Gardiner bad
Bolig

Gardiner bad

På badet i boligen i Tønsberg har valget falt på florlette, lyse gardiner med wavefold for å skape en lun og avslappende atmosfære. Gardinene filtrerer lyset på en behagelig måte, og skjermer også for innsyn, slik at man kan nyte privatlivet uten å føle at man er på utstilling. 

Gardiner med wavefold

Opplev ren avslapning på badet med wavefold-gardiner, et perfekt valg for å skape den ettertraktede lounge-stemningen. Disse gardinene har et jevnt og mykt fall som gir en behagelig atmosfære i rommet.

Våre wavegardiner leveres alltid ferdig rynket og kroket, klare for oppheng. 

Bestill wavegardiner

Blybånd for perfekt fall

Tynne, gjennomsiktige sheer eller stores gardiner kommer alltid med et innsydd blybånd nederst for å sikre at gardinhøyden faller tungt og pent. Disse gardinene er designet for å sile lyset og gi litt skjerming mot innsyn.

Blybåndet bidrar til å gi gardinene en elegant finish og sikrer en jevn og pen drapering. Disse gardinene monteres alltid med en høyde 1 cm over gulvet og kan enkelt kombineres med tykkere gardiner i velour, lin eller bomull for å skape ulike tekstureffekter og økt privatliv.

Tekstilvalg til gardiner

Badet har utsikt mot et jorde, så hovedfokus var å skape en lun og koselig stemning, og samtidig bevare deler av utsynet.

Valget falt på den populære tekstilen Trevisina fra Designers Guild i fargen Chalk. Dette semi-transparente stoffet er både prisgunstig og glamorøst, vevd med et tofarget garn for å skape en unik visuell effekt.

Med sin luksuriøse tekstur etterligner det ren lin, samtidig som det ikke falmer over tid. En ideell løsning for de som ønsker den naturlige skjønnheten til lin uten bekymringen for falming.

Utforsk vårt omfattende utvalg av tekstiler fra anerkjente merker, slik at du kan skape den perfekte stemningen i ditt hjem.

Se vårt utvalg av tekstiler

Ciero Line innfelling gardinskinne

Ciero Line innfelling gardinskinne monteres innebygget i taket, og gir deg det beste av både stil og praktisk bruk. Med sin elegante finish og muligheten til å henge gardinene tett oppunder taket, tilfører denne skinnen en sofistikert touch til ethvert rom.

Ciero Line gardinskinne for tak leveres i både hvit og sort, og er forborret for enkel montering i takets spor. Det avtagbare endelokket gjør det enkelt å ettermontere lydløse trinser, slik at du kan justere gardinbevegelsen akkurat som du ønsker.

Designet spesielt for wavegardiner, har denne skinnen en kapasitet for middels tunge gardiner opp til 20 kg.

Mer informasjon om Ciero Line innfellingsskinne

Til badet er følgende benyttet
DG Trevisina Chalk 286302

Designers Guild / Trevisina i fargen 286302 / Chalk

Materiale: 100% Polyester

Et prisgunstig, og glamorøst semi-transparent stoff som er vevd med et tofarget garn. Tekstilen både ser og føles ut som ren lin, men det falmer ikke og må derfor ikke fores. Et flammehemmnede FR-behandlet, teknisk stoff i dobbel bredde, som er vaskbart.

Ciero Line Skinne Hvit 1.2.24 1080X1080 1

Toso / Ciero Line innfelling / gardinskinne i fargen Hvit

Ciero Line skinne fra Toso er utviklet for innfelling direkte i tak. Skinnen er tilgjengelig i to farger; hvit og sort, - begge i en alumite matt utførelse. Skinnen kappes på nøyaktig mål og kan leveres sammensatt etter ønske.

Ciero er spesielt velegnet til oppheng av wavegardiner, der usynlige trinser kombinert med Toso wave-snor i valgfri avstand på 6 cm eller 8 cm, sikrer en perfekt wavefold som er enkel å trekke for og fra.

Foto: Gardinmaker.no

Vil du se mer fra det lekre hjemmet?

IMG 1091 B1280
Spisestue inspirasjon - Hindre innsyn vindu

Gardinskinne tak gjør det enkelt å hindre innsyn vindu i hus med store vinduer. La deg inspirere av gardiner som harmonerer med veggfargen. 

Mer inspirasjon?

Vildalen 46 B1280
Bli med inn i stylist Berit Vildalen's drømmehjem i Arendal

Stylist Berit Vildalen har innredet drømmehjemmet med en tidløs, nøytral fargepalett. Skreddersydde gardiner tilfører en varm, luksuriøs stemning.

Staff Persienner B1280 2
Måltilpasset persienne i tre for lunhet og skjerming

I stuen hos Jake skaper persienne i tre en lun atmosfære, og skjermer samtidig mot sollys og innsyn.

IMG 2753 B1280
Hva koster skreddersydde gardiner?

Når du står overfor valget om gardinløsning, er det flere faktorer som påvirker prisen. Her er hva du bør vite om prisingen av skreddersydde gardiner.

IMG 3185 B1280
Gardiner lystette til soverom

I Birgittes soverom skjermer florlette gardiner mot innsyn og sjenerende sollys, mens gardiner lystette sikrer fullstendig mørklegging.

IMG 2176 B1280
Gardiner til grå vegg og takskinne med bueløsning

Line ønsket seg ton-i-ton gardiner til grå vegg. Bli med inn og la deg inspirere av gardinløsningen med to lag gardiner, og dobbel takskinne med bue.

Nexty 1280X1280
Nexty gardinskinne i syv farger

Nexty gardinskinne i syv elegante farger, inkludert hvit, sølv, champagne, sort, grå ask, medium eik og valnøtt, for å matche interiøret.

Frimann Dahl B1280 1
Lette gardiner i store vinduer

Måltilpassede gardinskinner som matcher både vegg- og takfargen, skaper en sømløs og elegant helhet i rommet. Bli med inn i Ibens stue!

Ghazi Bad B1280 1
Gardiner bad

Florlette gardiner skaper en avslappende og behagelig opplevelse på badet, og skjermer samtidig for innsyn.

Teveldal (59) B1280 1
Lyse gardiner til stue

Skreddersydde løsninger med florlette gardiner og tak gardinskinne sikrer den ideelle balansen mellom lys og privatliv i Asgeirs leilighet.

IMG 1091 B1280
Spisestue inspirasjon - Hindre innsyn vindu

Gardinskinne tak gjør det enkelt å hindre innsyn vindu i hus med store vinduer. La deg inspirere av gardiner som harmonerer med veggfargen. 

Gutterom B1280
Lystett liftgardin til barnerom

Skreddersydde, lystette liftgardiner mørklegger barnerommet, og skaper et svalt og behagelig miljø for avslapping og hvile.

Hartvig Collage B1280 2
Tre persienner som innsynsskjerming og solskjerming inne

Tre persienner gir en følelse av naturlig varme i hjemmet, og lar deg enkelt justere lysinnslipp etter dine preferanser ved å vri på lamellene.

Til Nettbutikken I Blogg Sidebar 2

NYHETSBREV!

Hold deg oppdatert på farger, mønster og trender akkurat nå gjennom vårt nyhetsbrev

Blogg Sidebar Produktkatalog 2024 4
Blogg Sidebar Prosjektkatalog 2024 2
Blogg Sidebar5
Blogg Sidebar
Blogg Sidebar4
Blogg Sidebar Jpg3
Blogg Sidebar Jpg2