Stores gardiner og gardiner av lin
Bolig

Stores gardiner og gardiner av lin

I Birgittes leilighet i Tønsberg har hun valgt en elegant kombinasjon av stores gardiner og tykkere gardiner av lin. Gardinløsningen gir rommet en lys og luftig atmosfære, samtidig som de naturlige lin-gardinene tilfører en varm og lun stemning.

I Birgittes hjem er spisestue, kjøkken og stue integrert i en åpen løsning. For å skape et sammenhengende og helhetlig interiør har hun valgt å bruke samme gardinløsning og tekstiler i alle sonene.

Dette bidrar til å binde sonene sammen, og gir en følelse av kontinuitet og harmoni i hele det åpne oppholdsrommet. 

Stores gardiner

Stores gardiner filtrerer dagslyset på en myk og behagelig måte, samtidig som de skjermer for innsyn og skarpt sollys. Dette gjør dem ideelle for rom hvor du ønsker å bevare privatlivet uten å miste den naturlige lysinnstrømningen.

En av de største fordelene med stores gardiner er deres allsidighet. De kan brukes alene for en minimalistisk og lys atmosfære, eller kombineres med tyngre gardiner for å skape en mer sofistikert look. 

Til stores gardiner har Birgitte valgt å benytte Trevisina fra Designers Guild, en løsvevd tekstil i et tofarget garn, i fargen Calico.

Se vårt utvalg av tekstiler fra Designers Guild

Gardiner av lin og viskose

Gardiner av lin gir en naturlig og elegant look som passer perfekt inn i ethvert hjem.

Til de tykkere gardinene har Birgitte valgt tekstilen Hue fra Kirkby Design i fargen Rope, en vakker kombinasjon av 30% lin og 70% viskose. Denne spesielle blandingen gir gardinene en myk lin-struktur, der de matte linfibrene sammenvevd med glansfullt viskosegarn skaper en diskret, men sofistikert glans.

Tekstilen er godt egnet både til gardinhøyder og liftgardiner, noe som gir fleksibilitet i bruken og muligheten til å skape en helhetlig og sammenhengende stil i boligen.

Se vårt utvalg av tekstiler fra Kirkby Design

Ciero Line innfellingsskinne

Ciero Line innfelte gardinskinner monteres innebygget i taket og gir en kombinasjon av estetikk og funksjonalitet. Skinnen skaper en elegant finish og gjør det mulig å henge gardinene tett oppunder taket.

Ciero Line gardinskinner kommer i hvit og sort, og er forborret for enkel montering i taket. Det avtakbare endelokket gjør det lett å tilføye lydløse trinser etter montering, noe som gir full kontroll over gardinbevegelsen.

Spesielt tilpasset wavegardiner, kan denne skinnen bære middels tunge gardiner opp til 20 kg, og tilbyr en smidig og stilfull løsning for vinduene dine.

Mer informasjon om Ciero Line innfellingsskinne

Kombinasjon av wavefold og blyantfold

I denne innredningen kombineres tynne stores gardiner med blyantfold og tykkere sidegardiner med wavefold. Blyantfolden gir de lette, transparente gardinene et elegant og stramt utseende. Wavefold skaper en jevn, flytende bølgeeffekt som passer perfekt for de tyngre gardinene, og tilfører rommet en moderne og luksuriøs følelse.

Se alle våre foldetyper

Skjerming av innsyn

Gardinene på kjøkkenet gir en fantastisk fleksibilitet når det kommer til å kontrollere lysinnslipp og grad av skjerming. Tynne stores gardiner sørger for et mykt, behagelig lys som skaper en varm og innbydende atmosfære i rommet. Samtidig opprettholder de kontakten med utsiden, slik at du kan nyte utsikten.

En viktig fordel er at disse gardinene skjermer effektivt mot innsyn fra naboer, slik at du kan føle deg komfortabel og nyte privatlivet i ditt eget kjøkken. Denne kombinasjonen av funksjonalitet og estetikk gjør dem til et ideelt valg.

Harmonisk Fargevalg for Gardiner

Når du velger gardiner, er det viktig at de passer til både veggfargen og resten av interiøret.

Birgitte har valgt gardiner som harmonerer med veggfargen og de andre elementene i rommet, noe som skaper en sammenhengende og balansert atmosfære. Ved å matche gardinene ton-i-ton med veggene og møblene oppnår hun en delikat og elegant stil i hjemmet, som virker beroligende og gir rommet en behagelig atmosfære.

Ønsker du heller å legge til litt kontrast og liv i interiøret, kan du vurdere å velge gardiner i en komplementær farge til resten av rommet. Dette kan skape spenning og dynamikk, samtidig som det gir rommet et friskt pust av farger.

Til stuen, spisestuen og kjøkkenet har Birgitte valgt
Trevisina Calico

Designers Guild / Trevisina i fargen 286303 / Calico

Materiale: 100% Polyester

Et prisgunstig, og glamorøst semi-transparent stoff som er vevd med et tofarget garn. Tekstilen både ser og føles ut som ren lin, men det falmer ikke og må derfor ikke fores. Et flammehemmnede FR-behandlet, teknisk stoff i dobbel bredde, som er vaskbart.

