Hytteforvandling med sjøutsikt og lyse lingardiner på Randøy
Eventyrlig oppussing

hytteforvandling med sjøutsikt og lyse lingardiner på Randøy 

Halvor & Co forvandler hytta på Randøy som tidligere har vært et sagbruk. De åpner opp og setter inn et stort vindu for å få inn mer lys. Lyse lingardiner rammer inn utsikten over sjøen. Fargetema er beige, hvit og brun, med litt sorte detaljer.

Hytta ligger helt ved vannkanten på Randøy i Hjelmeland kommune, et stykke nord for Stavanger. Hytta er opprinnelig et gammelt sagbruk, og ble ombygd til hytte i 1969.

Familien på fem er ivrige brukere av hytta i helger og ferier i sommerhalvåret, og har ofte besøk av venner og familie. De ønsker seg bedre utnyttelse av plassen og nye overflater inne i hytta. Siden hytta ligger så nære sjøen ønsker de også å åpne opp og få mer lys inn i hytta.

Hva skal gjøres?

Denne gangen skal Halvor & Co modernisere en typisk 70-tallshytte, og gjøre den mer praktisk for eierne. Begge etasjene og uteområdet skal pusses opp. Fargetema for hytta er beige, hvit og brun, med litt sorte detaljer. 

Familien på fem ønsker å åpne opp og få inn mer lys og utsikt. Det skal skjæres hull i murveggen for å sette inn et stort vindu fra gulv til tak. Spiseplass og kjøkken skal gjøres større, og trappen flyttes til motsatt side av rommet for å utnytte plassen bedre. Det bygges oppbevaring under trapp til 2. etasje. I stuen oppe plassbygges en stor sofa med madrasser og innebygde småbord av skifer.

Ute skal hytta males og terrassen og brygga beises. Det bygges trapp ned mot brygga for å binde områdene sammen.

Den store trappen som kom opp midt i stuen er flyttet, og det er mye større gulvflate i stuen enn tidligere. Nytt gulv er lagt, og vegger og tak har fått noen strøk med maling. Taket har blitt lyst og hvitt. 

Plassbygget sofa med madrasser og puter

Gustav har snekret en plassbygget sofa med madrasser og små, innebygde skiferbord. Sofaen er malt i dempet sort, med madrasser og puter i en lys beige farge som harmonerer med veggfargen.

Til madrassene og putene har Halvor valgt et vakkert og slitesterkt tekstil fra Designers Guild, Fortezza, i fargen Pebble.

Skreddersydd liftgardin

Til vinduene i stuen har Halvor montert en skreddersydd liftgardin. Liftgardiner er et «alt-i-ett» produkt som skjermer for sol og innsyn, og i tillegg utgjør et dekorativt innslag i interiøret.

Med Toso liftgardin oppheng og skreddersydd liftgardin har du mange valgmuligheter til å tilpasse funksjon og ønsket skjerming.

Nyttig informasjon om liftgardiner

Liftgardinen med en hard fold og horisontale spiler er en allsidig modell der rette, jevne folder gir et litt stramt inntrykk. Modellen måltilpasses i bredder inntil 260 cm og i høyder inntil 260 cm, der skinnebredden er 1 cm kortere enn bredden på tekstilen for at den ikke skal synes.

Nytt tekstil - Chivasso Call it Magic

Nyheten Call it Magic fra Chivasso er vevd med et tofarget, matt garn som gir en flott struktur. Tekstilet faller veldig fint, og er egnet til gardiner, liftgardiner og puter. Finnes i mange delikate farger som passer godt inn i nordiske hjem.

Her har Halvor valgt fargen Ecru, en delikat beige tone, som passer perfekt inn i hyttas fargetema.

Se utvalget av tekstiler fra Chivasso

Til Nettbutikken I Blogginnlegg

Stuen - før og etter

Den ruvende trappen som kom opp midt i stuen i andre etasje er flyttet, og rommet har fått en mye større gulvflate. Den plassbygde sofaen langs veggen tar lite plass i rommet, og stuen har blitt et lyst og åpent oppholdsrom med plass for hele familien.

Til stuen har Halvor valgt
Designers Guild Fortezza FR Pebble 286407

Designers Guild / Fortezza FR i fargen 286407 / Pebble

Materiale: 100% Polyester

Et melangevevd tekstil som er like vakkert fra begge sider, som er både slitesterkt og vaskbart, i to sammenvevde farger. Ser ut som ull, og er et flammehemmende FR-behandlet, teknisk stoff i dobbel bredde. (Madrasser og puter med kant 60x60 cm)

Chivasso Call It Magic 305170 Ecru

Chivasso / Call it Magic i fargen 305170 / Ecru

Materiale: 100% Polyester

Et prisgunstig og vakkert tekstil i dobbel bredde, vevd med et tofarget, matt garn som gir en flott struktur, og som faller veldig fint. Leveres i dobbel bredde, og er vaskbart. (Liftgardin hard fold med spiler)

Skifergulvet i første etasje beholdes som er, og taket får nytt ferdigmalt slettpanel i fargen 9918 Klassisk Hvit. For å få mer lys og utsikt settes et stort vindu inn, og familien får en ny spisestue.

