Hva koster skreddersydde gardiner?
Gardiner

Hva koster skreddersydde gardiner?

Å investere i nye gardiner kan være et spennende prosjekt, men også et som krever litt research. Når du står overfor valget av gardinløsning, er det flere faktorer som påvirker prisen. Her er hva du bør vite om prisingen av skreddersydde gardiner hos Gardinmaker.no.

Hos Gardinmaker.no tilbyr vi skreddersydde gardinløsninger som er måltilpasset slik at de passer perfekt til din bolig eller hytte. Våre gardiner sys med ønsket foldtype, og leveres ferdig rynket og kroket, klare for oppheng. Gardinskinner leveres ferdig sammensatt, der trinser på hjul gjør det enkelt å trekke gardinene for og fra.

Vi har sømstudio og produksjon i Sandefjord, og her blir alle gardiner, liftgardiner og puter skreddersys med ønsket tekstil, og vi tilbyr et stort utvalg av farger, kvaliteter og tykkelser for å gi deg den optimale gardinløsningen som passer nøyaktig dine behov. Prisene er derfor individuelle og avhenger av dine spesifikke valg.

Hva påvirker prisen?

1. Modell: Valg av gardintype spiller en rolle. Enten du foretrekker gardinhøyder eller liftgardiner, vil prisen variere avhengig av kompleksitet, opphengssystem og materialvalg.

2. Størrelse: Størrelsen på vinduet/vinduene er en avgjørende faktor for prisen. Jo større vindu, desto mer stoff trengs det, og dermed øker kostnaden.

3. Tekstil og søm: Utvalget av gardinstoffer kan være overveldende, men det er viktig å velge et som passer både dine behov, din stil og ditt budsjett. Materialvalget kan variere fra rimeligere bomulls- og polyesterstoff til luksuriøse lin- og ullblandinger. Kvaliteten på stoffet vil påvirke prisen per løpende meter som inngår i gardinløsningen. Våre tekstiler er merket med prisgrupper, hvor prisgruppe "A" er det rimeligste.

4. Fôrstoff: Ønsker du at gardinene skal fôres med et bomullsfôr for et flottere utseende og for å beskytte tekstilen mot falming, eller ønsker du et lystett fôrstoff for å kunne mørklegge rommet, kommer dette i tillegg til tekstilprisen.

5. Oppheng: Vi tilbyr en rekke valgmuligheter når det kommer til gardinoppheng, slik at du kan utforme gardinløsningen til å passe nøyaktig dine behov. Prisen vil derfor påvirkes av ditt valg av type gardinskinne eller gardinstang. 

6. Utforming: Alle våre produkter er laget spesielt til deg, og derfor vil dine valg påvirke prisen på sluttproduktet. Vi tilbyr mange utformingsvalg, som for eksempel valg av betjening på liftgardiner, hvor et snorbetjent system er det rimeligste og et kjedebetjent system med metallkjede det mest kostbare.

Prisingen av skreddersydde gardiner er en kombinasjon av flere faktorer, inkludert valg av stoff, modell, størrelse, oppheng og utforming. Men hva koster det, lurer du kanskje på?

Det finnes ikke noe som heter standardmål på vindu, og derfor heller ikke noe som heter standard mål på gardinen. Vi skreddersyr til DEG, slik at du kan velge hvordan du vil ha det, og slik at resultatet passer perfekt til dine vinduer.

Av den grunn varierer prisen veldig, og det er ikke mulig å gi en fast pris. Vi vil derfor gi deg noen priseksempler på gardiner og liftgardiner.

Priseksempler liftgardin

Liftgardiner er et «alt-i-ett» produkt som skjermer for sol og innsyn, og i tillegg utgjør et dekorativt innslag i interiøret. Liftgardiner skreddersys med et bredt utvalg tekstiler, fra gjennomsiktige til lystette blackout-kvaliteter. Ved å legge til et fôrstoff på baksiden oppnår du ekstra solskjerming, forbedret isolasjon og økt lyskontroll.

Velg mellom ulike modeller som soft fold uten spiler for en myk look, hard fold med spiler for et strammere utseende, eller 1700-talls roll-up med skinnstropper for en rustikk stil. Med Toso liftgardin-system har du en rekke valgmuligheter som lar deg tilpasse gardinløsningen nøyaktig etter dine behov.

Her kan du se priseksempler på ulike liftgardiner. Vi går ut fra at størrelsen er den samme (bredde 120 cm x høyde 140 cm), for at du enklere skal kunne sammenligne.

