Hjemme på Halvor Bakke's kjøkken
Bolig
Halvor Bakkes kjøkken med grå vegger, blåstripet 1700-talls roll-up gardin, mørk kjøkkeninnredning, sofa, bord og to stoler. Foto.

Hjemme på Halvor Bakkes kjøkken

Hjemme på Halvor Bakkes kjøkken på småbruket på Trae er både funksjon og estetikk ivaretatt. Her har Halvor valgt en kombinasjon av plissegardin og 1700-talls roll-up gardin.

Halvor bor på småbruket "Trae" i Stavern, som ligger et steinkast fra barndomshjemmet der han vokste opp. Her er det god plass mellom naboene, masse frisk luft og familien rett i nærheten, sier Halvor. Det er veldig, veldig godt å komme hjem, kunne slappe av og være meg selv!

Halvor elsker gardiner! Gardiner er om mulig enda viktigere enn møbler og pyntegjenstander, og er avgjørende for å tilføre rommet varme og karakter. Halvor anbefaler å bruke gardiner i kombinasjon med solskjerming for å regulere lys, varme og innsyn, og synes godt man kan leke seg med å kombinere ulike materialer, teksturer og farger uten at det blir feil. Ikke vær redd for å blande ulike mønstre på gardiner, liftgardiner og puter, - det gjør rommet bare enda mer spennende, og er med på å skape det personlige uttrykket, sier Halvor.

Se de fine, eventyrlige hytte-forvandlingene Halvor og hans team har gjort rundt om i landet her.

KJØKKEN MED GAMMELT OG NYTT

På kjøkkenet har Halvor valgt å kombinere gamle, rustikke stoler med en moderne, stram kjøkkeninnredning i en mørk farge. I vinduet henger en 1700-talls liftgardin med en stripet tekstil, som er rullet opp på en trestokk. Den gir et litt røft inntrykk med sine grove snorer og skinnstropper i samme farge som vasen og stolene. Detaljer er helt klart viktig! Sol og innsyn reguleres med en fritthengende plissègardin med grå tekstil som matcher veggfargen perfekt. Den er fin å bruke fordi den trenger liten plass inne i vinduskarmen, og er lett å betjene opp og ned ved behov.

Her har Halvor valgt
500501

1700-talls liftgardin, roll-up. Kolleksjon Annick Ticking i fargen Bleu fra Ralph Lauren

400271

Enkel plisségardin, håndbetjent up & down. Kolleksjon Weaves i fargen Slate grey fra The Window Studio

400318

Enkel plisségardin, håndbetjent topphengt. Kolleksjon Earthy linen i fargen Deep bamboo fra The Window Studio

Til Nettbutikken I Blogginnlegg

Mer inspirasjon?

Halvor Julian B1280
Bli med inn i Halvor Bakke's leilighet på Frogner

Med persienner i tre og mørke gardiner i velour og lin understreker interiørdesigner Halvor Bakke sin stil i leiligheten i Oslo. La deg inspirere!

TURUFJ~2
Halvor Bakke henter inspirasjon fra naturen rundt hytta

Se det flotte resultatet! Soverommene på Halvors hytte er innredet med farger hentet fra naturen. Bli med inn på det gule, røde og beige soverommet.

TURUFJ~2
Bli med Halvor Bakke på hytta på Turufjell

Ta naturen inn i hytta - så visker du vekk skillet mellom ute og inne, og får den gode og deilige følelsen.

Spisestue Pop Up
Velkommen til Halvor Bakke's spisestue!

Det store blikkfanget i Halvor Bakke's spisestue er vakre liftgardiner med afrikansk-inspirert sebra-mønster i en tung lin-kvalitet fra Ralph Lauren.

Halvor10
Kopier Halvor Bakkes glassveranda

Lyse lin-gardiner på en rustikk gardinstang i ekte smijern, håndlaget på den engelske landsbygda, som gir det en perfekt, avslappet og lun atmosfære.

Halvor6
Hent inspirasjon og kopier stilen hos Halvor Bakke

Hjemme hos Halvor er gardiner og solskjerming tilpasset både stil og funksjon. Løsningen ser du her!

Til Nettbutikken I Blogg Sidebar 2

NYHETSBREV!

Hold deg oppdatert på farger, mønster og trender akkurat nå gjennom vårt nyhetsbrev

Blogg Sidebar6
Blogg Sidebar5
Blogg Sidebar Prosjektkatalog 2023
Blogg Sidebar
Blogg Sidebar4
Blogg Sidebar Jpg3
Blogg Sidebar Jpg2