Lette gardiner i store vinduer
Bolig

Lette gardiner i store vinduer

Lette gardiner i store vinduer gir et lyst og luftig miljø i den nybygde boligen i Oslo. Wavegardiner slipper inn naturlig lys på en behagelig måte, og skaper samtidig en lun stemning. Måltilpassede gardinskinner som matcher både vegg- og takfargen, skaper en sømløs og elegant helhet i rommet. Bli med inn i Ibens stue!

Tekstilvalg

I Ibens stue smelter naturen harmonisk sammen med interiøret, preget av rikelig bruk av naturlige materialer. Inspirert av naturens fargerprakt, omfavner rommets palett nyanser av grønt, trefarget, offwhite og taupe, mens grønne planter bringer en frisk pust av liv til omgivelsene.

Gardinene, i en behagelig og nøytral farge, komplementerer den naturlige estetikken og bidrar til å skape den ønskede atmosfæren av ro og harmoni.

Iben har valgt et transparent tekstil, Tick-Tock Reboot fra Chivasso, i fargen Eggshell. Tick-Tock Reboot er en delikat tekstil med fin vevstruktur i en kombinasjon av lin og polyester. Tekstilen skjermer mot sollys og innsyn, samtidig som den siler dagslyset, og skaper en stemning av ro og komfort i rommet.

Utforsk vårt utvalg av tekstiler

Gardinskinne som matcher tak- og veggfarge

Detaljer kan løfte et rom til nye høyder. Med måltilpassede gardinskinner i fargen "Grå Ask" som matcher både vegg- og takfargen i Ibens stue, skaper hun en sømløs og elegant helhet i rommet. Disse skreddersydde detaljene bidrar til å fremheve rommets karakter og gir en følelse av harmoni og helhetlig design.

Nexty gardinskinner kommer i syv forskjellige farger for montering på vegg eller i tak. Velg mellom enkel eller dobbel skinne, samt 90 graders buer for å tilpasses innvendige hjørneløsninger.

Bestill Nexty gardinskinner

Wavegardiner

Wavegardiner er en moderne og elegant gardinløsning hvor den glatte, bølgelignende utformingen gir et sofistikert preg som passer perfekt for stuer som ønsker en eksklusiv og avslappende hotellstemning.

Gardinene kan enkelt trekkes til side for å slippe inn naturlig lys, samtidig som de skjermer når de er lukket, uten å gå på kompromiss med estetikken.

Med skreddersydde wavegardiner kan du tilpasse både lengde og bredde slik at de passer perfekt til dine vinduer. Du kan også matche farger, mønstre og teksturer i rommet ditt, da disse gardinene er tilgjengelige i et bredt spekter av stofftyper, fra lette og luftige materialer til tyngre og mer luksuriøse alternativer.

Bestill wavegardiner her

Til stuen har Iben valgt
Chivasso Tick Tock Reboot Eggshell 273873

Chivasso / Tick-Tock Reboot i fargen 273873 / Eggshell

Materiale: 50% Lin 50% Polyester

Vakkert, transparent tekstil med en tynn vevstruktur i en lin-/polyester-kvalitet som egner seg godt til sheer / stores gardinhøyder. Skjermer for innsyn, beskytter mot solen og siler dagslys. Vaskbar. (Gardiner med wavefold)

Grå Ask Tak

Toso / Nexty gardinskinne i fargen Grå Ask

Materiale: Stål.

Nexty gardinskinne i 7 valgfrie farger for montering på vegg eller i tak, som leveres både som enkel eller dobbel skinne og med 90 graders buer til innvendig hjørneløsning.

Skreddersydd i Norge

Alle gardinhøyder, liftgardiner og matchende puter sys for hånd i vårt sømstudio i Vestfold, og kontrolleres nøye før utsendelse.

Gardinskinner-, stenger og liftgardin-system måltilpasses av våre kyndige håndverkere og teknikere, som med fokus på detaljer påser at alle produktene er av høyeste kvalitet.