Priseksempel - Liftgardin 1

Pris: Liftgardin hard fold med spiler, bomullsfôr og snortrekk skreddersydd i tekstilen Brera Lino fra Designers Guild (prisgruppe C) i bredde 120 cm x høyde 140 cm: Ca kr 5.200,-  Se mer her

Til liftgardin 1 er følgende benyttet
Brera Lino Seagrass

Designers Guild / Brera Lino i fargen 172392 / Seagrass 

Materiale: 100% Lin

Prisgunstig tekstil med vakker tekstur og drapering. Nydelig kvalitet i mykt vasket lin, som passer perfekt inn i alle interiør. Bør fores for å unngå falming.

Priseksempel - Liftgardin 2

Pris: Liftgardin hard fold med spiler, bomullsfôr og kjedetrekk i plast skreddersydd i tekstilen Sahara III fra Kirkby Design (prisgruppe A) i bredde 120 cm x høyde 140 cm: Ca kr 4.600,-  Se mer her

Til liftgardin 2 er følgende benyttet
544181 Desert

Kirkby Design / Sahara III i fargen 544181 / Desert

Materiale: 100% Bomull

Et prisgunstig og populært, børstet bomullsstoff som er mykt å ta på, og allsidig i bruk, og som egner seg godt som gardin og liftgardin. Ren bomullskvalitet som bør fores for å forhindre falming. (Liftgardiner hard fold med spiler)

Priseksempel - Liftgardin 3

Pris: Liftgardin hard fold med spiler, lystett fôr og kjedetrekk i metall skreddersydd i tekstilen Hue fra Kirkby Design (prisgruppe C) i bredde 120 cm x høyde 140 cm: Ca kr 6.000,-   Se mer her

Til liftgardin 3 er følgende benyttet
0001233 Eggshell

Kirkby Design / Hue i fargen 518359 / Eggshell

Materiale: 30% Lin 70% Viscose

En vakker tekstil med en myk lin-struktur, der bruk av viskosegarn sammenvevd med matte linfibre gir en nedtonet glans og en naturlig, elegant look. Meget godt egnet både til gardin-høyder og liftgardiner. (Liftgardin hard fold med spiler)

Priseksempel - Liftgardin 4

Pris: Liftgardin hard fold med spiler, bomullsfôr og snortrekk skreddersydd i tekstilen Highland Wools Edinburgh fra Jab (prisgruppe F) i bredde 120 cm x høyde 140 cm: Ca kr 6.000,-  Se mer her

Til liftgardin 4 er følgende benyttet
Jab Anstoetz Highland Wools Edinburgh Mocha

Jab Anstoetz / Highland Wools Edinburgh i fargen 204720 / Mocha

Materiale: 75% ull, 15% Polyester, 10% Polyamid

Myk, resirkulert ull-miks kvalitet som skaper en lun atmosfære. Passer perfekt i hyttemiljø, både som gardiner, liftgardiner og puter, og til å kombinere med tekstiler i kolleksjonen.

Priseksempler gardiner

Når du velger gardiner, er det viktig å tenke gjennom hvilke behov de skal dekke. Ønsker du gardiner primært for praktisk funksjon, for å skjerme for innsyn og redusere lysinnslipp, eller er det først og fremst for å skape en dekorativ og hyggelig atmosfære?

Uansett hva slags gardiner du er ute etter, kan vi skreddersy dem etter dine mål og ønsker.

Her kan du se priseksempler på ulike gardinløsninger. 

Priseksempel - Funksjonelle "hotellgardiner"

To lag med funksjonelle gardiner som kan trekkes helt for, og som dekker hele lysåpningen når det er behov. De er ideelle for soverom der mørklegging er nødvendig om natten og sol- og innsynsskjerming er ønskelig både på dag- og kveldstid.

Disse gardinene tilpasses ved å skjøte sammen stoffet slik at de kan trekkes helt for. Vi tar hensyn til hvor mye stoff som trengs for å oppnå en ferdig rynket gardinbredde som dekker hele lysåpningen.

Når det kommer til funksjonelle gardiner som skal dekke større vindusflater, anbefaler vi å benytte tekstiler med dobbel bredde, som vil dekke en større skinnelengde enn en enkel tekstilbredde, i en gitt prisgruppe.

Med en dobbel gardinskinne med trinser på hjul kan du enkelt trekke gardinene for og fra langs hele veggen, og fleksibelt kontrollere lysinnslipp.

Pris: Vist løsning med to lag gardiner skreddersydd i tekstilene Twilight fra Jab (dimout / prisgruppe B) og Trevisina fra Designers Guild (prisgruppe B), og dobbel Nexty skinne (bredde 350 cm x høyde 240 cm): Ca kr 25.000,-  Se mer her

Til hotellgardiner er følgende benyttet
286302

Designers Guild / Trevistina i fargen 286302 / Chalk

Materiale: 100% Polyester

Et prisgunstig, og glamorøst semi-transparent stoff som er vevd med et tofarget garn. Tekstilen både ser og føles ut som ren lin, men det falmer ikke og må derfor ikke fores. Et flammehemmende FR-behandlet, teknisk stoff i dobbel bredde, som er vaskbart.

