Rutete gardiner i ull til hytte
Hytte

Rutete gardiner i ull til hytte

Nyt den rustikke sjarmen med skreddersydde rutete gardiner i ull, spesielt tilpasset DNTs eldste hytte, Gjendebu. Gardinmaker har skreddersydd gardiner, liftgardiner og puter, perfekt tilpasset for å forsterke den autentiske atmosfæren og komforten på hytta i hjertet av Jotunheimen.

DNTs eldste turisthytte Gjendebu ligger vakkert til ved den innerste enden av Gjendevatnet, omkranset av Jotunheimens majestetiske landskap.

Hytta ble opprinnelig bygd i 1871, og har siden den gang gjennomgått flere utvidelser og moderniseringer. I dag tilbyr hytta 119 komfortable senger og moderne fasiliteter.

Gardiner kort lengde

I de koselige peisestuene har de valgt gardiner med kort lengde for å komplementere det intime miljøet. De små vinduene med gardinbrett, sammen med de mange møblene langs vinduene, gjorde dette til det ideelle valget.

Dette er en gammel og tradisjonsrik hytte, og gardiner med kort lengde gir et tidløst og sjarmerende preg som passer perfekt inn i den autentiske atmosfæren.

Gardinene er sydd med tekstilen Naturally Moon i fargen Aysgarth Mushroom (864535). Denne 100% ulltekstilen utstråler en tidløs eleganse og skaper en varm og personlig atmosfære i hyttemiljø.

Bestill skreddersydde gardiner

Matchende pynteputer

Pynteputer skreddersydd i samme tekstil som gardinene, og et annet ulltekstil som harmonerer med fargene på møblene i rommet bidrar til å skape et helhetlig uttrykk, og gir rommet en ekstra touch av komfort og stil.

Våre pynteputer blir skreddersydd etter dine preferanser, både når det gjelder størrelse og tekstilvalg. Ønsker du ekstra komfort, kan putene også leveres med fjærfyll for perfekt fasthet.

Vi tilbyr et bredt spekter av valgmuligheter, slik at du kan leke med mønstre og farger for å skape et spennende og personlig uttrykk som passer perfekt til din stil og ditt interiør.

Bestill skreddersydde pynteputer

Til peisestuene er følgende benyttet
Moon Naturally Moon Aysgarth Mushroom 864535

Moon / Naturally Moon i fargen 864535 / Aysgarth Mushroom

Materiale: 100% Ull

Nydelig tekstil i ren ull som skaper en lun og personlig atmosfære, og som passer perfekt både som gardin og liftgardin i hyttemiljø. Flott å kombinere med andre ullstoffer og lin.

Moon Legacy Broadway Lichen 867042

Moon / Legacy i fargen 867042 / Broadway Lichen

Materiale: 100% Ull

Nydelig tekstil i ren ull som skaper en lun og personlig atmosfære, og som passer perfekt både som gardin og liftgardin i hyttemiljø. Flott å kombinere med andre ullstoffer og lin.

Liftgardiner i spisesalen

I spisesalen på hytta har de valgt liftgardiner til alle vinduene, en både dekorativ og praktisk løsning. Disse gardinene skaper en lun atmosfære samtidig som de gir en elegant finish.

Med liftgardiner slipper man også problemet med gardinlengder som kan være upraktiske ved spisebordene, noe som gjør opplevelsen enda mer behagelig og funksjonell for gjestene.

Skreddersydde liftgardiner i ull

Liftgardinene på hytta er skreddersydd etter vinduenes mål, og er laget av et eksklusivt ulltekstil fra Moon. Tekstilet, Naturally Moon i fargen Arncliffe Natural (864621), består av 100% ull og utstråler en tidløs eleganse.

Denne nydelige tekstilen skaper en lun og personlig atmosfære, og er ideell både som gardin og liftgardin i et hyttemiljø. Den flotte ullkvaliteten gjør den perfekt å kombinere med andre ullstoffer og lin, og gir et varig preg av luksus og komfort til rommet.

Se utvalget av Moon ulltekstiler

Til spisesalen er følgende benyttet
Moon Naturally Moon Arncliffe Natural 864621

Moon / Naturally Moon i fargen 864621 / Arncliffe Natural

Materiale: 100% Ull

Nydelig tekstil i ren ull som skaper en lun og personlig atmosfære, og som passer perfekt både som gardin og liftgardin i hyttemiljø. Flott å kombinere med andre ullstoffer og lin.