Gratis tekstilprøver og konsultasjon

Vi tilbyr gratis fargeprøver slik at du enklere kan velge tekstil til dine gardiner. Sammenlign ulike kvaliteter og egenskaper, og se hvordan fargene passer til din veggfarge og andre interiørelementer.

Bestill tekstilprøver her.

Har du spørsmål, eller trenger du hjelp til å skreddersy den perfekte løsningen for dine vinduer? Vi tilbyr deg gratis og helt uforpliktende råd om valg av gardiner, oppheng og solskjerming.

Book gratis design konsultasjon

Foto: Gardinmaker.no

Til Nettbutikken I Blogginnlegg

Mer inspirasjon?

IMG 4300 Master B1280
Gardiner - inspirasjon soverom

Oppdag Charlottes soverom med en dobbel gardinskinne og to lag gardiner, og en lystett liftgardin, for et avslappet miljø med optimal lyskontroll.

THB5ED~1
Innvendige persienner i tre

Innvendige persienner i tre gir rommene et elegant og sofistikert preg, samtidig som de sikrer perfekt lyskontroll. Bli med inn til Maren!

Hilde Oier 152 B1280
Dobbel gardinskinne for to lag med gardiner

Med dobbel Nexty gardinskinne har Hilde to lag gardiner i stuen for optimal lyskontroll og dekor.

IMG 3170 B1280
Lystette gardiner

Skreddersydde lystette gardiner gir deg full kontroll over lysinnslippet i hjemmet, og sikrer optimale soveforhold i et mørkt og svalt soverom.

IMG 3746 B1280 1
Gardiner takskinne som skjermer og samtidig bevarer utsikten

I TV-stuen har Anne valgt en elegant løsning med gardiner som skjermer mot innsyn, samtidig som de bevarer utsikten. Se gardinløsningen her!

IMG 3675 B1280 1
Lun atmosfære med gardiner i store vinduer

Gardiner i store vinduer gir en dekorativ effekt og myker opp rommet. Anne valgte gardiner som går ton-i-ton med veggfargen for en harmonisk stil.

Vildalen 95 B1280
Persienner svart skjermer mot innsyn på badet

Måltilpassede persienner svart skjermer effektivt mot innsyn, samtidig som de gir badet et moderne uttrykk. Bli med inn til stylist Berit Vildalen!

IMG 2583 B1280
Henge gardiner i taket

På gjesterommet har Iben valgt å henge gardiner i taket. Med en dobbel skinne kan hun kombinere to lag gardiner for optimal lyskontroll og privatliv.

IMG 3311 B1280 3
Stores gardiner og gardiner av lin

Tynne stores gardiner og naturlige lin-gardiner skaper en lys, luftig og elegant atmosfære i Birgittes leilighet i Tønsberg. Bli med inn!

IMG 4163 Original B1280 2
Liftgardin stue og kjøkken

Liftgardin stue og kjøkken skjermer mot solen og myker opp i interiøret i Hans Tores generasjonsbolig i Stavanger. Bli med inn og se gardinløsningene!

Vildalen 46 B1280
Bli med inn i stylist Berit Vildalen's drømmehjem i Arendal

Stylist Berit Vildalen har innredet drømmehjemmet med en tidløs, nøytral fargepalett. Skreddersydde gardiner tilfører en varm, luksuriøs stemning.

Staff Persienner B1280 2
Måltilpasset persienne i tre for lunhet og skjerming

I stuen hos Jake skaper persienne i tre en lun atmosfære, og skjermer samtidig mot sollys og innsyn.

Til Nettbutikken I Blogg Sidebar 2

NYHETSBREV!

Hold deg oppdatert på farger, mønster og trender akkurat nå gjennom vårt nyhetsbrev

Blogg Sidebar Produktkatalog 2024 4
Blogg Sidebar Prosjektkatalog 2024 2
Blogg Sidebar5
Blogg Sidebar
Blogg Sidebar4
Blogg Sidebar Jpg3
Blogg Sidebar Jpg2