Mørkleggingsgardin på soverommet for uforstyrret nattesøvn
Bolig

Mørkleggingsgardin på soverommet

Med gardiner fra tak til gulv skaper Gina en lun atmosfære i stuen og på soverommet. Måltilpassede skinner til gardiner harmonerer med veggfargen, og gir rommene et personlig preg. Med  mørkleggingsgardin på soverommet oppnår hun fullstendig mørklegging for en uforstyrret nattesøvn.

To lag med gardiner

Til stuen har Gina valgt to lag med gardiner. De tynne gardinene siler forsiktig inn dagslyset, samtidig som de skjermer for sol og innsyn. Til de tynne gardinene har gina valgt et semi-transparent, løsvevd stoff fra Designers Guild, Trevisina i fargen Calico.

Kombinert med tykkere, dekorative gardinhøyder i lin, skaper det en lun atmosfære. Til de tykkere gardinene har hun valgt en tekstil i 100% lin fra Designers Guild, Brera Lino, i fargen Pebble.

Gardiner med wavefold gir stuen et moderne uttrykk, og bidrar samtidig til å redusere etterklangen og forbedre akustikken i rommet. 

Opplev hvordan skreddersydde løsninger kan forvandle din stue til et sted av både stil og funksjonalitet.

Nyttig informasjon om gardiner

Skinner til gardiner

Våre måltilpassede skinner til gardiner finnes i flere modeller og farger, slik at du kan matche med veggfarge, takfarge, gardinstoff, møbler eller andre interiørdetaljer - du bestemmer!

Ønsker du to lag med gardiner med ulike egenskaper, kan du velge en dobbel gardinskinne.

Gina har valgt Nexty dobbel gardinskinne i fargen Grå Ask, som harmoniserer med fargene i taket og på veggene i stuen.

Skinnen er montert høyt oppe på veggen, under taklisten, og gardiner fra tak til gulv gir rommet et sofistikert preg.

Utforsk vårt utvalg av måltilpassede skinner til gardiner

Nyttig informasjon om gardinskinner på mål

Persienner bambus

Måltilpassede persienner i bambus kombinerer tidløs design med praktisk funksjonalitet, og gir rommet en varm og naturlig følelse. Bambusens naturlige tekstur og varme farger skaper en innbydende følelse, samtidig som persiennens funksjonelle design gir deg muligheten til å tilpasse lyset etter dine preferanser.

Til vinduet i stuen har Gina valgt trepersienne i fargen Grå Eik, beiset bambus-tre med synlig trestruktur, for en naturlig og lun effekt.

Med skreddersydde mål passer persienner bambus perfekt inn i ethvert rom, og gir fullstendig kontroll over lysinnslippet.

Utforsk hvordan persienner i bambus kan forvandle rommet ditt både som design-element som tilfører varme i innredningen og praktisk funksjonalitet.

Utforsk vårt utvalg av persienner bambus

Nyttig informasjon om trepersienner på mål

Til stuen har Gina valgt
Designers Guild Trevistina Calico 286303

Designers Guild / Trevistina i fargen 286303 / Calico

Materiale: 100% Polyester

Et prisgunstig, og glamorøst semi-transparent stoff som er vevd med et tofarget garn. Tekstilen både ser og føles ut som ren lin, men det falmer ikke og må derfor ikke fores. Et flammehemmnede FR-behandlet, teknisk stoff i dobbel bredde, som er vaskbart.

Designers Guild Brera Lino Pebble 172304

Designers Guild / Brera Lino i fargen 172304 / Pebble

Materiale: 100% Lin

Prisgunstig tekstil med vakker tekstur og drapering. Nydelig kvalitet i mykt vasket lin, som passer perfekt inn i alle interiør. Bør fores for å unngå falming.

Nexty Endelig Grå Ask

Toso / Nexty dobbel gardinskinne i  fargen Grå Ask

Materiale: Stål

Nexty gardinskinne i 7 valgfrie farger for montering på vegg eller i tak, som leveres både som enkel eller dobbel skinne og med 90 graders buer til innvendig hjørneløsning.

The Window Studio Bambus Grå Eik 418250

The Window Studio / Bambus i fargen 418250 / Grå Eik

Materiale: Beiset effekt

Prisgunstig kolleksjon laget av FSC-sertifisert bambustre, med synlig trestruktur. Maksimal bredde er 2400 mm.

Mørkleggingsgardin

Gjør soverommet ditt til et tilfluktssted for ro og hvile med en skreddersydd mørkleggingsgardin. En mørkleggingsgardin gir deg kontroll over lysinnslipp, og skaper et avslappende og privat miljø.

Til soverommet har Gina valgt en melangevevd tekstil som ser ut som ull, Fortezza FR fra Designers Guild, i en greige farge "Linen". Et lystett fôrstoff påsydd på baksiden av gardintekstilen gir et mørklagt rom, og skaper den ideelle atmosfæren for en god natts søvn. 

