Liftgardiner i ull og opp og ned plissegardin
Hytte

Liftgardiner i ull og opp og ned plissegardin

Til hytta på Jakobsbu pryder liftgardiner i rutete ulltekstil vinduene på kjøkkenet. På badet var det behov for skjerming av innsyn og sjenerende sollys, og løsningen ble en fleksibel opp og ned plissegardin. Bli med inn i hytta og se nærmere på gardinløsningene!

Liftgardin i rutete ulltekstil

I vinduet over kosekroken på kjøkkenet er det montert en liftgardin innvendig i vindusnisjen. Ull-stoffet fra Holmen-Tex i klassiske ruter skaper en varm og god atmosfære, og passer perfekt til å myke opp enhver hytte. Liftgardinen er kjedebetjent med metallkjede i rustfritt stål.

Med Toso liftgardin-system og skreddersydde liftgardiner har du mange valgmuligheter til å tilpasse design, funksjon og ønsket skjerming. 

Nyttig informasjon om liftgardiner

Holmen Texcheck Zinc 363305

Holmen-Tex / Check i fargen 363305 / Zinc

Materiale: 100% Ull

Nydelig tekstil i ren ull som skaper en lun og personlig atmosfære, og som passer perfekt både som gardin og liftgardin i hyttemiljø. Flott å kombinere med andre ullstoffer og lin. 

Til Nettbutikken I Blogginnlegg

Plissegardin som skjerming mot innsyn og sollys

Til badet var det behov for skjerming mot innsyn og sollys, og her har de valgt en enkel plissegardin. Tekstilen har èn foldeside med sikksakk-struktur, og med synlige hull til snorene.

Alt du trenger å vite om plissegardiner på mål

Opp og ned plissegardin

Opp og ned plissegardin (Up & Down-modellen), tilbyr en unik frihet med muligheten til å justere gardinen både fra toppen og bunnen, en praktisk funksjonalitet som gir presis kontroll over lysinnslipp og privatliv.

Opp og ned plissegardin måltilpasses i bredde inntil 150 cm og høyde inntil 220 cm.

Valg av tekstil og profilfarge

Velg blant mer enn 150 ulike tekstiler, fra transparente stoffer til lystette kvaliteter. Systemet er tilgjengelig i fire profilfarger med matchende håndtak og festesko, som gir deg fleksibilitet til å tilpasse og harmonisere med rommets behov.

Bestill måltilpassede plissegardiner

The Window Studio Value Egg Shell 400179
The Window Studio / Value i fargen 400179 / Egg shell
Prisgruppe: A
Materiale og vekt:
100% PES / 140 gr/m²

BESTILL GRATIS TEKSTILPRØVER

I nettbutikken kan du bestille gratis tekstilprøver slik at du kan se tekstilene i riktig lys og sammen med veggfarger, møbler og andre interiørdetaljer. Vi sender de hjem til deg i løpet av kort tid!

Har du spørsmål eller ønsker hjelp til å finne riktig gardinløsning for dine vinduer? Vi tilbyr gratis råd og veiledning. Kontakt oss her.

Foto: @laftehyttedrommen & Gardinmaker.no

Til Nettbutikken I Blogginnlegg

Mer inspirasjon?

IMG 1547 B1280
Soverom gardiner i ull til hytte

Soverom gardiner i ull bidrar til å skape en atmosfære av ro og avslapning på Tones hytte. La deg inspirere av gardinløsningen!

IMG 4163 Original B1280 2
Liftgardin stue og kjøkken

Liftgardin stue og kjøkken skjermer mot solen og myker opp i interiøret i Hans Tores generasjonsbolig i Stavanger. Bli med inn og se gardinløsningene!

Vildalen 46 B1280
Bli med inn i stylist Berit Vildalen's drømmehjem i Arendal

Stylist Berit Vildalen har innredet drømmehjemmet med en tidløs, nøytral fargepalett. Skreddersydde gardiner tilfører en varm, luksuriøs stemning.

IMG 2753 B1280
Hva koster skreddersydde gardiner?

Når du står overfor valget om gardinløsning, er det flere faktorer som påvirker prisen. Her er hva du bør vite om prisingen av skreddersydde gardiner.

IMG 3185 B1280
Gardiner lystette til soverom

I Birgittes soverom skjermer florlette gardiner mot innsyn og sjenerende sollys, mens gardiner lystette sikrer fullstendig mørklegging.

IMG 2176 B1280
Gardiner til grå vegg og takskinne med bueløsning

Line ønsket seg ton-i-ton gardiner til grå vegg. Bli med inn og la deg inspirere av gardinløsningen med to lag gardiner, og dobbel takskinne med bue.

Nexty 1280X1280
Nexty gardinskinne i syv farger

Nexty gardinskinne i syv elegante farger, inkludert hvit, sølv, champagne, sort, grå ask, medium eik og valnøtt, for å matche interiøret.

Frimann Dahl B1280 1
Lette gardiner i store vinduer

Måltilpassede gardinskinner som matcher både vegg- og takfargen, skaper en sømløs og elegant helhet i rommet. Bli med inn i Ibens stue!

IMG 2015 B1280
Gardiner hytte fjellet

Utforsk Tones fjellhytte hvor stuen, kjøkkenet og den sjarmerende alkoven er innredet med våre skreddersydde gardiner, liftgardiner og puter.

Ghazi Bad B1280 1
Gardiner bad

Florlette gardiner skaper en avslappende og behagelig opplevelse på badet, og skjermer samtidig for innsyn.

Dnt 5 B1280
Rutete gardiner i ull til hytte

Skreddersydde rutete gardiner, liftgardiner og puter, perfekt tilpasset for å forsterke den autentiske atmosfæren og komforten på DNTs eldste hytte.

Teveldal (59) B1280 1
Lyse gardiner til stue

Skreddersydde løsninger med florlette gardiner og tak gardinskinne sikrer den ideelle balansen mellom lys og privatliv i Asgeirs leilighet.

Til Nettbutikken I Blogg Sidebar 2

NYHETSBREV!

Hold deg oppdatert på farger, mønster og trender akkurat nå gjennom vårt nyhetsbrev

Blogg Sidebar Produktkatalog 2024 4
Blogg Sidebar Prosjektkatalog 2024 2
Blogg Sidebar5
Blogg Sidebar
Blogg Sidebar4
Blogg Sidebar Jpg3
Blogg Sidebar Jpg2