Hyttegardiner i Eventyrlig Oppussing med Halvor Bakke
Eventyrlig oppussing

Hyttegardiner i Eventyrlig Oppussing

I samarbeid med Halvor Bakke leverer Gardinmaker.no hyttegardiner til alle hyttene som Halvor & Co pusser opp og innreder i det populære TV-programmet Eventyrlig Oppussing. Til høsten er det duket for ny sesong og inspirasjon med hyttegardiner i Eventyrlig Oppussing. Vi gleder oss!

Om Eventyrlig Oppussing

TV-serien Eventyrlig Oppussing ble først sendt på TV i 2015, og har siden den gang blitt en stor favoritt hos mange. I Eventyrlig Oppussing tar interiørdesigner Halvor Bakke og hans snekker-duo deg med til hytter på fjellet, ved sjøen og i skogen.

Halvor & Co kommer ofte til hytter fra en annen tidsepoke, med dårlige løsninger og mangel på stil, og eierne vet ikke hvordan de skal få det fristedet de ønsker seg. Med frie tøyler skaper Halvor & Co magi når de pusser opp og innreder hytter som forvandles til hytteparadis for de heldige eierne. 

Her ser du før og etterbilde av kjøkkenet i hytta i Aremark som Halvor og gutta pusset opp i sesong 8 av Eventyrlig Oppussing.

Stolt leverandør av hyttegardiner til Eventyrlig Oppussing

Vi i Gardinmaker.no er spesielt stolte av å være en del av Eventyrlig Oppussing-teamet. I tett samarbeid med Halvor Bakke er det utrolig inspirerende å kunne skreddersy og måltilpasse hyttegardiner, oppheng og solskjerming til alle episodene. For ikke å glemme alle putene til Halvor! De sys i et uendelig stort utvalg av farger, kvaliteter og mønstre.

Her er Halvor i gang med å velge tekstiler til hyttegardiner til de to første episodene av sesong 9 av Eventyrlig Oppussing som vises på TV til høsten.

Halvor Bakke gardinoppheng

Halvor Bakke gardinoppheng varierer ut fra stil og hvilke praktiske behov som skal dekkes. Gardiner bidrar uansett til den lune følelsen man gjerne vil ha på hytta. Skal gardinene kunne trekkes for hele vinduet vil en gardinstang eller gardinskinne som går over hele vinduet eller vindusrekken være hensiktsmessig. Typisk for Halvor Bakke gardinoppheng er korte gardinstenger med dekorative gardiner.

Oppheng: Madison gardinstenger i metall Ø 30 mm, i fargen Matt Graphite med endedekor: Spyd Disc

Korte gardinstenger

På småbruket "Bakkenbergsætra" i Rennebu pusset Halvor Bakke & Co opp et laftet tømmerhus. Som oppheng til de dekorative gardinene brukte han i kjent "Halvor-stil" korte gardinstenger.

"Jeg digger små, korte gardinstenger." Når gardinene ikke behøver å trekkes for vinduet, er det både praktisk, økonomisk og tøft å benytte korte gardinstenger som et dekor-element. Disse er måltilpasset i lengder på 40 cm med matchende endekapper og veggholdere.

Kolleksjonen av Madison metallstenger består av tøffe, måltilpassede gardinstenger i trendy metall-farger, inspirert av den industrielle stilen som oppsto i New York på 90-tallet. Gardinstangen leveres i Ø20 mm og Ø30 mm i valgfri, måltilpasset lengde fra 40 cm til 420 cm.

Tekstil: Holmen-Tex, Check i fargen 363305 Zinc / Gardinhøyder med Blyantfold med bomullsfôr i lin-look  

Rutete gardiner

Ingenting sier hytte som rutete gardiner, og i generasjoner har rutemønster vært fast innslag på hytter rundt om i hele Norge. Rutete gardiner er nesten et "must-have" på fjellhytter, og da gjerne i ull.

Rutete gardiner i ren ull i stuen passer perfekt inn i den tradisjonsrike stilen Halvor ønsker å gjenskape i Rennebu. Gardinene har et rutemønster i en kombinasjon av farger i rødt, blått og beige fra Holmen-Tex. Gardinene er foret med en bomullstekstil, som sikrer at gardinene holder seg ekstra fine.

Se mer fra hytta i Rennebu her.

Tekstil: Moon, Naturally Moon i fargen 864621 Arncliffe Natural / Liftgardin hard fold med spiler

Rutete liftgardin

Liftgardiner benyttes til både skjerming av sollys og innsyn, i tillegg til å være et dekorelement som skaper et lunere uttrykk. En rutete liftgardin er typisk på hytter, og særlig på hytter på fjellet.

Med en naturpalett med beige jordtoner og rutete liftgardin i ulltekstilet Arncliffe fra Moon skaper Halvor en lun og personlig atmosfære som legger til rette for det gode hyttelivet som familien ønsker seg på hytta i Vågå. Se mer fra hytta i Vågå her.

