Halvor & Co dyrker den fantastiske utsikten på Svalbard
Eventyrlig oppussing

Halvor & Co dyrker den fantastiske utsikten på Svalbard

Svalbard har en spesiell plass i Halvor Bakkes hjerte, med sitt fortryllende lys og den majestetiske, barske naturen. Denne uken begir Eventyrlig Oppussing-eventyret seg til isbjørnens rike, der det hele begynte for åtte år siden. I dette øde landskapet, der bare noen få hytter bryter den arktiske stillheten, er det nå tid for Halvor & Co å gi en av disse hyttene en etterlengtet fornyelse. Halvor setter sitt personlige preg på hytta med rutete liftgardiner i ull, og skaper en innbydende og koselig atmosfære.

Hytta ligger fantastisk til i hyttefeltet i Todalen med panoramautsikt utover Adventdalen, men bærer preg av at storhetstiden er forbi. Hytta har mye potensiale, men eierne Silje og Sigmund aner ikke hvor de skal starte. De ønsker at hytta skal bli et sted de kan slappe av  og skape nye minner og opplevelser.

Hva skal gjøres?

Halvor Bakke & Co har planer om en grundig renovering av hytta på Svalbard. Planløsningen endres for å skape et mer funksjonelt og koselig miljø. Stue og kjøkken bytter plass, og den tidligere skilleveggen mellom disse rommene skal rives for å skape en åpen og luftig atmosfære.

Den eksisterende yttergangen blir gjort om til et ekstra soverom med et stort vindu for tilførsel av naturlig lys og utsikt. For å forbedre komforten og funksjonaliteten, vil inngangspartiet utendørs bli innkapslet, og dette vil danne en ny og romslig yttergang.

Renoveringsprosessen vil også inkludere behandling av vegger og tak, med taket som blir beiset og veggene som males. Et nytt gulv vil bli lagt, og de hvite vinduene vil bli malt i Halvor's favorittfarge, Dempet sort. Hytta vil også få en ny farge på utsiden som en del av oppussingen.

Skreddersydde gardiner, liftgardiner og puter monteres for å skape en lun og personlig atmosfære på hytta.

Nytt stueområde

Der det gamle kjøkkenet og spiseplassen var, har det nå blitt et nytt stueområde. For å dra nytte av den imponerende utsikten, er det installert to store vinduer.

Stua har fått nye farger på vegger og tak, og det er satt inn nye møbler som innbyr til avslapping.

Liftgardin i ull

Halvor har gitt vinduene i stuen en herlig fornyelse ved å velge liftgardiner i ull med et sjarmerende rute-mønster. Liftgardinene tilfører en følelse av varme og personlig stil til rommet, og skaper en atmosfære som er innbydende og koselig.

Det unike tekstilet fra Moon er laget av 100% ren ull. Denne naturlige og luksuriøse fiberen gir gardinene en myk og behagelig tekstur. Rutemønsteret, som kan beskrives som 'hyttete', harmonerer perfekt med fjell- og vinterhytteomgivelsene.

Nyttig informasjon om liftgardiner

Stue før og etter

Til stuen har Halvor valgt
Moon Naturally Moon Aysgarth Charcoal 864603

Moon / Naturally Moon i fargen 864603 / Aysgarth Charcoal

Materiale: 100% Ull

Nydelig tekstil i ren ull som skaper en lun og personlig atmosfære, og som passer perfekt både som gardin og liftgardin i hyttemiljø. Flott å kombinere med andre ullstoffer og lin. (Liftgardiner hard fold med spiler)

Til Nettbutikken I Blogginnlegg

Spisestue med panoramautsikt

Det gamle stueområdet gjøres om til et romslig kjøkken kombinert med spisestue, som vil gi mulighet for alle å nyte den vakre utsikten over Adventdalen og Bolterdalen. 

Det gule gulvet er erstattet med en mørk parkett, taket er beiset og veggene malt i fargen grå skifer, en gulaktig grå tone. De hvite vinduene har fått noen strøk med Halvor’s favorittfarge, dempet sort, en grålig sorttone.

Dekorative sidegardiner

Til kjøkkenet og spisestuen har Halvor valgt dekorative sidegardiner i et melangevevd tekstil, Fortezza FR fra Designers Guild, i fargen Slate. Tekstilet ser ut som ull og er like vakkert fra begge sider.

En gardin kan benyttes som en dekorativ, stasjonær sidegardin enten alene eller i kombinasjon med annen solskjerming. Disse skal ikke trekkes for eller fra, men henge som en dekorativ sidegardin på hver side av vinduet. 

