Lystett liftgardin til barnerom
Bolig

Lystett liftgardin til barnerom

Hos Hilde mørklegger skreddersydde, lystette liftgardiner barnerommet, og skaper et behagelig miljø å sove i. Liftgardinene bidrar også til en varm og innbydende følelse i barnerommet, slik at det blir et koselig fristed for barnet å trekke seg tilbake til.

Måltilpassede liftgardiner

Måltilpassede liftgardiner er allsidige og enkle å betjene. De skjermer mot sollys og innsyn, og utgjør et dekorelement i interiøret.

Til barnerommet har Hilde valgt liftgardiner med en hard fold og rette, horisontale spiler som gir et strammere uttrykk. Hilde har valgt kjedetrekk med brunt plastkjede.

Vi tilbyr en rekke valgmuligheter med Toso liftgardin-system, slik at du kan utforme gardinløsningen til å passe nøyaktig dine behov.

Kjøp liftgardin på mål

Lystett liftgardin

Veggene er malt med Jotun Soft Comfort, en lun, gråbeige tone, som kombinerer det beste fra det grå og det brune. Tak og lister er malt med Jotun Refleksjon, en lun gråhvit farge med en rød undertone som gir den en varm følelse.

Hilde har valgt tekstilet Hue, i lin og viskose, i en vakker linfarge, Doe. Liftgardinen er fôret med et lystett fôrstoff på baksiden.

Ved å velge en lystett liftgardin kan du mørklegge rommet og i tillegg bedre innetemperaturen. Samtidig forhindres falming av tekstilen, og rommets akustikk bedres. Velg et tekstil i barnets favorittfarge eller en farge som harmonerer med veggfargen.

Slik får du lystett liftgardin

Gutterom 1080X1350 6
Gutterom 1080X1350 6
Vi startet med å bestille liftgardiner på soverommene. Jeg hadde lite erfaring med gardiner fra før, og var spent på om det skulle gå bra å legge inn bestilling selv på nettet. Jeg hadde en del spørsmål om stoffvalg, oppmåling og montering, og fikk god og rask hjelp på telefon. Liftgardinene ble supre, så da bestilte vi gardiner til resten av huset også.
Vi startet med å bestille liftgardiner på soverommene. Jeg hadde lite erfaring med gardiner fra før, og var spent på om det skulle gå bra å legge inn bestilling selv på nettet. Jeg hadde en del spørsmål om stoffvalg, oppmåling og montering, og fikk god og rask hjelp på telefon. Liftgardinene ble supre, så da bestilte vi gardiner til resten av huset også.
- Hilde
Swatcher
Hue Doe

Kirkby Design / Hue i fargen 518364 / Doe

Materiale: 30% Lin 70% Viscose

En vakker tekstil med en myk lin-struktur, der bruk av viskosegarn sammenvevd med matte linfibre gir en nedtonet glans og en naturlig, elegant look. Meget godt egnet både til gardin-høyder og liftgardiner.

Gratis veiledning og fargeprøver

Vi hjelper deg gjerne å finne den perfekte løsningen for dine vinduer. Du kan bestille gratis designkonsultasjon her. Du kan også bestille gratis tekstilprøver her, som vi sender hjem til deg.

Foto: Gardinmaker.no

Til Nettbutikken I Blogginnlegg
Gutterom 1080X1350 6
Gutterom 1080X1350 6
Vi er veldig fornøyd med alle gardinene. Jeg fikk gode råd på valg av stoff. De er av høy kvalitet og passer godt til fargene i de ulike rommene.
Vi er veldig fornøyd med alle gardinene. Jeg fikk gode råd på valg av stoff. De er av høy kvalitet og passer godt til fargene i de ulike rommene.
- Hilde

Vil du se mer fra den lekre boligen?

Hilde Oier 36 Banner B1280
Moderne klassisk stil med skreddersydde gardiner

Hilde og samboeren bygde hus i klassisk moderne stil. De bestemte seg tidlig for å prioritere gardiner. Bli med inn og se det lekre resultatet!

