Hotellfølelse hjemme med soverom gardiner
Bolig

hotellfølelse hjemme med soverom gardiner

Anne jobber turnus og må tilpasse søvnrytmen til ulike tidspunkter på dagen. For å sikre et behagelig sovemiljø på dagtid har Anne investert i måltilpasset gardinskinne tak dobbel og skreddersydde gardiner med mørkleggende egenskaper. Med lystett gardinstoff kan hun nå enkelt kontrollere lysinnslipp og skape den perfekte atmosfæren for hvile uansett tid på dagen. Resultatet? En følelse av å være på et luksuriøst hotell, rett i komforten av sitt eget hjem.

Gardinmaker har, i samarbeid med interiørdesigner Krisitin Lindhjem, levert gardinskinner og skreddersydde gardiner til den nybygde boligen.

Soverom gardiner med lystett gardinstoff

Anne's nyoppussede soverom ble komplett med skreddersydde gardiner i lystett gardinstoff.

Tekstilet Twilight fra JAB er en prisgunstig dimout-kvalitet som gir 99% mørklegging og sikrer god søvn. Med en vakker glans og elegant wavefold skaper gardinene en avslappende atmosfære på soverommet.

Tekstilfargen Sea Green er nøye utvalgt for å harmonisere med både vegg- og takfargen, og tar opp nyansene fra tapeten i rommet. Den sjøgrønne tonen bringer en følelse av friskhet og ro til rommet, og fungerer som et enhetlig bindeledd som skaper visuell sammenheng og balanse. 

Nyttig informasjon om skreddersydde gardiner 

Stores gardiner

Stores gardiner gir rommet et luftig og åpent preg samtidig som de skaper en myk og behagelig belysning.

Med sine lette og delikate teksturer tilfører gardinene en eleganse til rommet og gir en følelse av ro og harmoni. Få den perfekte blandingen av funksjonalitet og stil med lyse stores gardiner. 

Trevisina fra Designers Guild er et løsvevd, transparent tekstil i et tofarget garn. Her er fargen Chalk  benyttet. 

Oppdag vårt tekstilsortiment fra Designers Guild

Gardinskinne tak dobbel

Anne skapte en lun atmosfære på soverommet med gardinskinne tak dobbel fra vegg til vegg. Fargen på gardinskinnen, "grå ask", harmonerer perfekt med gulvet, nattbordene og andre detaljer i lys eik.

Nexty gardinskinne finnes i flere farger, kan monteres på veggen eller i taket, og tilbyr både funksjonalitet og estetikk.

Bestill gardinskinne tak dobbel her

Hotellfølelse hjemme

Drømmer du om å skape den luksuriøse atmosfæren og avslappede komforten fra et hotell i ditt eget hjem? Med skreddersydde gardinløsninger, inkludert gardinskinne tak dobbel og to lag med elegante gardiner, kan du gjøre nettopp det.

Opplev følelsen av å våkne opp i et femstjerners hotell hver dag, med den ultimate kombinasjonen av stil og funksjonalitet. La dine vinduer bli sentrum for avslapning og velvære, og skap din helt egen oase av luksus hjemme.

Veien til et luksuriøst soverom

Til soverommet har Anne valgt
286302

Designers Guild / Trevistina i fargen 286302 / Chalk

Materiale: 100% Polyester

Et prisgunstig, og glamorøst semi-transparent stoff som er vevd med et tofarget garn. Tekstilen både ser og føles ut som ren lin, men det falmer ikke og må derfor ikke fores. Et flammehemmnede FR-behandlet, teknisk stoff i dobbel bredde, som er vaskbart.

0015193 Sea Green

Jab Anstoetz / Twilight i fargen 606480 / Sea Green

Materiale: 100% Polyester

En prisgunstig, tykk dimout kvalitet som gir 99% mørklegging, vevd med to garnfarger og med en vakker glans. Passer godt til gardinhøyder og liftgardiner i soverom.

Nexty Grå Ask

Toso / Nexty gardinskinne i fargen Grå Ask

Materiale: Stål

Nexty gardinskinne i 7 valgfrie farger for montering på vegg eller i tak, som leveres både som enkel eller dobbel skinne og med 90 graders buer til innvendig hjørneløsning.