Nyttig informasjon om gardiner

Dekorative sidegardiner kan monteres enten på en gardinstang eller en gardinskinne. Våre gardinstenger måltilpasses på ønsket mål i lengder fra 40 cm til 420 cm. Gardinskinner leveres i lengder fra 40 cm og inntil total-lengder på 11 meter.

Her har Halvor valgt en kort Nexty gardinskinne i  sort.

Nyttig informasjon om gardinoppheng

Kjøkken/spisestue før og etter

Til kjøkken/spisestue har Halvor valgt
Designers Guild Fortezza FR Slate 286409

Designers Guild / Fortezza FR i fargen 286409 / Slate

Materiale: 100% Polyester

Et melangevevd tekstil som er like vakkert fra begge sider, som er både slitesterkt og vaskbart, i to sammenvevde farger. Ser ut som ull, og er et flammehemmende FR-behandlet, teknisk stoff i dobbel bredde. (Gardinhøyder med blyantfold)

Nexty Endelig Sort

Nesty gardinskinne i fargen Sort

Materiale: Stål

Nexty gardinskinne i 7 valgfrie farger for montering på vegg eller i tak, som leveres både som enkel eller dobbel skinne og med 90 graders buer til innvendig hjørneløsning.

Nytt soverom

På det nye soverommet har Halvor & Co fjernet den gamle gammel ytterdøren og satt inn et større vindu som matcher vinduene i den nye stua. De har lagt sisal vegg-til-vegg teppe, malt taket og tapetsert veggene. En ny dobbeltseng med sengegavl er også satt inn.

Lystett liftgardin til soverom

Til soverommet har Halvor valgt en liftgardin med lystett fôrstoff, slik at hytteeierne kan mørklegge rommet ved behov. Lystett fôr kan sys på baksiden av et stort utvalg tekstiler.

Liftgardinen er med horisontale spiler, som gjør at den får rette, jevne folder som gir et strammere uttrykk. Også her har Halvor valgt et deilig ulltekstil fra Moon, Legacy i fargen Broadway Mustard.

Gardinmaker skreddersyr liftgardiner i ønsket tekstil i bredde inntil 260 cm og høyde inntil 260 cm.

Nyttig informasjon om liftgardiner

Soverom før og etter

Til soverommet har Halvor valgt
Moon Legacy Broadway Mustard 867045

Moon / Legacy i fargen 867045 / Broadway Mustard

Materiale: 100% Ull

Nydelig tekstil i ren ull som skaper en lun og personlig atmosfære, og som passer perfekt både som gardin og liftgardin i hyttemiljø. Flott å kombinere med andre ullstoffer og lin. (Liftgardin hard fold med spiler)

Ny ytterGang

Den nye yttergangen er flyttet ut på terrassen som var under tak. Her har Ole og Torkel samarbeidet om å bygge en skikkelig tøff og praktisk gang som rommer alt av yttertøy og scooter-utstyr.

Til sittebenken med saueskinn har Halvor valgt puter i samme materialer som er brukt til gardinene i stuen. Vi skreddersyr puter i ønsket tekstil og størrelse, slik at du kan mikse og matche med gardinene.

Ute har Ole bygget sittebenk og bord av materialer som lå rundt hytta. Putene er i samme tekstil som liftgardinene i stuen, Naturally Moon i fargen 864603 / Aysgarth Charcoal.

SKREDDERSYDD I NORGE

Vi er stolte over å være leverandør av gardiner, oppheng og solskjerming til alle hyttene i Eventyrlig Oppussing. Halvor kommer til oss og presenterer de ulike hyttene og hva han ser for seg stilmessig, så finner vi sammen løsninger og tekstiler.

Alle gardinhøyder, liftgardiner og matchende puter sys for hånd i vårt sømstudio, og kontrolleres nøye før utsendelse. Gardinskinner-, stenger og liftgardin-system måltilpasses av våre kyndige håndverkere og teknikere, som med fokus på detaljer påser at alle produktene er av høyeste kvalitet.

Ønsker du råd og veiledning kan du booke gratis design konsultasjon, så finner vi riktig løsning sammen.

BESTILL GRATIS TEKSTILPRØVER

Få stilen! I nettbutikken kan du enkelt bestille gratis tekstilprøver som kommer i postkassen din. Vi anbefaler alltid å bestille tekstilprøver først slik at du er sikker på at du får det tekstilet du ønsker.

