Lyse gardiner til stue
Bolig

Lyse gardiner til stue

Opplev den perfekte balansen mellom lys og privatliv i Asgeirs stue. Florlette, lyse gardiner filtrerer inn dagslys mens de skaper vindu uten innsyn fra naboer. En tak gardinskinne med trinser på hjul gjør det enkelt å betjene gardinene, og sørger for at løsningen både er funksjonell og estetisk tiltalende. Bli med inn og se hvordan skreddersydde gardiner skaper en elegant atmosfære i leiligheten!

Gardinmaker har, i samarbeid med stylist Berit Vildalen, levert gardiner, gardinskinner og liftgardiner til leiligheten på Husøy i Vestfold.

Berit har valgt en stråtapet som skal gi lunhet til det store, åpne rommet. Gardinene bidrar til å skape den lune stemningen, og skjermer samtidig for innsyn fra naboer. De lyse, lette gardinene er nydelige til tapeten, de hvitoljede møblene og møbeltekstilene.

Gardinene bidrar også til å bedre akustikken i den store stuen og spisestuen som har en åpen planløsning.

Til soverommene har Berit valgt mørkleggende gardinløsninger som matcher med veggfargen, og som harmonerer med det øvrige interiøret.

Florlette gardiner

I Asgeirs leilighet skaper florlette gardiner en lun og inviterende atmosfære, og bidrar til å balansere lys og privatliv i det åpne stue- og kjøkkenområdet.

Florlette gardiner lar lyset passere gjennom mens de legger til et subtilt preg av stil og varme i rommet. Gardinene er også utstyrt med blybånd for å sikre en elegant og jevn fall.

Nyttig informasjon om skreddersydde gardiner

Trevisina fra Designers Guild

Trevisina fra Designers Guild er et prisgunstig, transparent stoff vevd med et tofarget garn som gir et glamorøst uttrykk. Tekstilen både ser og føles ut som ren lin, men det falmer ikke og må derfor ikke fôres.

Her har Berit valgt fargen Chalk, en lys og delikat farge.

Se fargeutvalget av Trevisina

Vindu uten innsyn

Skreddersydde gardiner i transparent stoff lar naturlig lys strømme inn mens de skjermer for innsyn, og sikrer at Asgeir kan nyte vindu uten innsyn fra naboer. Samtidig forblir rommet lyst og luftig.

Valg av tekstil spiller en avgjørende rolle når det gjelder å oppnå ønsket grad av innsynsskjerming og lysinnslipp. Med riktig stoff kan man skape et behagelig og funksjonelt miljø.

Gardiner i transparente eller lette tekstiler slipper inn mye naturlig lys og gir rommet en luftig følelse, samtidig som de gir tilstrekkelig innsynsskjerming. På den andre siden gir tyngre eller ugjennomsiktige tekstiler mer privatliv og demper innsynet betydelig.

Ved å velge det rette stoffet kan man skape et vindu uten innsyn, der rommet fremdeles flommer over av naturlig lys, men uten at man føler seg utsatt for nysgjerrige blikk.

Tak gardinskinne

Måltilpassede tak gardinskinner er montert i både stuen og spisestuen i Asgeirs leilighet. Tak gardinskinne gir enkel betjening og kontroll over lysinnslipp. Med trinser på hjul sikrer de også en stille og jevn bevegelse for gardinene.

Her har Berit valgt Nexty tak gardinskinne i fargen Hvit. Med gardinskinne som matcher takfargen perfekt, får leiligheten en sømløs og elegant finish. Den diskrete tilpasningen sikrer en harmonisk helhet i rommet, der gardinløsningen smelter sammen med interiøret og skaper et stilfullt uttrykk.

Nyttig informasjon om gardinskinner på mål

Toso Nexty gardinskinner

Oppdag Nexty gardinskinne i et bredt spekter av farger! Velg blant syv unike skinnefarger, inkludert fire med en matt lakkfinish og tre med en vakker trestruktur. Alle tilbehør, fra beslag til endelokk, matcher skinnens farge, slik at du kan skape en harmonisk og sammenhengende stil i ditt interiør.