Før og etter

Soverommet ble lunt og koselig, og Anne kan enkelt mørklegge soverommet når hun ønsker.

Skreddersydd i Norge

Alle gardinhøyder, liftgardiner og matchende puter sys for hånd i vårt sømstudio, og kontrolleres nøye før utsendelse. Gardinskinner-, stenger og liftgardin-system måltilpasses av våre kyndige håndverkere og teknikere, som med fokus på detaljer påser at alle produktene er av høyeste kvalitet.

BESTILL GRATIS TEKSTILPRØVER

Få stilen! I nettbutikken kan du enkelt bestille gratis tekstilprøver som kommer i postkassen din. Vi anbefaler alltid å bestille tekstilprøver først slik at du er sikker på at du får det tekstilet du ønsker.

Når du har valgt tekstil, kan du tilpasse og bestille gardiner. Gardinene leveres klare for oppheng hjem til deg etter få uker.

Foto: Kristin Lindhjem & Gardinmaker.no

Til Nettbutikken I Blogginnlegg

Mer inspirasjon?

IMG 4163 Original B1280 2
Liftgardin stue og kjøkken

Liftgardin stue og kjøkken skjermer mot solen og myker opp i interiøret i Hans Tores generasjonsbolig i Stavanger. Bli med inn og se gardinløsningene!

Vildalen 46 B1280
Bli med inn i stylist Berit Vildalen's drømmehjem i Arendal

Stylist Berit Vildalen har innredet drømmehjemmet med en tidløs, nøytral fargepalett. Skreddersydde gardiner tilfører en varm, luksuriøs stemning.

IMG 2753 B1280
Hva koster skreddersydde gardiner?

Når du står overfor valget om gardinløsning, er det flere faktorer som påvirker prisen. Her er hva du bør vite om prisingen av skreddersydde gardiner.

IMG 3185 B1280
Gardiner lystette til soverom

I Birgittes soverom skjermer florlette gardiner mot innsyn og sjenerende sollys, mens gardiner lystette sikrer fullstendig mørklegging.

IMG 2176 B1280
Gardiner til grå vegg og takskinne med bueløsning

Line ønsket seg ton-i-ton gardiner til grå vegg. Bli med inn og la deg inspirere av gardinløsningen med to lag gardiner, og dobbel takskinne med bue.

Nexty 1280X1280
Nexty gardinskinne i syv farger

Nexty gardinskinne i syv elegante farger, inkludert hvit, sølv, champagne, sort, grå ask, medium eik og valnøtt, for å matche interiøret.

Frimann Dahl B1280 1
Lette gardiner i store vinduer

Måltilpassede gardinskinner som matcher både vegg- og takfargen, skaper en sømløs og elegant helhet i rommet. Bli med inn i Ibens stue!

Ghazi Bad B1280 1
Gardiner bad

Florlette gardiner skaper en avslappende og behagelig opplevelse på badet, og skjermer samtidig for innsyn.

Teveldal (59) B1280 1
Lyse gardiner til stue

Skreddersydde løsninger med florlette gardiner og tak gardinskinne sikrer den ideelle balansen mellom lys og privatliv i Asgeirs leilighet.

IMG 1091 B1280
Spisestue inspirasjon - Hindre innsyn vindu

Gardinskinne tak gjør det enkelt å hindre innsyn vindu i hus med store vinduer. La deg inspirere av gardiner som harmonerer med veggfargen. 

Gutterom B1280
Lystett liftgardin til barnerom

Skreddersydde, lystette liftgardiner mørklegger barnerommet, og skaper et svalt og behagelig miljø for avslapping og hvile.

Lise Kjos 29 B1280 2
Liftgardiner til kjøkkenvindu

Opplev hvordan skreddersydde liftgardiner til kjøkkenvindu skaper en varm og hyggelig atmosfære på Lise's kjøkken.

Til Nettbutikken I Blogg Sidebar 2

NYHETSBREV!

Hold deg oppdatert på farger, mønster og trender akkurat nå gjennom vårt nyhetsbrev

Blogg Sidebar Produktkatalog 2024 4
Blogg Sidebar Prosjektkatalog 2024 2
Blogg Sidebar5
Blogg Sidebar
Blogg Sidebar4
Blogg Sidebar Jpg3
Blogg Sidebar Jpg2