0015193 Sea Green

Jab Anstoetz / Twilight i fargen 606480 / Sea Green

Materiale: 100% Polyester

En prisgunstig, tykk dimout kvalitet som gir 99% mørklegging, vevd med to garnfarger og med en vakker glans. Passer godt til gardinhøyder og liftgardiner i soverom.

Nexty Grå Ask

Toso / Nexty gardinskinne i fargen Grå Ask

Materiale: Stål

Nexty gardinskinne i 7 valgfrie farger for montering på vegg eller i tak, som leveres både som enkel eller dobbel skinne og med 90 graders buer til innvendig hjørneløsning.

Priseksempel - Funksjonelle stores gardiner

Funksjonelle stores gardiner kombinerer stil og funksjonalitet for å møte behovene til ethvert rom. Disse gardinene er ideelle for soverom, stuer og kontorer, da de gir full kontroll over lysinnslipp og personvern.

Med et bredt utvalg av tekstiler og designmuligheter kan du skape et rom som både er praktisk og stilfullt.

Pris: Vist løsning med stores gardiner skreddersydd i tekstilen Cosia fra Designers Guild (prisgruppe B), og Nexty skinne (bredde 350 cm x høyde 240 cm): Ca kr 12.700,-  Se mer her

Til stores gardiner er følgende benyttet
Designers Guild Cosia Parchment 226723

Designers Guild / Cosia i fargen 226723 / Parchment

Materiale: 100% Polyester

Vakkert, prisgunstig og glamorøst tekstil med en åpen vevstruktur i to sammenvevde farger, som egner seg godt som sheer / ståsj. Ser ut som lin, men er et FR-behandlet, teknisk stoff i dobbel bredde. (Gardinhøyder med wavefold)

Nexty Endelig Grå Ask

Nexty gardinskinne i fargen Grå ask

Materiale: Stål

Nexty gardinskinne i 7 valgfrie farger for montering på vegg eller i tak, som leveres både som enkel eller dobbel skinne og med 90 graders buer til innvendig hjørneløsning.

Priseksempel - Dekorative sidegardiner

En sidegardin kan brukes som en dekorativ og fast montert løsning, enten alene eller i kombinasjon med annen solskjerming. Disse gardinene er ikke ment å trekkes for eller fra, men å henge som en stilfull dekorasjon på hver side av vinduet.

Ved behov kan du også velge å bruke sidegardinen kun på én side av vinduet, spesielt praktisk hvis vinduet er plassert nært et hjørne, eller der det er begrenset plass på veggen, skråtak eller andre hindringer.

Priseksempel - Dekorative sidegardiner 1

Pris: Vist løsning med dekorativ sidegardin med bomullsfôr skreddersydd i tekstilet Hue fra Kirkby Design (prisgruppe C), og Nexty gardinskinne (bredde 50 cm x høyde 240 cm): Ca kr 5.300,-  Se mer her

Til dekorativ sidegardin 1 er følgende benyttet
Kirkby Design Hue 0001217 Natural

Kirkby Design / Hue i fargen 518337 / Natural

Materiale: 30% Lin 70% Viscose

En vakker tekstil med en myk lin-struktur, der bruk av viskosegarn sammenvevd med matte linfibre gir en nedtonet glans og en naturlig, elegant look. Meget godt egnet både til gardin-høyder og liftgardiner. (Gardiner med blyantfold)

Nexty Medium Eik

Toso / Nexty gardinskinne i fargen Medium Eik

Materiale: Stål

Nexty gardinskinne i 7 valgfrie farger for montering på vegg eller i tak, som leveres både som enkel eller dobbel skinne og med 90 graders buer til innvendig hjørneløsning.

Priseksempel - Dekorative sidegardiner 2

Pris: Vist løsning med to dekorative sidegardiner med bomullsfôr skreddersydd i tekstilet Brera Lino fra Designers Guild (prisgruppe C), og Ebaniste gardinstang i tre (bredde 140 cm x høyde 240 cm): Ca kr 12.700,-  Se mer her

Til dekorative sidegardiner 2 er følgende benyttet
Designers Guild Brera Lino Ink 172384

Designers Guild / Brera Lino i fargen 172384 / Ink

Materiale: 100% Lin

Prisgunstig tekstil med vakker tekstur og drapering. Nydelig kvalitet i mykt vasket lin, som passer perfekt inn i alle interiør. Bør fores for å unngå falming. (gardinhøyder med blyantfold og puter med kant 60x60 cm)

0009970 601881 Sanzio Brent Eik

Ebaniste gardinstang i fargen Brent Eik med endedekor Half Ribbed

Materiale: Tre

Ebaniste kolleksjonen er håndlaget i England av ekte, heltre eik og ask, med en synlig, beiset trestruktur. Fargene er utviklet for å passe inn mange ulike interiør.

