkere, dekorative gardinhøyder i lin, skaper det en lun atmosfære. Til de tykkere gardinene har hun valgt en tekstil i 100% lin fra Designers Guild, Brera Lino, i fargen Pebble.

Gardiner med wavefold gir stuen et moderne uttrykk, og bidrar samtidig til å redusere etterklangen og forbedre akustikken i rommet. 

Opplev hvordan skreddersydde løsninger kan forvandle din stue til et sted av både stil og funksjonalitet.

Nyttig informasjon om gardiner

Skinner til gardiner

Våre måltilpassede skinner til gardiner finnes i flere modeller og farger, slik at du kan matche med veggfarge, takfarge, gardinstoff, møbler eller andre interiørdetaljer - du bestemmer!

Ønsker du to lag med gardiner med ulike egenskaper, kan du velge en dobbel gardinskinne.

Gina har valgt Nexty dobbel gardinskinne i fargen Grå Ask, som harmoniserer med fargene i taket og på veggene i stuen.

Skinnen er montert høyt oppe på veggen, under taklisten, og gardiner fra tak til gulv gir rommet et sofistikert preg.

Utforsk vårt utvalg av måltilpassede skinner til gardiner

Nyttig informasjon om gardinskinner på mål

Persienner bambus

Måltilpassede persienner i bambus kombinerer tidløs design med praktisk funksjonalitet, og gir rommet en varm og naturlig følelse. Bambusens naturlige tekstur og varme farger skaper en innbydende følelse, samtidig som persiennens funksjonelle design gir deg muligheten til å tilpasse lyset etter dine preferanser.

Til vinduet i stuen har Gina valgt trepersienne i fargen Grå Eik, beiset bambus-tre med synlig trestruktur, for en naturlig og lun effekt.

Med skreddersydde mål passer persienner bambus perfekt inn i ethvert rom, og gir fullstendig kontroll over lysinnslippet.

Utforsk hvordan persienner i bambus kan forvandle rommet ditt både som design-element som tilfører varme i innredningen og praktisk funksjonalitet.

Utforsk vårt utvalg av persienner bambus

Nyttig informasjon om trepersienner på mål

Til stuen har Gina valgt
Designers Guild Trevistina Calico 286303

Designers Guild / Trevistina i fargen 286303 / Calico

Materiale: 100% Polyester

Et prisgunstig, og glamorøst semi-transparent stoff som er vevd med et tofarget garn. Tekstilen både ser og føles ut som ren lin, men det falmer ikke og må derfor ikke fores. Et flammehemmnede FR-behandlet, teknisk stoff i dobbel bredde, som er vaskbart.

Designers Guild Brera Lino Pebble 172304

Designers Guild / Brera Lino i fargen 172304 / Pebble

Materiale: 100% Lin

Prisgunstig tekstil med vakker tekstur og drapering. Nydelig kvalitet i mykt vasket lin, som passer perfekt inn i alle interiør. Bør fores for å unngå falming.

Nexty Endelig Grå Ask

Toso / Nexty dobbel gardinskinne i  fargen Grå Ask

Materiale: Stål

Nexty gardinskinne i 7 valgfrie farger for montering på vegg eller i tak, som leveres både som enkel eller dobbel skinne og med 90 graders buer til innvendig hjørneløsning.

The Window Studio Bambus Grå Eik 418250

The Window Studio / Bambus i fargen 418250 / Grå Eik

Materiale: Beiset effekt

Prisgunstig kolleksjon laget av FSC-sertifisert bambustre, med synlig trestruktur. Maksimal bredde er 2400 mm.

Mørkleggingsgardin

Gjør soverommet ditt til et tilfluktssted for ro og hvile med en skreddersydd mørkleggingsgardin. En mørkleggingsgardin gir deg kontroll over lysinnslipp, og skaper et avslappende og privat miljø.

Til soverommet har Gina valgt en melangevevd tekstil som ser ut som ull, Fortezza FR fra Designers Guild, i en greige farge "Linen". Et lystett fôrstoff påsydd på baksiden av gardintekstilen gir et mørklagt rom, og skaper den ideelle atmosfæren for en god natts søvn. 

En skreddersydd mørkleggingsgardin kombinerer estetikk og funksjonalitet, og gjør soverommet til et avslappende tilfluktssted med perfekt lyskontroll.

Velg blant et stort utvalg av tekstiler og farger som passer din personlige stil.

