Hent inspirasjon og kopier stilen hos Halvor Bakke
Hjemme hos
Halvor Bakke står ved vinduet i stuen sin med mørke gardiner og liftgardiner. Foto.

Velkommen hjem til meg og min stue!

Halvor Bakke er en av Norges mest populære interiørdesignere, og kjent fra mange ulike tv-program. Han er en ekspert på interiør, og gir oss stadig ny inspirasjon som vi kan ta med oss selv når vi selv innrede hus og hytter.

Halvor Bakke er programleder i Eventyrlig Oppussing på TV3, og Gardinmaker.no er stolt sponsor av årets sesong, som leverandør av gardiner, oppheng og solskjerming til alle episodene!

Halvor elsker gardiner! Gardiner er om mulig enda viktigere enn møbler og pyntegjenstander, og er avgjørende for å tilføre rommet varme og karakter. Halvor anbefaler å bruke gardiner i kombinasjon med solskjerming for å regulere lys, varme og innsyn, og synes godt man kan leke seg med å kombinere ulike materialer, teksturer og farger uten at det blir feil. Ikke vær redd for å blande ulike mønstre på gardiner, liftgardiner og puter, - det gjør rommet bare enda mer spennende, og er med på å skape det personlige uttrykket, sier Halvor.

Halvor bor på småbruket "Trae" i Stavern, som ligger et steinkast fra barndomshjemmet der han vokste opp. Her er det god plass mellom naboene, masse frisk luft og familien rett i nærheten, sier Halvor. Det er veldig, veldig godt å komme hjem, kunne slappe av og være meg selv!

Huset er opprinnelig fra 1840 og et påbygg fra 1920, men Halvor er likevel opptatt av at det ikke skal bli et museum. De gamle tømmerveggene i biblioteket er beholdt, og står i en tøff kontrast til de malte og slette flatene ellers. Huset fremstår med sjel og et nostalgisk preg, samtidig som det er tilført nye, moderne og tidsriktige elementer. Alle rom er i en perfekt fargeharmoni, som passer både han og huset, og som skaper helhet og harmoni.

Se de fine, eventyrlige hytte-forvandlingene Halvor og hans team har gjort rundt om i landet her.

La deg inspirere av Halvor Bakkes fantastiske hjem!

Stuen skal være avslappende

Det er viktig for Halvor at stuen har en rolig og avslappende atmosfære, som er lun og harmonisk. Derfor har han valgt gardiner og solskjerming i mørke farger som går ton-i-ton med veggfargen. Det blir elegant uten å være kjedelig når Halvor i stedet mikser ulike teksturer som silke-look til liftgardinene og lin-struktur til gardinhøydene. Halvor har også monterte lysfiltrerende screen rullegardiner innvendig i vindusnisjene, som rulles ned når det er behov for å regulere lys og varme inn i stuen.

 

Her har Halvor valgt
335619 Pewter

Liftgardin, hard fold med spiler. Kolleksjon Romney i fargen Pewter fra Villa Nova

518353 Raven

Gardinhøyder med blyantfold. Kolleksjon Hue i fargen Raven fra Kirkby Design.

Matt Graphite

Gardinstang i metall, Madison Ø30 mm fargen Matt graphite

Mer inspirasjon?

Hilde Oier 105 B1280
HVOR LANGE OG BREDE SKAL GARDINENE VÆRE?

Bør du velge korte gardiner eller gardinhøyder i en lengde rett over gulv, eller også ekstra lange som flyter utover gulvet?

TURUFJ~2
Halvor Bakke henter inspirasjon fra naturen rundt hytta

Se det flotte resultatet! Soverommene på Halvors hytte er innredet med farger hentet fra naturen. Bli med inn på det gule, røde og beige soverommet.

TURUFJ~2
Bli med Halvor Bakke på hytta på Turufjell

Ta naturen inn i hytta - så visker du vekk skillet mellom ute og inne, og får den gode og deilige følelsen.

Spisestue Pop Up
Velkommen til Halvor Bakke's spisestue!

Det store blikkfanget i Halvor Bakke's spisestue er vakre liftgardiner med afrikansk-inspirert sebra-mønster i en tung lin-kvalitet fra Ralph Lauren.

Halvor10
Kopier Halvor Bakkes glassveranda

Lyse lin-gardiner på en rustikk gardinstang i ekte smijern, håndlaget på den engelske landsbygda, som gir det en perfekt, avslappet og lun atmosfære.

Gardinmakern24
Hjemme på Halvor Bakke's kjøkken

Halvor Bakke har valgt en mørk kjøkkeninnredning. I vinduet henger en 1700-talls liftgardin med en stripet tekstil, som er rullet opp på en trestokk.

NYHETSBREV!

Hold deg oppdatert på farger, mønster og trender akkurat nå gjennom vårt nyhetsbrev

Blogg Sidebar5
Blogg Sidebar6
Blogg Sidebar
Blogg Sidebar4
Blogg Sidebar Jpg3
Blogg Sidebar Jpg2