Akustiske gardiner for bedring av rom-akustikk
Prosjekt

AKUSTISKE GARDINER FOR BEDRING AV ROM-AKUSTIKK

Installatøren Gruppen på Rolvsøy leverer tekniske bygginstallasjoner for privatkunder, entreprenører og offentlig sektor. Hovedkontoret har nylig fått et tilbygg med store møterom, ekstra kontorplasser, flere åpne fellesområder og et eget undervisningsrom. 

I tilbygget er det behov for å bedre akustikk i alle rom, som gjøres med lydabsorberende spilevegger og akustiske gardiner.

Gardinmaker har, i samarbeid med interiørarkitekt Kristin Ørseng og kunde, levert måltilpassede gardinløsninger til byggets kontorer, møterom og fellesarealer. De ulike rommene har ulike behov for skjerming av sollys og innsyn, samt bedring av akustikk.

Med våre gardinløsninger finnes det ubegrensede muligheter til å skape et trivelig, effektivt og sunt arbeidsmiljø for deg og dine kollegaer! Vi leverer alt fra tynne gardiner for skjerming mot sol og innsyn, til kraftigere tekstiler med lyddempende egenskaper, i tillegg til blendingsgardiner og dim-out kvaliteter.

Her har Kristin valgt
IMG 1365

Kvadrat / Ginger 2 0152

Trevira CS er en iboende flammehemmende polyester med en sterk miljøprofil på grunn av sine permanent flammehemmende egenskaper. I motsetning til tekstiler som får overflatebehandling på et senere tidspunkt, gir Trevira CS-tekstiler langsiktig sikkerhet. De flammehemmende Trevira-fiber- og garntypene sikrer at Trevira CS-innredningsmaterialer tilfredsstiller alle viktige internasjonale brannbeskyttelsesstandarder.

Nd Alle

New Delac gardinskinne / Sort

New Delac er en funksjonell gardinskinne som er tilgjengelig i fargene hvit, sølv og sort. Gardinhøydene henger med kroker til bevegelige trinser på hjul som løper i skinnen, og som lett trekkes over skjøter.

Gardinskinnene monteres med beslag for enkle eller doble skinner og for valgfri montering på vegg eller i tak.

Til Nettbutikken I Blogginnlegg Prosjekt

Flere av byggets møterom har glassvegger på flere sider av rommene, som skaper utfordringer både med akustikk og innsyn. Her har lydabsorberende spilevegger sammen med akustiske gardiner bedret arbeidsmiljøet. Gardinene er semi-transparente og man bevarer derfor litt av utsynet samtidig som man skjermer for sollys og innsyn.

De akustiske gardinene med wavefold gir en behagelig og fleksibel skjerming, og bevarer det luftige inntrykket når de er trukket for, samtidig som de enkelt kan trekkes til siden når møtene er over. På den måten er de med på å regulere romklang og forbedre lydnivået, samtidig som de bidrar til å bedre arbeidsmiljøet.

Etter pandemien har mange vent seg til tilværelsen på hjemmekontor og drømmer om å ta med mer av hjemmets kos og hygge på arbeidsplassen. I tillegg til de praktiske funksjonene, bidrar også gardiner til å skape en hyggelig atmosfære og en attraktiv arbeidsplass hvor de ansatte trives.

Det ene møterommet er helt uten vinduer. Med gardiner med wavefold langs hele den ene veggen, som en permanent lydabsorberende tekstil, ble romklangen og lydnivået forbedret. Gardinene skaper også en lunere atmosfære i rommet.

Flere av møterommene og kontorene har glassvegger inn mot fellesarealene. Gardiner fungerer som fleksibel skjerming som er dekorativ fra begge sider av glasset.

Vi har eget sømstudio og produksjonslokaler i Vestfold, og skreddersyr og måltilpasser alle løsningene lokalt og til konkurransedyktige priser, for rask levering i hele landet.

Vi tilbyr et stort tekstilsortiment fra merker som Svensson, Creation Baumann, Kvadrat og Jab. Tekstilene er av høy kvalitet og finnes i alle prisklasser, til bruk som skjerming, nedblending, støydemping eller som romdelere.

Tekstilene er slitesterke og sertifisert i henhold til miljø-, brann og vaskekrav, og har egenskaper som langt overgår naturfiber med hensyn til å tåle sol, varme og vann. Et av disse er Trevira CS, som er en fiber av brannhemmende polyester, der garnet langt på vei ligner naturfibre. 