Når du har valgt tekstil, kan du tilpasse og bestille gardiner. Gardinene leveres klare for oppheng hjem til deg etter få uker.

Halvor & Co har transformert hytte nummer 70 og hytteeierne er superfornøyde med resultatet. «Det her er den fineste hytta jeg har sett! Dere er bare helt rå!»

Neste uke venter sesongens siste hytte!

Foto: TMM Produksjon, Ragnar Hartvig & Gardinmaker.no.

Til Nettbutikken I Blogginnlegg

VIL DU SE MER FRA EVENTYRLIG OPPUSSING?

Vingelen Etterbilder TMM 03254 B1280
Eventyrlig Oppussing - fjellhytte i Vingelen

Gardiner og puter skaper en lun atmosfære når Halvor Bakke & Co fra Eventyrlig oppussing moderniserer en gammel fjellhytte. La deg inspirere!

Svalbard Etterbilde TMM 03190 B1280
Halvor & Co dyrker den fantastiske utsikten på Svalbard

Halvor setter sitt personlige preg på hytta på Svalbard med rutete liftgardiner i ull, og skaper en innbydende og koselig atmosfære. Bli med inn!

EVENTYRLIG Asenfjord.279 23492136 B1280
Bali møter Åsenfjorden i Trøndelag

Denne uken skal Halvor & Co fra Eventyrlig Oppussing transformere en gammel hytte i Åsenfjorden til et sommerparadis med et hint av det asiatiske. 

Randoy Etterbilder TMM 03556 B1280 2
Hytteforvandling med sjøutsikt og lyse lingardiner på Randøy

Halvor åpner opp og setter inn et vindu med lyse lingardiner som rammer inn utsikten over sjøen. Fargetema er beige, hvit og brun, med sorte detaljer.

EVENTYRLIG HURUM .170 16455203 B1280
Sommerstemning og Hampton-vibes med Eventyrlig Oppussing på Hurum

Gardiner i lin gir hytta et avslappet preg, og gardinstang i tre legger til et snev av rustikk sjarm som passer perfekt inn i den norske sommeridyllen

EVENTYRLIG Rod.083 21791496 B1280
Gardiner hvite rammer inn den fantastiske utsikten på hytta i Larvik

Med inspirasjon fra 50- og 60-tallet, en fargepalett i dempede jordtoner og gardiner hvite gir Halvor Bakke & Co hytta i Larvik en tidløs eleganse.

Hvaler Etterbilder TMM 03443 B1280
Halvor Bakke skaper harmoni i hytta med greige gardiner

Hytta på Hvaler ligger åpent, men omfavnet av furuskog. Med grønne puter og greige gardiner blir uttrykket lyst og lett, og i harmoni med naturen.

ROTT E~2
Lyse stue gardiner gir sommerfølelse på Rott

I første episode av Eventyrlig Oppussing endrer Halvor Bakke & Co på planløsningen og gir hytta på øya Rott en moderne stil med lyse stue gardiner.

Pressebilde Sesong 8 TMM 02919 B1280
Hyttegardiner i Eventyrlig Oppussing med Halvor Bakke

Vi i Gardinmaker er stolte av å være en del av Eventyrlig Oppussing-teamet med Halvor Bakke & Co, og skreddersyr hyttegardiner til alle episodene!

Vaga Etter Bilder TMM 02355
Fantastiske hytter fra Eventyrlig Oppussing

I åtte sesonger har Halvor Bakke & Co renovert hytter i hele Norge - på fjellet, ved sjøen og i skogen. La deg inspirere av de flotte hyttene!

Vaga Etter Bilder TMM 02376
Det gode hyttelivet i Vågå

Med beige jordtoner og ruter skaper Halvor & Co en lun fjellhytte. Planløsningen gjøres mer praktisk og luftig. Bli med inn og la deg inspirere!

EVENTY~1 (1)
Moderne, lun og koselig skogshytte i Aremark

Tiden har stått litt stille, og det er på tide med forandring. Halvor & Co bringer naturen inn i hytta.

Til Nettbutikken I Blogg Sidebar 2

NYHETSBREV!

Hold deg oppdatert på farger, mønster og trender akkurat nå gjennom vårt nyhetsbrev

Blogg Sidebar Produktkatalog 2024 4
Blogg Sidebar Prosjektkatalog 2024 2
Blogg Sidebar5
Blogg Sidebar
Blogg Sidebar4
Blogg Sidebar Jpg3
Blogg Sidebar Jpg2