Utforsk vårt utvalg av tekstiler

Til soverommet har Gina valgt
Designers Guild Fortezza FR Linen 286406

Designers Guild / Fortezza FR i fargen 286406 / Linen

Materiale: 100% Polyester

Et melangevevd tekstil som er like vakkert fra begge sider, som er både slitesterkt og vaskbart, i to sammenvevde farger. Ser ut som ull, og er et flammehemmende FR-behandlet, teknisk stoff i dobbel bredde.

Nexty Endelig Grå Ask

Toso / Nexty enkel gardinskinne i  fargen Grå Ask

Materiale: Stål

Nexty gardinskinne i 7 valgfrie farger for montering på vegg eller i tak, som leveres både som enkel eller dobbel skinne og med 90 graders buer til innvendig hjørneløsning.

Gratis tekstilprøver og konsultasjon

Vi tilbyr gratis fargeprøver slik at du enklere kan velge tekstil til dine gardiner. Sammenlign ulike kvaliteter og egenskaper, og se hvordan fargene passer til din veggfarge og andre interiørelementer.

Bestill tekstilprøver her.

Har du spørsmål, eller trenger du hjelp til å skreddersy den perfekte løsningen for dine vinduer? Vi tilbyr deg gratis og helt uforpliktende råd om valg av gardiner, oppheng og solskjerming.

Book gratis design konsultasjon

Foto: Gina & Gardinmaker.no

Til Nettbutikken I Blogginnlegg

Mer inspirasjon?

IMG 2635 B1280 1
Gardinstoff metervare - Skap ditt eget unike interiør!

Drømmer du om å skape et personlig preg i hjemmet ditt? Hos Gardinmaker.no kan du bestille gardinstoff metervare fra de største leverandørene i Europa

IMG 4300 Master B1280
Gardiner - inspirasjon soverom

Oppdag Charlottes soverom med en dobbel gardinskinne og to lag gardiner, og en lystett liftgardin, for et avslappet miljø med optimal lyskontroll.

THB5ED~1
Innvendige persienner i tre

Innvendige persienner i tre gir rommene et elegant og sofistikert preg, samtidig som de sikrer perfekt lyskontroll. Bli med inn til Maren!

Hilde Oier 152 B1280
Dobbel gardinskinne for to lag med gardiner

Med dobbel Nexty gardinskinne har Hilde to lag gardiner i stuen for optimal lyskontroll og dekor.

IMG 3170 B1280
Lystette gardiner

Skreddersydde lystette gardiner gir deg full kontroll over lysinnslippet i hjemmet, og sikrer optimale soveforhold i et mørkt og svalt soverom.

IMG 3746 B1280 1
Gardiner takskinne som skjermer og samtidig bevarer utsikten

I TV-stuen har Anne valgt en elegant løsning med gardiner som skjermer mot innsyn, samtidig som de bevarer utsikten. Se gardinløsningen her!

IMG 3675 B1280 1
Lun atmosfære med gardiner i store vinduer

Gardiner i store vinduer gir en dekorativ effekt og myker opp rommet. Anne valgte gardiner som går ton-i-ton med veggfargen for en harmonisk stil.

Vildalen 95 B1280
Persienner svart skjermer mot innsyn på badet

Måltilpassede persienner svart skjermer effektivt mot innsyn, samtidig som de gir badet et moderne uttrykk. Bli med inn til stylist Berit Vildalen!

IMG 2583 B1280
Henge gardiner i taket

På gjesterommet har Iben valgt å henge gardiner i taket. Med en dobbel skinne kan hun kombinere to lag gardiner for optimal lyskontroll og privatliv.

IMG 3311 B1280 3
Stores gardiner og gardiner av lin

Tynne stores gardiner og naturlige lin-gardiner skaper en lys, luftig og elegant atmosfære i Birgittes leilighet i Tønsberg. Bli med inn!

IMG 4163 Original B1280 2
Liftgardin stue og kjøkken

Liftgardin stue og kjøkken skjermer mot solen og myker opp i interiøret i Hans Tores generasjonsbolig i Stavanger. Bli med inn og se gardinløsningene!

Vildalen 46 B1280
Bli med inn i stylist Berit Vildalen's drømmehjem i Arendal

Stylist Berit Vildalen har innredet drømmehjemmet med en tidløs, nøytral fargepalett. Skreddersydde gardiner tilfører en varm, luksuriøs stemning.

Til Nettbutikken I Blogg Sidebar 2

NYHETSBREV!

Hold deg oppdatert på farger, mønster og trender akkurat nå gjennom vårt nyhetsbrev

Blogg Sidebar Produktkatalog 2024 4
Blogg Sidebar Prosjektkatalog 2024 2
Blogg Sidebar5
Blogg Sidebar
Blogg Sidebar4
Blogg Sidebar Jpg3
Blogg Sidebar Jpg2