Tekstil: Moon, Naturally Moon i fargen 864621 Arncliffe Natural og 861172 Reflection Hessian

Hvorfor elsker Halvor Bakke puter?

Puter, puter og atter puter! Man kan vel aldri få nok puter? I alle fall ikke i følge Halvor. Så, hvorfor elsker Halvor bakke puter? Pynteputer er et must til sofaen! Velg en tekstil som matcher liftgardinen eller gardinene, i tillegg til ekstra puter i ulike størrelser, mønster og farger for et spennende uttrykk. Og ved å ta med deg farger, mønster og kvaliteter fra et rom til et annet kan du skape en rød tråd gjennom hele hytta. Vi tilbyr skreddersydde puter som sys i valgfri størrelse og tekstil i nettbutikken, slik at du også kan matche puter med dine gardiner for et helhetlig uttrykk.

Her ser du hvordan mixen av masse puter i lyse, deilige farger fra havet; i blått og turkis, skaper liv i stua på hytta som Eventyrlig Oppussing-gjengen pusset opp på Foreholmen. Se mer fra hytta her.

Tekstil: Ralph Lauren, Pigalle Batik i fargen 501301 Ink, Designers Guild, Brera Lino i fargen 172317 Celadon, 172384 Ink og 172348 Sky.

Til Nettbutikken I Blogginnlegg

Halvor Bakke hytte-inspirasjon

Vil du se hvordan Halvor Bakke har innredet sin egen hytte på Turufjell? Med litt Halvor Bakke hytte-inspirasjon kan du få ideer til hvordan du kan innrede din egen hytte med gardiner for å få den lune og koselige hyttefølelsen.

Tekstil: Holmen-Tex, Kalahari i fargen 380024 Flax / Gardinhøyde med blyantfold og liftgardin hard fold med spiler

TURUFJ~2
Halvor Bakke henter inspirasjon fra naturen rundt hytta

Se det flotte resultatet! Soverommene på Halvors hytte er innredet med farger hentet fra naturen. Bli med inn på det gule, røde og beige soverommet.

TURUFJ~2
Bli med Halvor Bakke på hytta på Turufjell

Ta naturen inn i hytta - så visker du vekk skillet mellom ute og inne, og får den gode og deilige følelsen.

Har du et hytteprosjekt?

Skal du oppgradere hytta, men vet ikke helt hvor du skal starte? Vårt designteam hjelper deg gjerne med å finne den perfekte gardinløsningen til din hytte. Kontakt oss her for gratis råd og veiledning.

Eventyrlig Oppussing bøker

Halvor Bakke har også gitt ut flere bøker i forbindelse med Eventyrlig Oppussing. Her inspirerer han med oppussingsprosjekter fra Eventyrlig Oppussing episodene og fra sin egen hytte. Du får også tips til hvordan du kan skape din drømmehytte:

Ofte stilte spørsmål om Eventyrlig Oppussing

Vi har samlet noen ofte stilte spørsmål om Eventyrlig Oppussing, så kanskje du finner svaret på det du lurer på her.

Hvem er programleder i Eventyrlig Oppussing?

Halvor Bakke er programleder i TV-serien Eventyrlig Oppussing. Halvor Bakke er Norges mest profilerte interiør- og møbeldesigner. Han ble først kjent da han var med i TV-programmet Homsepatruljen i 2004.

Hvem er snekkerne i Eventyrlig Oppussing?

Ole Mikal Rosén-Lystrup, også kjent som "Ole drivved", og Ole Torkel Gjerset er snekkerne i Eventyrlig Oppussing.

Når kommer ny sesong av Eventyrlig Oppussing?

Høsten 2023 kommer sesong 9 av Eventyrlig oppussing på TV. 

Hvor kan man se Eventyrlig Oppussing?

Eventyrlig Oppussing kan du se på TV3. Før neste sesong kommer kan du se tidligere sesonger på Viaplay (med abonnement). Se Eventyrlig Oppussing sesong 1-8.

Hvor kan jeg finne ut hvem som har levert Eventyrlig Oppussing produkter?

På Eventyrlig Oppussing sin offisielle nettside kan du se alle produktene som er brukt i de ulike episodene. Når du går inn på nettsiden velger du den sesongen og episoden du er på jakt etter, så vil du se en oversikt over alle leverandører og produkter som er benyttet i den aktuelle episoden.

Hva må til for å være med på Eventyrlig oppussing?

Har du en hytte som trenger litt kjærlighet, og vil ha besøk av Halvor & Co? Her kan du se hva som må til for å være med på Eventyrlig Oppussing, og søke dersom du ønsker å delta.

Foto: TMM Produksjon & Gardinmaker.no

 

Til Nettbutikken I Blogginnlegg

Mer inspirasjon fra Eventyrlig Oppussing?

Vi gleder oss skikkelig til neste sesong av Eventyrlig Oppussing. Halvor Bakke og de to snekkergutta lager virkelig magiske hytteparadis! Klarer du ikke vente, kan du i mellomtiden la deg inspirere av de fantastiske prosjektene fra tidligere sesonger!