Hilde Oier 199 1280X1280
Inspirasjon soverom - Liftgardin lystett

Se hvordan skreddersydd liftgardin lystett mørklegger soverommet og samtidig skaper en lunere atmosfære hos Hilde og samboeren.

Hilde Oier 220 B1280
Plissegardin på mål til baderommet

Til hovedbadet har Hilde valgt en duette plissegardin på mål som skjermer mot innsyn og sollys.

Mer inspirasjon?

IMG 4300 Master B1280
Gardiner - inspirasjon soverom

Oppdag Charlottes soverom med en dobbel gardinskinne og to lag gardiner, og en lystett liftgardin, for et avslappet miljø med optimal lyskontroll.

THB5ED~1
Innvendige persienner i tre

Innvendige persienner i tre gir rommene et elegant og sofistikert preg, samtidig som de sikrer perfekt lyskontroll. Bli med inn til Maren!

Hilde Oier 152 B1280
Dobbel gardinskinne for to lag med gardiner

Med dobbel Nexty gardinskinne har Hilde to lag gardiner i stuen for optimal lyskontroll og dekor.

IMG 3170 B1280
Lystette gardiner

Skreddersydde lystette gardiner gir deg full kontroll over lysinnslippet i hjemmet, og sikrer optimale soveforhold i et mørkt og svalt soverom.

IMG 3746 B1280 1
Gardiner takskinne som skjermer og samtidig bevarer utsikten

I TV-stuen har Anne valgt en elegant løsning med gardiner som skjermer mot innsyn, samtidig som de bevarer utsikten. Se gardinløsningen her!

IMG 3675 B1280 1
Lun atmosfære med gardiner i store vinduer

Gardiner i store vinduer gir en dekorativ effekt og myker opp rommet. Anne valgte gardiner som går ton-i-ton med veggfargen for en harmonisk stil.

Vildalen 95 B1280
Persienner svart skjermer mot innsyn på badet

Måltilpassede persienner svart skjermer effektivt mot innsyn, samtidig som de gir badet et moderne uttrykk. Bli med inn til stylist Berit Vildalen!

IMG 2583 B1280
Henge gardiner i taket

På gjesterommet har Iben valgt å henge gardiner i taket. Med en dobbel skinne kan hun kombinere to lag gardiner for optimal lyskontroll og privatliv.

IMG 3311 B1280 3
Stores gardiner og gardiner av lin

Tynne stores gardiner og naturlige lin-gardiner skaper en lys, luftig og elegant atmosfære i Birgittes leilighet i Tønsberg. Bli med inn!

IMG 4163 Original B1280 2
Liftgardin stue og kjøkken

Liftgardin stue og kjøkken skjermer mot solen og myker opp i interiøret i Hans Tores generasjonsbolig i Stavanger. Bli med inn og se gardinløsningene!

Vildalen 46 B1280
Bli med inn i stylist Berit Vildalen's drømmehjem i Arendal

Stylist Berit Vildalen har innredet drømmehjemmet med en tidløs, nøytral fargepalett. Skreddersydde gardiner tilfører en varm, luksuriøs stemning.

Staff Persienner B1280 2
Måltilpasset persienne i tre for lunhet og skjerming

I stuen hos Jake skaper persienne i tre en lun atmosfære, og skjermer samtidig mot sollys og innsyn.

Til Nettbutikken I Blogg Sidebar 2

NYHETSBREV!

Hold deg oppdatert på farger, mønster og trender akkurat nå gjennom vårt nyhetsbrev

Blogg Sidebar Produktkatalog 2024 4
Blogg Sidebar Prosjektkatalog 2024 2
Blogg Sidebar5
Blogg Sidebar
Blogg Sidebar4
Blogg Sidebar Jpg3
Blogg Sidebar Jpg2