Lyddempende gardiner som skjermer
Prosjekt

Lyddempende gardiner som skjermer

Sprint Consulting har optimalisert sine kontorlokaler med skreddersydde gardinløsninger. Med tekstiler som effektivt skjermer mot innsyn og gir lyddemping i møterommene, skapes en innbydende atmosfære. Moderne farger harmonerer med veggene og skaper et varmt miljø. I det åpne kontorlandskapet og fellesrommet sørger semi-transparente gardiner for fleksibel skjerming mot innsyn samtidig som de fremmer åpenhet og inkludering.

Sprint Consulting er konsulentselskapet hvor management consulting møter entreprenørskap og hvor det analytiske møter det kreative, noe som også gjenspeiles i lokalene.

Gardinmaker.no har levert skreddersydde gardinløsninger til møterom og fellesarealer i kontorbygget.

Gardinløsning for skjerming og lyddemping i møterom

Til møterommene er det benyttet kraftige tekstiler som ikke bare skjermer optimalt mot innsyn, men som også har en lyddempende effekt. Med gardinene bevares privatlivet under møter, og støy fra omgivelsene reduseres, som er avgjørende for å opprettholde konsentrasjonen og fremme effektiv kommunikasjon. Dette valget ble gjort med tanke på å skape et behagelig og produktivt miljø for både ansatte og besøkende.

Gardinene er like på begge sider og de ser derfor flotte ut fra begge sider av glassveggene. Tidsriktige farger er valgt for å matche veggfargene, og bidrar til en lun og innbydende stemning.

Med fokus på både funksjonalitet og estetikk, har møterommene den rette balansen mellom privatliv og åpenhet, samtidig som de fremstår som profesjonelle og innbydende.

Fleksibel gardinløsning for kontorlandskap

Det åpne kontorlandskapet ligger vegg i vegg med et stort fellesrom og sosial sone med kantine. Dette miljøet krever en gardinløsning som kombinerer fleksibilitet og funksjonalitet. Ved å velge semi-transparente gardiner opprettholdes noe privatliv ved behov, samtidig som de enkelt kan trekkes til side for å skape et åpent og inkluderende arbeidslandskap.

Følgende er benyttet i prosjektet

Tekstil: JAB Anstoetz Kolleksjon: Twilight Farge: 051 & 060 Søm: Wavefold
Tekstil: Designers Guild Kolleksjon: Cosia FR Søm: Wavefold
Gardinskinne: Toso, New Delac og Winpia Farge: Hvit

Skreddersydd i Norge

Vi har eget sømstudio og produksjonslokaler i Vestfold. Her skreddersyr og tilpasser vi alle løsningene lokalt, og tilbyr konkurransedyktige priser og rask levering over hele landet.

Foto: Gardinmaker.no

Til Nettbutikken I Blogginnlegg Prosjekt

Mer inspirasjon?

09 4H0A0680 Noria B1280
Gardiner for et bedre arbeidsmiljø

Hos Noria bidrar skreddersydde gardinløsninger til å skape en varm og innbydende atmosfære som fremmer produktivitet og trivsel blant de ansatte.

IMG 4041 B1280 2
Grønne gardiner fra taket

I Sivas kontorbygg skaper takmonterte skinner og grønne gardiner med wavefold en behagelig loungestemning, og skjermer samtidig mot sol og innsyn.

Bilde 07.06.2023, 18 01 29 B1280 (1)
Kontor inspirasjon

Se hvordan gardinløsningene skjermer for sollys og innsyn, og samtidig bidrar til en lun og koselig stemning i Cowork's kontorlokaler i Fredrikstad.

Eksfin 26 1 B1280
Skjerming mot innsyn på møterom

Gardiner med wavefold er benyttet som skjerming mot innsyn og for å skape en lunere atmosfære på møterom i Eksfins lokaler på Aker Brygge i Oslo.

Bilde 10.05.2022, 15 28 26 B1280
Gardiner for nedblending av møterom

Måltilpassede alu skinner og skreddersydde blendingsgardiner møter behovene for effektiv nedblending under møter og presentasjoner hos OsloMet.

IMG 1245 B1280
Gardiner for lunhet hos Krifon

Elegante wave gardiner i farge sand skaper et innbydende og profesjonelt uttrykk i møterom og kantine med store vinduer fra gulv til tak.

Sanden Brygge 163 Red B1280
Gardiner for innsynsskjerming hos Larvik-Advokatene

Med store vindusflater og behov for innsynsskjerming, leverte Gardinmaker skreddersydde gardinløsninger for kontorer, møterom og fellesarealer.

IMG 1255 B1280
Hindre innsyn vindu - Squid vindutekstil

Hos Larvik-Advokatene er Squid benyttet som enkel, rimelig og dekorativ løsning for å hindre innsyn vindu fra gangareal til møterom og kontorer.

BI6AE4~1
Gardiner som enkel, rimelig og fleksibel romdeler

Wavegardiner benyttes som fleksibel romdeler og soneinndeling. Samme tekstil er benyttet til gardiner i vinduene for å skjerme mot innsyn fra gaten.

Bilde 15.12.2022, 18 02 23 B1280
Gardiner som innvendig solskjerming på møterom og i fellesarealer

På møterommene hos Xledger i Oslo ble skjermene utsatt for refleksjoner, og det var behov for gardiner som innvendig solskjerming i kontorlokalene. 

IMG 1424 B1280
Julestemning i brudesalongen White by Green

White by Green skaper magi med glitrende juletre, rosa wavegardiner og gardinoppheng tak, som tilfører eleganse og sikrer skjerming mot innsyn.

Bilde 09.11.2022, 11 37 50
Akustiske gardiner for bedring av rom-akustikk

I bedriftslokalene i Fredrikstad gir de akustiske gardinene med wavefold en behagelig og fleksibel skjerming i møterom, kontor og åpne fellesområder.

Til Nettbutikken I Blogg Sidebar 2

NYHETSBREV!

Hold deg oppdatert på farger, mønster og trender akkurat nå gjennom vårt nyhetsbrev

Blogg Sidebar Produktkatalog 2024 4
Blogg Sidebar Prosjektkatalog 2024 2
Blogg Sidebar5
Blogg Sidebar
Blogg Sidebar4
Blogg Sidebar Jpg3
Blogg Sidebar Jpg2