Kjøp Nexty gardinskinne på mål

Til spisestue og stue er følgende benyttet
Designers Guild Trevistina Chalk

Designers Guild / Trevistina i fargen 286302 / Chalk

Materiale: 100% Polyester

Et prisgunstig, og glamorøst semi-transparent stoff som er vevd med et tofarget garn. Tekstilen både ser og føles ut som ren lin, men det falmer ikke og må derfor ikke fores. Et flammehemmnede FR-behandlet, teknisk stoff i dobbel bredde, som er vaskbart.

Skjermbilde 2024 02 12 134743

Toso / Nexty gardinskinne i fargen Hvit

Materiale: Stål

Nexty gardinskinne i 7 valgfrie farger for montering på vegg eller i tak, som leveres både som enkel eller dobbel skinne og med 90 graders buer til innvendig hjørneløsning.

Lystett liftgardin

Berit har skapt et perfekt soveromsmiljø ved å benytte en lystett liftgardin. Liftgardinen (hard fold) har horisontale spiler som gir rette, jevne folder og et strammere inntrykk.

Den måltilpassede liftgardinen er sydd med et lystett fôrstoff på baksiden, som effektivt mørklegger rommet for å sikre en god natts søvn.

Liftgardinen i fargen Linen matcher tapeten perfekt, og skaper en helhetlig og harmonisk atmosfære på soverommet. Den vakre tekstilen, Hue fra Kirkby Design, har en myk linstruktur og en nedtonet glans som gir et naturlig og elegant utrykk.

Slik får du lystett liftgardin

montering av liftgardin

Vinduet på soverommet er bredt, men ikke så høyt. Berit har derfor montert liftgardinen et stykke over vinduet for å få mest mulig lys inn på dagtid. Denne type montering gir også en illusjon av at vinduet er større enn det egentlig er.

Kjøp skreddersydde liftgardiner på nett

Til hovedsoverommet er følgende benyttet
Hue Linen

Kirkby Design / Hue i fargen 518360 / Linen

Materiale: 30% Lin 70% Viscose

En vakker tekstil med en myk lin-struktur, der bruk av viskosegarn sammenvevd med matte linfibre gir en nedtonet glans og en naturlig, elegant look. Meget godt egnet både til gardin-høyder og liftgardiner.

Lystette gardiner til gjesterommet

Berit har skapt en behagelig atmosfære på Asgeirs gjesterom ved å velge lystette, mørkleggende gardiner i tekstilet Hue fra Kirkby Design. Gardinene er sydd med blyantfold, som gir et klassisk og tidløst utseende.

En Nexty gardinskinne i fargen Grå ask smelter elegant sammen med takfargen.

Kjøp skreddersydde gardiner

Til gjesterommet er følgende benyttet
Hue Linen

Kirkby Design / Hue i fargen 518360 / Linen

Materiale: 30% Lin 70% Viscose

En vakker tekstil med en myk lin-struktur, der bruk av viskosegarn sammenvevd med matte linfibre gir en nedtonet glans og en naturlig, elegant look. Meget godt egnet både til gardin-høyder og liftgardiner.

Grå Ask Tak

Toso / Nexty gardinskinne i fargen Grå Ask

Materiale: Stål

Nexty gardinskinne i 7 valgfrie farger for montering på vegg eller i tak, som leveres både som enkel eller dobbel skinne og med 90 graders buer til innvendig hjørneløsning.

Skreddersydd i Norge

Alle gardinhøyder, liftgardiner og matchende puter sys for hånd i vårt sømstudio, og kontrolleres nøye før utsendelse. Gardinskinner-, stenger og liftgardin-system måltilpasses av våre kyndige håndverkere og teknikere, som med fokus på detaljer påser at alle produktene er av høyeste kvalitet.