Kjøkkenet flyttes til langveggen ved inngangsdøren. Kjøkkenskrogene og kjøkkenfrontene gjenbrukes med folie i en matt sort farge, og med ny benkeplate og hvitevarer i sort. En dobbel verandadør settes inn ut mot sjøen.

Gardiner i lin

Gardiner i lin mykner opp i interiøret, og gir rommet et mer avslappet uttrykk. Her har Halvor valgt det populære og prisgunstige lintekstilet Brera Lino fra Designers Guild i fargen Natural

De dekorative gardinene er skreddersydd med blyantfold som gir et klassisk og tidløs utseende.

Nyttig informasjon om gardiner

Spisestuen - før og etter

For en forskjell! Ved å flytte trappen og å sette inn et stort vindu har spisestuen gått fra å være i et mørkt hjørne til å bli et koselig spisested med utsikt over vannet.

Til spisestuen har Halvor valgt
Designers Guild Brera Lino Natural 172341

Designers Guild / Brera Lino i fargen 172341 / Natural

Materiale: 100% Lin

Prisgunstig tekstil med vakker tekstur og drapering. Nydelig kvalitet i mykt vasket lin, som passer perfekt inn i alle interiør. Bør fores for å unngå falming. (Gardiner med blyantfold)

Winpia Hvit V3

Winpia enkel gardinskinne i fargen Hvit

Materiale: Aluminium

Winpia er en funksjonell gardinskinne som er tilgjengelig i fargene hvit og sølv, der begge leveres med et transparent endelokk. Gardinskinnene monteres med beslag for enkle eller doble skinner og for valgfri montering på vegg eller i tak.

SKREDDERSYDD I NORGE

Vi er stolte over å være leverandør av gardiner, oppheng og solskjerming til alle hyttene i Eventyrlig Oppussing. Halvor kommer til oss og presenterer de ulike hyttene og hva han ser for seg stilmessig, så finner vi sammen løsninger og tekstiler.

Alle gardinhøyder, liftgardiner og matchende puter sys for hånd i vårt sømstudio, og kontrolleres nøye før utsendelse. Gardinskinner-, stenger og liftgardin-system måltilpasses av våre kyndige håndverkere og teknikere, som med fokus på detaljer påser at alle produktene er av høyeste kvalitet.

Ønsker du råd og veiledning?

Book gratis design konsultasjon, så finner vi riktig løsning sammen.

BESTILL GRATIS TEKSTILPRØVER

Få stilen! I nettbutikken kan du enkelt bestille gratis tekstilprøver som kommer i postkassen din. Vi anbefaler alltid å bestille tekstilprøver først slik at du er sikker på at du får det tekstilet du ønsker.

Når du har valgt tekstil, kan du tilpasse og bestille gardiner. Gardinene leveres klare for oppheng hjem til deg etter få uker.

Ute har det også skjedd ting. Halvor maler hytta i sin favorittfarge "dempet sort" i helmatt. For å binde terrassen sammen med brygga bygger Torkel en "catwalk" mellom de to. Både terrassen og brygga får et strøk med terrassebeis for å få opp gløden.

Hytteierne er godt fornøyd med sluttresultatet, og gleder seg til å nyte både helger og ferier på den "nye" hytta.  Neste uke går turen til Åsenfjord, og vi gleder oss allerede!

Gustav, Halvor Bakke, Torkel og hytteeierne sitter foran hytta. Fra Eventyrlig Oppussing Randøy. Foto.
Gustav, Halvor Bakke, Torkel og hytteeierne sitter foran hytta. Fra Eventyrlig Oppussing Randøy. Foto.
Fantastisk! For en forvandling. Gud, så flinke dere er!
Fantastisk! For en forvandling. Gud, så flinke dere er!
- Hytteeierne

Foto: TMM Produksjon, Ragnar Hartvig & Gardinmaker.no.

Til Nettbutikken I Blogginnlegg

MER INSPIRASJON?

IMG 2015 B1280
Gardiner hytte fjellet

Utforsk Tones fjellhytte hvor stuen, kjøkkenet og den sjarmerende alkoven er innredet med våre skreddersydde gardiner, liftgardiner og puter.

Dnt 5 B1280
Rutete gardiner i ull til hytte

Skreddersydde rutete gardiner, liftgardiner og puter, perfekt tilpasset for å forsterke den autentiske atmosfæren og komforten på DNTs eldste hytte.