Både trestangen og annet tilbehør inklusive veggholdere, endedekor og eventuelt ringer leveres i den samme, matchende farge.

Gratis råd og veiledning

Trenger du veiledning eller har spørsmål angående valg av gardiner, oppheng eller solskjerming til dine vinduer?

Vårt dedikerte designteam står klar til å hjelpe deg – helt kostnadsfritt og uten forpliktelser. Vi kan sende deg tekstilprøver, og utarbeider gjerne et pristilbud basert på dine mål og ønsker.

Du kan kontakte oss via chat, e-post eller booke en videokonsultasjon for å komme i gang med ditt prosjekt.

Klar for å komme i gang? Besøk Gardinmaker.no for å utforske vårt utvalg og bestill gratis konsultasjon her!

Til Nettbutikken I Blogginnlegg

Foto: Lise Kjos, Annette Nordstrøm, Line, Tone Nygaard, TMM produksjon & Gardinmaker.no

IMG 1099 B1280
Hvorfor velge skreddersydde gardiner?

Velg skreddersydde kvalitetsgardiner for en perfekt passform, personlig stil og uovertruffen kvalitet som gir ditt hjem en elegant og unik atmosfære.

Trenger du inspirasjon?

IMG 1547 B1280
Soverom gardiner i ull til hytte

Soverom gardiner i ull bidrar til å skape en atmosfære av ro og avslapning på Tones hytte. La deg inspirere av gardinløsningen!

IMG 4163 Original B1280 2
Liftgardin stue og kjøkken

Liftgardin stue og kjøkken skjermer mot solen og myker opp i interiøret i Hans Tores generasjonsbolig i Stavanger. Bli med inn og se gardinløsningene!

Vildalen 46 B1280
Bli med inn i stylist Berit Vildalen's drømmehjem i Arendal

Stylist Berit Vildalen har innredet drømmehjemmet med en tidløs, nøytral fargepalett. Skreddersydde gardiner tilfører en varm, luksuriøs stemning.

Staff Persienner B1280 2
Måltilpasset persienne i tre for lunhet og skjerming

I stuen hos Jake skaper persienne i tre en lun atmosfære, og skjermer samtidig mot sollys og innsyn.

IMG 2753 B1280
Hva koster skreddersydde gardiner?

Når du står overfor valget om gardinløsning, er det flere faktorer som påvirker prisen. Her er hva du bør vite om prisingen av skreddersydde gardiner.

IMG 3185 B1280
Gardiner lystette til soverom

I Birgittes soverom skjermer florlette gardiner mot innsyn og sjenerende sollys, mens gardiner lystette sikrer fullstendig mørklegging.

IMG 2176 B1280
Gardiner til grå vegg og takskinne med bueløsning

Line ønsket seg ton-i-ton gardiner til grå vegg. Bli med inn og la deg inspirere av gardinløsningen med to lag gardiner, og dobbel takskinne med bue.

Nexty 1280X1280
Nexty gardinskinne i syv farger

Nexty gardinskinne i syv elegante farger, inkludert hvit, sølv, champagne, sort, grå ask, medium eik og valnøtt, for å matche interiøret.

Frimann Dahl B1280 1
Lette gardiner i store vinduer

Måltilpassede gardinskinner som matcher både vegg- og takfargen, skaper en sømløs og elegant helhet i rommet. Bli med inn i Ibens stue!

IMG 2015 B1280
Gardiner hytte fjellet

Utforsk Tones fjellhytte hvor stuen, kjøkkenet og den sjarmerende alkoven er innredet med våre skreddersydde gardiner, liftgardiner og puter.

Ghazi Bad B1280 1
Gardiner bad

Florlette gardiner skaper en avslappende og behagelig opplevelse på badet, og skjermer samtidig for innsyn.

Dnt 5 B1280
Rutete gardiner i ull til hytte

Skreddersydde rutete gardiner, liftgardiner og puter, perfekt tilpasset for å forsterke den autentiske atmosfæren og komforten på DNTs eldste hytte.

Til Nettbutikken I Blogg Sidebar 2

NYHETSBREV!

Hold deg oppdatert på farger, mønster og trender akkurat nå gjennom vårt nyhetsbrev

Blogg Sidebar Produktkatalog 2024 4
Blogg Sidebar Prosjektkatalog 2024 2
Blogg Sidebar5
Blogg Sidebar
Blogg Sidebar4
Blogg Sidebar Jpg3
Blogg Sidebar Jpg2