Hue Rope

Kirkby Design / Hue i fargen 518361 / Rope

Materiale: 30% Lin 70% Viscose

En vakker tekstil med en myk lin-struktur, der bruk av viskosegarn sammenvevd med matte linfibre gir en nedtonet glans og en naturlig, elegant look. Meget godt egnet både til gardin-høyder og liftgardiner.

Ciero Line Skinne Hvit 1 2 24 1080X1080 1

Toso / Ciero Line innfelling / gardinskinne i fargen Hvit

Ciero Line skinne fra Toso er utviklet for innfelling direkte i tak. Skinnen er tilgjengelig i to farger; hvit og sort, - begge i en alumite matt utførelse. Skinnen kappes på nøyaktig mål og kan leveres sammensatt etter ønske.

Ciero er spesielt velegnet til oppheng av wavegardiner, der usynlige trinser kombinert med Toso wave-snor i valgfri avstand på 6 cm eller 8 cm, sikrer en perfekt wavefold som er enkel å trekke for og fra.

Skreddersydd i Norge

Vi har eget sømstudio og produksjonslokaler i Vestfold, og skreddersyr og måltilpasser alle løsningene lokalt og til konkurransedyktige priser, for rask levering i hele landet.

Gratis veiledning og fargeprøver

Trenger du sol- eller innsynsskjerming hjemme eller på hytta? Vi hjelper deg gjerne å finne den perfekte løsningen for dine vinduer.

Bestill gratis designkonsultasjon her.

Bestill gratis tekstilprøver her

Foto: Gardinmaker.no

Til Nettbutikken I Blogginnlegg

Se Birgitte's soverom med hotellgardiner

IMG 3185 B1280
Gardiner lystette til soverom

I Birgittes soverom skjermer florlette gardiner mot innsyn og sjenerende sollys, mens gardiner lystette sikrer fullstendig mørklegging.

Mer inspirasjon?

IMG 4300 Master B1280
Gardiner - inspirasjon soverom

Oppdag Charlottes soverom med en dobbel gardinskinne og to lag gardiner, og en lystett liftgardin, for et avslappet miljø med optimal lyskontroll.

THB5ED~1
Innvendige persienner i tre

Innvendige persienner i tre gir rommene et elegant og sofistikert preg, samtidig som de sikrer perfekt lyskontroll. Bli med inn til Maren!

Hilde Oier 152 B1280
Dobbel gardinskinne for to lag med gardiner

Med dobbel Nexty gardinskinne har Hilde to lag gardiner i stuen for optimal lyskontroll og dekor.

IMG 3170 B1280
Lystette gardiner

Skreddersydde lystette gardiner gir deg full kontroll over lysinnslippet i hjemmet, og sikrer optimale soveforhold i et mørkt og svalt soverom.

IMG 3746 B1280 1
Gardiner takskinne som skjermer og samtidig bevarer utsikten

I TV-stuen har Anne valgt en elegant løsning med gardiner som skjermer mot innsyn, samtidig som de bevarer utsikten. Se gardinløsningen her!

IMG 3675 B1280 1
Lun atmosfære med gardiner i store vinduer

Gardiner i store vinduer gir en dekorativ effekt og myker opp rommet. Anne valgte gardiner som går ton-i-ton med veggfargen for en harmonisk stil.

Vildalen 95 B1280
Persienner svart skjermer mot innsyn på badet

Måltilpassede persienner svart skjermer effektivt mot innsyn, samtidig som de gir badet et moderne uttrykk. Bli med inn til stylist Berit Vildalen!

IMG 2583 B1280
Henge gardiner i taket

På gjesterommet har Iben valgt å henge gardiner i taket. Med en dobbel skinne kan hun kombinere to lag gardiner for optimal lyskontroll og privatliv.

IMG 3311 B1280 3
Stores gardiner og gardiner av lin

Tynne stores gardiner og naturlige lin-gardiner skaper en lys, luftig og elegant atmosfære i Birgittes leilighet i Tønsberg. Bli med inn!

IMG 4163 Original B1280 2
Liftgardin stue og kjøkken

Liftgardin stue og kjøkken skjermer mot solen og myker opp i interiøret i Hans Tores generasjonsbolig i Stavanger. Bli med inn og se gardinløsningene!

Vildalen 46 B1280
Bli med inn i stylist Berit Vildalen's drømmehjem i Arendal

Stylist Berit Vildalen har innredet drømmehjemmet med en tidløs, nøytral fargepalett. Skreddersydde gardiner tilfører en varm, luksuriøs stemning.

Staff Persienner B1280 2
Måltilpasset persienne i tre for lunhet og skjerming

I stuen hos Jake skaper persienne i tre en lun atmosfære, og skjermer samtidig mot sollys og innsyn.

Til Nettbutikken I Blogg Sidebar 2

NYHETSBREV!

Hold deg oppdatert på farger, mønster og trender akkurat nå gjennom vårt nyhetsbrev

Blogg Sidebar Produktkatalog 2024 4
Blogg Sidebar Prosjektkatalog 2024 2
Blogg Sidebar5
Blogg Sidebar
Blogg Sidebar4
Blogg Sidebar Jpg3
Blogg Sidebar Jpg2