BESTILL GRATIS TEKSTILPRØVER

Få stilen! I nettbutikken kan du enkelt bestille gratis tekstilprøver som kommer i postkassen din. Vi anbefaler alltid å bestille tekstilprøver først slik at du er sikker på at du får det tekstilet du ønsker.

Når du har valgt tekstil, kan du tilpasse og bestille gardiner. Gardinene leveres klare for oppheng hjem til deg etter få uker.

Foto: Gardinmaker.no

Til Nettbutikken I Blogginnlegg

Mer inspirasjon?

IMG 4300 Master B1280
Gardiner - inspirasjon soverom

Oppdag Charlottes soverom med en dobbel gardinskinne og to lag gardiner, og en lystett liftgardin, for et avslappet miljø med optimal lyskontroll.

Hilde Oier 152 B1280
Dobbel gardinskinne for to lag med gardiner

Med dobbel Nexty gardinskinne har Hilde to lag gardiner i stuen for optimal lyskontroll og dekor.

IMG 3170 B1280
Lystette gardiner

Skreddersydde lystette gardiner gir deg full kontroll over lysinnslippet i hjemmet, og sikrer optimale soveforhold i et mørkt og svalt soverom.

IMG 3746 B1280 1
Gardiner takskinne som skjermer og samtidig bevarer utsikten

I TV-stuen har Anne valgt en elegant løsning med gardiner som skjermer mot innsyn, samtidig som de bevarer utsikten. Se gardinløsningen her!

IMG 3675 B1280 1
Lun atmosfære med gardiner i store vinduer

Gardiner i store vinduer gir en dekorativ effekt og myker opp rommet. Anne valgte gardiner som går ton-i-ton med veggfargen for en harmonisk stil.

IMG 2583 B1280
Henge gardiner i taket

På gjesterommet har Iben valgt å henge gardiner i taket. Med en dobbel skinne kan hun kombinere to lag gardiner for optimal lyskontroll og privatliv.

IMG 3311 B1280 3
Stores gardiner og gardiner av lin

Tynne stores gardiner og naturlige lin-gardiner skaper en lys, luftig og elegant atmosfære i Birgittes leilighet i Tønsberg. Bli med inn!

IMG 4163 Original B1280 2
Liftgardin stue og kjøkken

Liftgardin stue og kjøkken skjermer mot solen og myker opp i interiøret i Hans Tores generasjonsbolig i Stavanger. Bli med inn og se gardinløsningene!

Vildalen 46 B1280
Bli med inn i stylist Berit Vildalen's drømmehjem i Arendal

Stylist Berit Vildalen har innredet drømmehjemmet med en tidløs, nøytral fargepalett. Skreddersydde gardiner tilfører en varm, luksuriøs stemning.

IMG 2753 B1280
Hva koster skreddersydde gardiner?

Når du står overfor valget om gardinløsning, er det flere faktorer som påvirker prisen. Her er hva du bør vite om prisingen av skreddersydde gardiner.

IMG 3185 B1280
Gardiner lystette til soverom

I Birgittes soverom skjermer florlette gardiner mot innsyn og sjenerende sollys, mens gardiner lystette sikrer fullstendig mørklegging.

IMG 2176 B1280
Gardiner til grå vegg og takskinne med bueløsning

Line ønsket seg ton-i-ton gardiner til grå vegg. Bli med inn og la deg inspirere av gardinløsningen med to lag gardiner, og dobbel takskinne med bue.

Til Nettbutikken I Blogg Sidebar 2

NYHETSBREV!

Hold deg oppdatert på farger, mønster og trender akkurat nå gjennom vårt nyhetsbrev

Blogg Sidebar Produktkatalog 2024 4
Blogg Sidebar Prosjektkatalog 2024 2
Blogg Sidebar5
Blogg Sidebar
Blogg Sidebar4
Blogg Sidebar Jpg3
Blogg Sidebar Jpg2