Vi tilbyr markedsledende, funksjonelle gardinskinner fra Toso, samt et unikt wavefold-system og spesialløsninger for doble skinner og hjørneløsninger. Toso gardinskinner kjennetegnes av en spesielt høy kvalitet, der trinser på hjul sikrer at de er både stillegående og har lang holdbarhet. Med et omfattende sortiment finnes det mange muligheter for spesialtilpasning av skinneløsningen.

Vi har lang erfaring med å levere gardinløsninger til små og store kontorbygg, hotell og restaurant, samt til skoler og helsevesen. Les mer om våre siste leveranser her og la deg inspirere!

Har du et gardinprosjekt?

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen som prosjektkunde hos oss. Kontakt oss gjerne på telefon 467 02 141 eller fyll ut vårt kontaktskjema, så vil vi ta kontakt med deg i løpet av kort tid.

Til Nettbutikken I Blogginnlegg Prosjekt

Mer inspirasjon?

IMG 4263 B1280 2
Gardiner for lunhet og innsynsskjerming

OsloMet SPS har forbedret trivselen med skreddersydde semi-transparente gardiner som gir effektiv innsynsskjerming mellom spiserommet og møterommet.

Sweco Squid B1280 3
Hvordan få vindu uten innsyn på kontor med glassvegger?

Se hvordan Sweco skjermet for innsyn ved å bruke Squid selvklebende vindutekstil – en smart og enkel løsning for kontorer med glassvegger.

09 4H0A0680 Noria B1280
Gardiner for et bedre arbeidsmiljø

Hos Noria bidrar skreddersydde gardinløsninger til å skape en varm og innbydende atmosfære som fremmer produktivitet og trivsel blant de ansatte.

IMG 4041 B1280 2
Grønne gardiner fra taket

I Sivas kontorbygg skaper takmonterte skinner og grønne gardiner med wavefold en behagelig loungestemning, og skjermer samtidig mot sol og innsyn.

Bilde 07.06.2023, 18 01 29 B1280 (1)
Kontor inspirasjon

Se hvordan gardinløsningene skjermer for sollys og innsyn, og samtidig bidrar til en lun og koselig stemning i Cowork's kontorlokaler i Fredrikstad.

Eksfin 26 1 B1280
Skjerming mot innsyn på møterom

Gardiner med wavefold er benyttet som skjerming mot innsyn og for å skape en lunere atmosfære på møterom i Eksfins lokaler på Aker Brygge i Oslo.

Bilde 10.05.2022, 15 28 26 B1280
Gardiner for nedblending av møterom

Måltilpassede alu skinner og skreddersydde blendingsgardiner møter behovene for effektiv nedblending under møter og presentasjoner hos OsloMet.

IMG 1245 B1280
Gardiner for lunhet hos Krifon

Elegante wave gardiner i farge sand skaper et innbydende og profesjonelt uttrykk i møterom og kantine med store vinduer fra gulv til tak.

Sanden Brygge 163 Red B1280
Gardiner for innsynsskjerming hos Larvik-Advokatene

Med store vindusflater og behov for innsynsskjerming, leverte Gardinmaker skreddersydde gardinløsninger for kontorer, møterom og fellesarealer.

IMG 1255 B1280
Hindre innsyn vindu - Squid vindutekstil

Hos Larvik-Advokatene er Squid benyttet som enkel, rimelig og dekorativ løsning for å hindre innsyn vindu fra gangareal til møterom og kontorer.

BI6AE4~1
Gardiner som enkel, rimelig og fleksibel romdeler

Wavegardiner benyttes som fleksibel romdeler og soneinndeling. Samme tekstil er benyttet til gardiner i vinduene for å skjerme mot innsyn fra gaten.

Bilde 15.12.2022, 18 02 23 B1280
Gardiner som innvendig solskjerming på møterom og i fellesarealer

På møterommene hos Xledger i Oslo ble skjermene utsatt for refleksjoner, og det var behov for gardiner som innvendig solskjerming i kontorlokalene. 

Til Nettbutikken I Blogg Sidebar 2

NYHETSBREV!

Hold deg oppdatert på farger, mønster og trender akkurat nå gjennom vårt nyhetsbrev

Blogg Sidebar Produktkatalog 2024 4
Blogg Sidebar Prosjektkatalog 2024 2
Blogg Sidebar5
Blogg Sidebar
Blogg Sidebar4
Blogg Sidebar Jpg3
Blogg Sidebar Jpg2