Gardiner til grå vegg og takskinne med bueløsning
Bolig

Gardiner til grå vegg - Hjemme hos Line

Da Line pusset opp i fjor sommer var det behov for å fornye gardinene. Hun ønsket seg ton-i-ton gardiner til grå vegg. Med dobbel takskinne gardin og to lag med gardiner har hele førsteetasjen fått et innbydende og sofistikert uttrykk. Bli med inn!

Gardiner til grå vegg

Veggene i stuen og spisestuen er malt i en lun gråtone, Varmgrå fra Jotun, og Line har skapt en nydelig atmosfære i stuen ved å velge to lag med ton-i-ton gardiner til grå vegg. Denne elegante løsningen gir et sofistikert uttrykk, og tilfører også en følelse av dybde og varme i rommet.

Begge gardinene er skreddersydd med blyantfold, en klassisk fold der gardinhøyden har påsydd et rynkebånd som gir en jevn og stram blyantfold i gardinhodet øverst.

Ved å matche gardinene i lignende nyanser, skaper Line en sømløs og harmonisk look som komplementerer resten av interiøret. Resultatet er en stue som er både innbydende og stilfull, perfekt for avslapning og hygge.

Tekstilvalg

Line har valgt to nydelige tekstiler som skaper en harmonisk atmosfære i rommet.

Til de tykkere gardinene har hun valgt tekstilen Hue fra Kirkby Design i fargen Fossil. Denne vakre tekstilen kombinerer linens naturlige skjønnhet med en subtil glans takket være viskosegarnet. Resultatet er en elegant og sofistikert look som passer perfekt til både gardinhøyder og liftgardiner.

Til de tynnere gardinene har Line valgt tekstilen Trevisina fra Designers Guild i fargen Natural, tilfører en touch av glamorøsitet til rommet. Dette semi-transparente stoffet, laget av polyester, etterligner utseendet og følelsen av ren lin, men med en holdbarhet som varer. 

Se vårt utvalg av tekstiler

Takskinne gardin - Dobbel skinne med bue

Line har valgt en hvit Nexty dobbel takskinne gardin som gir en ren og sømløs finish, og som passer perfekt inn i interiøret. 

Med to lag med gardiner kan hun enkelt tilpasse lysnivået og personvernet. Den buede løsningen lar henne parkere gardinene elegant på naboveggen, uten å dekke lysåpningen i vinduet som ligger tett inntil hjørnet.

Nexty gardinskinner er tilgjengelig i syv elegante farger som kan monteres på vegg eller i taket, og kommer både som enkel og dobbel skinne. Denne allsidige løsningen inkluderer også 90 graders buer for å møte behovene til innvendige hjørner.

Mer informasjon om Nexty gardinskinne

Til stuen har Line valgt
Kirkby Design Hue Fossil

Kirkby Design / Hue i fargen 518343 / Fossil

Materiale: 30% Lin 70% Viscose

En vakker tekstil med en myk lin-struktur, der bruk av viskosegarn sammenvevd med matte linfibre gir en nedtonet glans og en naturlig, elegant look. Meget godt egnet både til gardin-høyder og liftgardiner.

Designers Guild Trevistina Natural

Designers Guild / Trevistina i fargen 286306 / Natural

Materiale: 100% Polyester

Et prisgunstig, og glamorøst semi-transparent stoff som er vevd med et tofarget garn. Tekstilen både ser og føles ut som ren lin, men det falmer ikke og må derfor ikke fores. Et flammehemmnede FR-behandlet, teknisk stoff i dobbel bredde, som er vaskbart.

EO19 Træna Nexty Hvit

Toso / Nexty dobbel gardinskinne med bue i fargen Hvit

Materiale: Stål

Nexty gardinskinne i 7 valgfrie farger for montering på vegg eller i tak, som leveres både som enkel eller dobbel skinne og med 90 graders buer til innvendig hjørneløsning.

Liftgardin hard fold med spiler

Liftgardiner skreddersys for å passe perfekt til ethvert rom, og deres allsidighet gjør dem enkle å tilpasse og betjene. Til kjøkkenet har Line valgt en liftgardin hard fold med spiler og snortrekk. Ved bruk av spiler får liftgardinen rette, jevne folder og et elegant utseende.

Ettersom kjøkkenet er åpent tilknyttet stuen, har hun valgt å bruke samme tekstil til liftgardinen i kjøkkenvinduet som til de tykkere gardinene i stuen. Dette valget skaper en harmonisk sammenheng mellom de to rommene, og gir en følelse av enhetlig stil og design gjennom hele det åpne arealet.

Gardinmaker.no tilbyr en rekke valgmuligheter med Toso liftgardin-system, slik at du kan utforme liftgardinen til å passe nøyaktig dine behov.