En skreddersydd mørkleggingsgardin kombinerer estetikk og funksjonalitet, og gjør soverommet til et avslappende tilfluktssted med perfekt lyskontroll.

Velg blant et stort utvalg av tekstiler og farger som passer din personlige stil.

Utforsk vårt utvalg av tekstiler

Til soverommet har Gina valgt
Designers Guild Fortezza FR Linen 286406

Designers Guild / Fortezza FR i fargen 286406 / Linen

Materiale: 100% Polyester

Et melangevevd tekstil som er like vakkert fra begge sider, som er både slitesterkt og vaskbart, i to sammenvevde farger. Ser ut som ull, og er et flammehemmende FR-behandlet, teknisk stoff i dobbel bredde.

Nexty Endelig Grå Ask

Toso / Nexty enkel gardinskinne i  fargen Grå Ask

Materiale: Stål

Nexty gardinskinne i 7 valgfrie farger for montering på vegg eller i tak, som leveres både som enkel eller dobbel skinne og med 90 graders buer til innvendig hjørneløsning.

Gratis tekstilprøver og konsultasjon

Vi tilbyr gratis fargeprøver slik at du enklere kan velge tekstil til dine gardiner. Sammenlign ulike kvaliteter og egenskaper, og se hvordan fargene passer til din veggfarge og andre interiørelementer.

Bestill tekstilprøver her.

Har du spørsmål, eller trenger du hjelp til å skreddersy den perfekte løsningen for dine vinduer? Vi tilbyr deg gratis og helt uforpliktende råd om valg av gardiner, oppheng og solskjerming.

Book gratis design konsultasjon

Foto: Gina & Gardinmaker.no

Til Nettbutikken I Blogginnlegg

Mer inspirasjon?

Ghazi Bad B1280 1
Gardiner bad

Florlette gardiner skaper en avslappende og behagelig opplevelse på badet, og skjermer samtidig for innsyn.

Teveldal (59) B1280 1
Lyse gardiner til stue

Skreddersydde løsninger med florlette gardiner og tak gardinskinne sikrer den ideelle balansen mellom lys og privatliv i Asgeirs leilighet.

IMG 1091 B1280
Spisestue inspirasjon - Hindre innsyn vindu

Gardinskinne tak gjør det enkelt å hindre innsyn vindu i hus med store vinduer. La deg inspirere av gardiner som harmonerer med veggfargen. 

Gutterom B1280
Lystett liftgardin til barnerom

Skreddersydde, lystette liftgardiner mørklegger barnerommet, og skaper et svalt og behagelig miljø for avslapping og hvile.

Hartvig Collage B1280 2
Tre persienner som innsynsskjerming og solskjerming inne

Tre persienner gir en følelse av naturlig varme i hjemmet, og lar deg enkelt justere lysinnslipp etter dine preferanser ved å vri på lamellene.

Lise Kjos 29 B1280 2
Liftgardiner til kjøkkenvindu

Opplev hvordan skreddersydde liftgardiner til kjøkkenvindu skaper en varm og hyggelig atmosfære på Lise's kjøkken.

IMG 1099 B1280
Hvorfor velge skreddersydde gardiner?

Velg skreddersydde kvalitetsgardiner for en perfekt passform, personlig stil og uovertruffen kvalitet som gir ditt hjem en elegant og unik atmosfære.

IMG 0439 B1280
Hotellfølelse hjemme med soverom gardiner

Anne hadde behov for å mørklegge soverommet, som ble komplett med gardinskinne tak dobbel og skreddersydde gardiner i lystett gardinstoff.

Bilde 27.05.2023, 14 21 09 B1280 1
Røde gardiner for et personlig uttrykk

Lindas leilighet på Frogner i Oslo oser av personlig stil. Røde gardiner tilfører stuen en vakker tekstur som gir rommet varme og en følelse av luksus

Image00007 B1280
Mørkleggingsgardin på soverommet for uforstyrret nattesøvn

Måltilpassede skinner til gardiner fra gulv til tak skaper et personlig preg, og mørkleggingsgardin gir fullstendig lyskontroll på Gina's soverom.

Gina Auensen Trepersienne B1280
Trepersienne til stuen

Måltilpassede persienner i bambus kombinerer tidløs design med praktisk funksjonalitet, og gir rommet en varm og naturlig følelse.

Myrdam 62 B1280
Hotellfølelsen med lystette gardiner soverom

Line og Jarle har forvandlet soverommet til et sted av komfort og eleganse ved å kombinere florlette gardiner med lystette gardiner for mørklegging.

Til Nettbutikken I Blogg Sidebar 2

NYHETSBREV!

Hold deg oppdatert på farger, mønster og trender akkurat nå gjennom vårt nyhetsbrev

Blogg Sidebar Produktkatalog 2024 4
Blogg Sidebar Prosjektkatalog 2024 2
Blogg Sidebar5
Blogg Sidebar
Blogg Sidebar4
Blogg Sidebar Jpg3
Blogg Sidebar Jpg2