Skreddersydd i Norge

Alle gardinhøyder, liftgardiner og matchende puter sys for hånd i vårt sømstudio, og kontrolleres nøye før utsendelse. Gardinskinner-, stenger og liftgardin-system måltilpasses av våre kyndige håndverkere og teknikere, som med fokus på detaljer påser at alle produktene er av høyeste kvalitet.

Gratis tekstilprøver og konsultasjon

Vi tilbyr gratis fargeprøver slik at du enklere kan velge tekstil til dine gardiner. Sammenlign ulike kvaliteter og egenskaper, og se hvordan fargene passer til din veggfarge og andre interiørelementer.

Bestill tekstilprøver her.

Har du spørsmål, eller trenger du hjelp til å skreddersy den perfekte løsningen for dine vinduer? Vi tilbyr deg gratis og helt uforpliktende råd om valg av gardiner, oppheng og solskjerming.

Book gratis design konsultasjon

Foto: Dnt & Gardinmaker.no

Til Nettbutikken I Blogginnlegg

Mer inspirasjon?

IMG 2015 B1280
Gardiner hytte fjellet

Utforsk Tones fjellhytte hvor stuen, kjøkkenet og den sjarmerende alkoven er innredet med våre skreddersydde gardiner, liftgardiner og puter.

Dnt 5 B1280
Rutete gardiner i ull til hytte

Skreddersydde rutete gardiner, liftgardiner og puter, perfekt tilpasset for å forsterke den autentiske atmosfæren og komforten på DNTs eldste hytte.

IMG 7191 B1280
Liftgardiner i ull

Skreddersydde liftgardiner i ull skaper en lun og varm atmosfære på Lines hytte i Sømådalen ved vakre Femunden.

IMG 1023 B1280 1
Ny sesong Eventyrlig Oppussing med Halvor Bakke

Sammen med Halvor Bakke er vi i full gang med planlegging av gardiner og solskjerming til høstens hytteprosjekter i Eventyrlig Oppussing.

IMG 8489 B1280
Gardiner til hytte på fjellet

På Siri-Anne's hytte på Geilo har alle rommene fått sin unike fargepalett med skreddersydde liftgardiner, puter og sengegavler i matchende tekstil.

Irene Uthus 2 2 B1280
Gardiner til skråvinduer og liftgardiner i ull

På hytta "Tvillingbo" i Engerdal hadde Irene behov for lystette gardiner til skråvinduer på soverommet. Bli med inn og se nærmere på gardinløsningen!

Laftehyttedrommen 6 B1280
Liftgardiner i ull og opp og ned plissegardin

Liftgardiner i rutete ulltekstil pryder vinduene på kjøkkenet. På badet ble løsningen ble for skjerming av innsyn en opp og ned plissegardin.

Image00012 B1280
Skreddersydde lingardiner og liftgardin ullstoff

Skreddersydde lingardiner og liftgardin ullstoff kompletterer hyttas estetikk og skaper en behagelig og avslappende atmosfære på hytta i Trysil.

867 1676158866 B1280
Maljegardiner til hytta på Geilo

Ved å benytte samme farge på maljegardiner, liftgardiner og puter i innredningen skaper Siri-Anne en følelse av varme og harmoni i hytta. Så koselig!

IMG 1645 B1280
Rutete gardiner til hytta - Bli med inn til Marianne

Rutete gardiner til hytta på Vegglifjell skjermer mot sjenerende sollys og skaper en varm atmosfære.

IMG 6377 B1280
Ullgardiner hytte - Koselig stemning på hytta til Therese

Therese valgte liftgardiner for å beskytte møbler og gulv mot sollys. Med ullgardiner har hun skapt en varm og koselig stemning på hytta.

Vingelen Etterbilder TMM 03254 B1280
Eventyrlig Oppussing - fjellhytte i Vingelen

Gardiner og puter skaper en lun atmosfære når Halvor Bakke & Co fra Eventyrlig oppussing moderniserer en gammel fjellhytte. La deg inspirere!

Til Nettbutikken I Blogg Sidebar 2

NYHETSBREV!

Hold deg oppdatert på farger, mønster og trender akkurat nå gjennom vårt nyhetsbrev

Blogg Sidebar Produktkatalog 2024 4
Blogg Sidebar Prosjektkatalog 2024 2
Blogg Sidebar5
Blogg Sidebar
Blogg Sidebar4
Blogg Sidebar Jpg3
Blogg Sidebar Jpg2