IMG 1023 B1280 1
Ny sesong Eventyrlig Oppussing med Halvor Bakke

Sammen med Halvor Bakke er vi i full gang med planlegging av gardiner og solskjerming til høstens hytteprosjekter i Eventyrlig Oppussing.

Vingelen Etterbilder TMM 03254 B1280
Eventyrlig Oppussing - fjellhytte i Vingelen

Gardiner og puter skaper en lun atmosfære når Halvor Bakke & Co fra Eventyrlig oppussing moderniserer en gammel fjellhytte. La deg inspirere!

Svalbard Etterbilde TMM 03190 B1280
Halvor & Co dyrker den fantastiske utsikten på Svalbard

Halvor setter sitt personlige preg på hytta på Svalbard med rutete liftgardiner i ull, og skaper en innbydende og koselig atmosfære. Bli med inn!

EVENTYRLIG Asenfjord.279 23492136 B1280
Bali møter Åsenfjorden i Trøndelag

Denne uken skal Halvor & Co fra Eventyrlig Oppussing transformere en gammel hytte i Åsenfjorden til et sommerparadis med et hint av det asiatiske. 

Randoy Etterbilder TMM 03556 B1280 2
Hytteforvandling med sjøutsikt og lyse lingardiner på Randøy

Halvor åpner opp og setter inn et vindu med lyse lingardiner som rammer inn utsikten over sjøen. Fargetema er beige, hvit og brun, med sorte detaljer.

EVENTYRLIG HURUM .170 16455203 B1280
Sommerstemning og Hampton-vibes med Eventyrlig Oppussing på Hurum

Gardiner i lin gir hytta et avslappet preg, og gardinstang i tre legger til et snev av rustikk sjarm som passer perfekt inn i den norske sommeridyllen

EVENTYRLIG Rod.083 21791496 B1280
Gardiner hvite rammer inn den fantastiske utsikten på hytta i Larvik

Med inspirasjon fra 50- og 60-tallet, en fargepalett i dempede jordtoner og gardiner hvite gir Halvor Bakke & Co hytta i Larvik en tidløs eleganse.

Hvaler Etterbilder TMM 03443 B1280
Halvor Bakke skaper harmoni i hytta med greige gardiner

Hytta på Hvaler ligger åpent, men omfavnet av furuskog. Med grønne puter og greige gardiner blir uttrykket lyst og lett, og i harmoni med naturen.

ROTT E~2
Lyse stue gardiner gir sommerfølelse på Rott

I første episode av Eventyrlig Oppussing endrer Halvor Bakke & Co på planløsningen og gir hytta på øya Rott en moderne stil med lyse stue gardiner.

Pressebilde Sesong 8 TMM 02919 B1280
Hyttegardiner i Eventyrlig Oppussing med Halvor Bakke

Vi i Gardinmaker er stolte av å være en del av Eventyrlig Oppussing-teamet med Halvor Bakke & Co, og skreddersyr hyttegardiner til alle episodene!

Vaga Etter Bilder TMM 02355
Fantastiske hytter fra Eventyrlig Oppussing

I åtte sesonger har Halvor Bakke & Co renovert hytter i hele Norge - på fjellet, ved sjøen og i skogen. La deg inspirere av de flotte hyttene!

Vaga Etter Bilder TMM 02376
Det gode hyttelivet i Vågå

Med beige jordtoner og ruter skaper Halvor & Co en lun fjellhytte. Planløsningen gjøres mer praktisk og luftig. Bli med inn og la deg inspirere!

EVENTY~1 (1)
Moderne, lun og koselig skogshytte i Aremark

Tiden har stått litt stille, og det er på tide med forandring. Halvor & Co bringer naturen inn i hytta.

Bugoynes 22 B1280
Mønster-bonanza på Finnmarksvidda

Dette er hytta med det tydeligste konseptet - nå skal vi på vidda, og her er det cowboys og ranch-følelsen som skal dyrkes.

EVENTYRLIG URKE.0044 1 15379905 1
Med kanonutsikt over Sunnmørsalpene

Her kommer Halvor & Co til en unik hytte som trenger nye og praktiske løsninger - og ikke minst stil!

Etterbilder Stadlandet TMM 02855
Halvor bevarer husets sjel og historie med en klassisk og tidløs stil

Den gamle gården på Stadlandet framstår nærmest som et museum fra sin tid, og får en skikkelig oppgradering.

Til Nettbutikken I Blogg Sidebar 2

NYHETSBREV!

Hold deg oppdatert på farger, mønster og trender akkurat nå gjennom vårt nyhetsbrev

Blogg Sidebar Produktkatalog 2024 4
Blogg Sidebar Prosjektkatalog 2024 2
Blogg Sidebar5
Blogg Sidebar
Blogg Sidebar4
Blogg Sidebar Jpg3
Blogg Sidebar Jpg2