IMG 7191 B1280
Liftgardiner i ull

Skreddersydde liftgardiner i ull skaper en lun og varm atmosfære på Lines hytte i Sømådalen ved vakre Femunden.

IMG 1023 B1280 1
Ny sesong Eventyrlig Oppussing med Halvor Bakke

Sammen med Halvor Bakke er vi i full gang med planlegging av gardiner og solskjerming til høstens hytteprosjekter i Eventyrlig Oppussing.

IMG 8489 B1280
Gardiner til hytte på fjellet

På Siri-Anne's hytte på Geilo har alle rommene fått sin unike fargepalett med skreddersydde liftgardiner, puter og sengegavler i matchende tekstil.

Irene Uthus 2 2 B1280
Gardiner til skråvinduer og liftgardiner i ull

På hytta "Tvillingbo" i Engerdal hadde Irene behov for lystette gardiner til skråvinduer på soverommet. Bli med inn og se nærmere på gardinløsningen!

Laftehyttedrommen 6 B1280
Liftgardiner i ull og opp og ned plissegardin

Liftgardiner i rutete ulltekstil pryder vinduene på kjøkkenet. På badet ble løsningen ble for skjerming av innsyn en opp og ned plissegardin.

Image00012 B1280
Skreddersydde lingardiner og liftgardin ullstoff

Skreddersydde lingardiner og liftgardin ullstoff kompletterer hyttas estetikk og skaper en behagelig og avslappende atmosfære på hytta i Trysil.

867 1676158866 B1280
Maljegardiner til hytta på Geilo

Ved å benytte samme farge på maljegardiner, liftgardiner og puter i innredningen skaper Siri-Anne en følelse av varme og harmoni i hytta. Så koselig!

IMG 1645 B1280
Rutete gardiner til hytta - Bli med inn til Marianne

Rutete gardiner til hytta på Vegglifjell skjermer mot sjenerende sollys og skaper en varm atmosfære.

IMG 6377 B1280
Ullgardiner hytte - Koselig stemning på hytta til Therese

Therese valgte liftgardiner for å beskytte møbler og gulv mot sollys. Med ullgardiner har hun skapt en varm og koselig stemning på hytta.

Vingelen Etterbilder TMM 03254 B1280
Eventyrlig Oppussing - fjellhytte i Vingelen

Gardiner og puter skaper en lun atmosfære når Halvor Bakke & Co fra Eventyrlig oppussing moderniserer en gammel fjellhytte. La deg inspirere!

Svalbard Etterbilde TMM 03190 B1280
Halvor & Co dyrker den fantastiske utsikten på Svalbard

Halvor setter sitt personlige preg på hytta på Svalbard med rutete liftgardiner i ull, og skaper en innbydende og koselig atmosfære. Bli med inn!

EVENTYRLIG Asenfjord.279 23492136 B1280
Bali møter Åsenfjorden i Trøndelag

Denne uken skal Halvor & Co fra Eventyrlig Oppussing transformere en gammel hytte i Åsenfjorden til et sommerparadis med et hint av det asiatiske. 

Randoy Etterbilder TMM 03556 B1280 2
Hytteforvandling med sjøutsikt og lyse lingardiner på Randøy

Halvor åpner opp og setter inn et vindu med lyse lingardiner som rammer inn utsikten over sjøen. Fargetema er beige, hvit og brun, med sorte detaljer.

EVENTYRLIG HURUM .170 16455203 B1280
Sommerstemning og Hampton-vibes med Eventyrlig Oppussing på Hurum

Gardiner i lin gir hytta et avslappet preg, og gardinstang i tre legger til et snev av rustikk sjarm som passer perfekt inn i den norske sommeridyllen

EVENTYRLIG Rod.083 21791496 B1280
Gardiner hvite rammer inn den fantastiske utsikten på hytta i Larvik

Med inspirasjon fra 50- og 60-tallet, en fargepalett i dempede jordtoner og gardiner hvite gir Halvor Bakke & Co hytta i Larvik en tidløs eleganse.

Hvaler Etterbilder TMM 03443 B1280
Halvor Bakke skaper harmoni i hytta med greige gardiner

Hytta på Hvaler ligger åpent, men omfavnet av furuskog. Med grønne puter og greige gardiner blir uttrykket lyst og lett, og i harmoni med naturen.

Til Nettbutikken I Blogg Sidebar 2

NYHETSBREV!

Hold deg oppdatert på farger, mønster og trender akkurat nå gjennom vårt nyhetsbrev

Blogg Sidebar Produktkatalog 2024 4
Blogg Sidebar Prosjektkatalog 2024 2
Blogg Sidebar5
Blogg Sidebar
Blogg Sidebar4
Blogg Sidebar Jpg3
Blogg Sidebar Jpg2