Bestill liftgardiner her

Mer inspirasjon til liftgardin på kjøkkenet

Til kjøkkenet har Line valgt
Kirkby Design Hue Fossil

Kirkby Design / Hue i fargen 518343 / Fossil

Materiale: 30% Lin 70% Viscose

En vakker tekstil med en myk lin-struktur, der bruk av viskosegarn sammenvevd med matte linfibre gir en nedtonet glans og en naturlig, elegant look. Meget godt egnet både til gardin-høyder og liftgardiner.

Skreddersydd i Norge

Vi har eget sømstudio og produksjonslokaler i Vestfold, og skreddersyr og måltilpasser alle løsningene lokalt og til konkurransedyktige priser, for rask levering i hele landet.

Gratis tekstilprøver og konsultasjon

Vi tilbyr gratis fargeprøver slik at du enklere kan velge tekstil til dine gardiner. Sammenlign ulike kvaliteter og egenskaper, og se hvordan fargene passer til din veggfarge og andre interiørelementer.

Bestill tekstilprøver her.

Har du spørsmål, eller trenger du hjelp til å skreddersy den perfekte løsningen for dine vinduer? Vi tilbyr deg gratis og helt uforpliktende råd om valg av gardiner, oppheng og solskjerming.

Book gratis design konsultasjon

Foto: Gardinmaker.no

Til Nettbutikken I Blogginnlegg

Mer inspirasjon?

IMG 4300 Master B1280
Gardiner - inspirasjon soverom

Oppdag Charlottes soverom med en dobbel gardinskinne og to lag gardiner, og en lystett liftgardin, for et avslappet miljø med optimal lyskontroll.

THB5ED~1
Innvendige persienner i tre

Innvendige persienner i tre gir rommene et elegant og sofistikert preg, samtidig som de sikrer perfekt lyskontroll. Bli med inn til Maren!

Hilde Oier 152 B1280
Dobbel gardinskinne for to lag med gardiner

Med dobbel Nexty gardinskinne har Hilde to lag gardiner i stuen for optimal lyskontroll og dekor.

IMG 3170 B1280
Lystette gardiner

Skreddersydde lystette gardiner gir deg full kontroll over lysinnslippet i hjemmet, og sikrer optimale soveforhold i et mørkt og svalt soverom.

IMG 3746 B1280 1
Gardiner takskinne som skjermer og samtidig bevarer utsikten

I TV-stuen har Anne valgt en elegant løsning med gardiner som skjermer mot innsyn, samtidig som de bevarer utsikten. Se gardinløsningen her!

IMG 3675 B1280 1
Lun atmosfære med gardiner i store vinduer

Gardiner i store vinduer gir en dekorativ effekt og myker opp rommet. Anne valgte gardiner som går ton-i-ton med veggfargen for en harmonisk stil.

Vildalen 95 B1280
Persienner svart skjermer mot innsyn på badet

Måltilpassede persienner svart skjermer effektivt mot innsyn, samtidig som de gir badet et moderne uttrykk. Bli med inn til stylist Berit Vildalen!

IMG 2583 B1280
Henge gardiner i taket

På gjesterommet har Iben valgt å henge gardiner i taket. Med en dobbel skinne kan hun kombinere to lag gardiner for optimal lyskontroll og privatliv.

IMG 3311 B1280 3
Stores gardiner og gardiner av lin

Tynne stores gardiner og naturlige lin-gardiner skaper en lys, luftig og elegant atmosfære i Birgittes leilighet i Tønsberg. Bli med inn!

IMG 4163 Original B1280 2
Liftgardin stue og kjøkken

Liftgardin stue og kjøkken skjermer mot solen og myker opp i interiøret i Hans Tores generasjonsbolig i Stavanger. Bli med inn og se gardinløsningene!

Vildalen 46 B1280
Bli med inn i stylist Berit Vildalen's drømmehjem i Arendal

Stylist Berit Vildalen har innredet drømmehjemmet med en tidløs, nøytral fargepalett. Skreddersydde gardiner tilfører en varm, luksuriøs stemning.

Staff Persienner B1280 2
Måltilpasset persienne i tre for lunhet og skjerming

I stuen hos Jake skaper persienne i tre en lun atmosfære, og skjermer samtidig mot sollys og innsyn.

Til Nettbutikken I Blogg Sidebar 2

NYHETSBREV!

Hold deg oppdatert på farger, mønster og trender akkurat nå gjennom vårt nyhetsbrev

Blogg Sidebar Produktkatalog 2024 4
Blogg Sidebar Prosjektkatalog 2024 2
Blogg Sidebar5
Blogg Sidebar
Blogg Sidebar4
Blogg Sidebar Jpg3
Blogg Sidebar Jpg2