Bli med inn i Halvor Bakke's leilighet på Frogner
Bolig

Bli med inn i Halvor Bakke's leilighet på Frogner

Interiørdesigner Halvor Bakke lever et hektisk liv og har til enhver tid mange prosjekter på gang. Da er det praktisk å ha en base i Oslo sammen kompisen Julian Bjørnerem. Med persienner i tre og mørke gardiner i velour og lin understreker Halvor sin stil i leiligheten på Frogner. La deg inspirere!

Halvor Bakke er kanskje mest kjent fra TV-programmet Eventyrlig Oppussing, hvor han sammen et snekkerteam pusser opp hytter rundt om i Norge. Han er også aktuell med Halvor's eventyrlige verden på Viaplay, hvor seerne får være med bak kulissene og møte Halvor både privat og på jobb.

Halvor hadde tidligere en 13 kvadratmeter hybel i Oslo. Nå har han skapt drømmeleiligheten på Frogner i Oslo sammen kompis og kollega Julian Bjørnerem.

Julian kaller leiligheten sin faste bolig, mens Halvor bruker den som et oppholdssted når han besøker byen fra gården sin i Stavern, der han bor til daglig.

Mørke gardiner

I stuen er veggene malt med Jotun 2732 Dyp Mocca, og taket med fargen 1016 Blek Sand. Leiligheten er innredet i typisk "Halvor-stil" med mørke gardiner og flere sorte elementer. Mørke gardiner skaper en lun atmosfære og gir rommet et elegant preg.

Brera Lino lintekstil

Gardiner og liftgardiner er skreddersydd i vårt populære og prisgunstige tekstil, Brera Lino fra Designers Guild, som er et mykt lintekstil med vakker tekstur. 

Brera Lino er et allsidig tekstil som egner seg som gardinhøyder, liftgardiner, puter og som møbeltrekk. Finnes i et stort utvalg av lekre farger.

Se fargeutvalget av Brera Lino

Sort liftgardin i lin

I den lille kosekroken har Halvor valgt en liftgardin som skjermer både mot sollys og innsyn. Liftgardinen kan enkelt tas ned når de skal se på TV eller de ønsker privatliv. Liftgardinen er skreddersydd i det samme lintekstilet som er benyttet i resten av leiligheten.

En skreddersydd trekk i sort velur pryder madrassen som ligger i nisjen. Det elegante veluret tilfører en følelse av luksus og komfort til rommet, samtidig som det skaper en tiltalende visuell kontrast.

I stuen har Halvor valgt
Brera Lino Noir 172310

Designers Guild / Brera Lino i fargen 172310 / Noir

Materiale: 100% Lin

Prisgunstig tekstil med vakker tekstur og drapering. Nydelig kvalitet i mykt vasket lin, som passer perfekt inn i alle interiør. Bør fores for å unngå falming. (Liftgardin hard fold med spiler)

Romo Forenza Liquorice 755803

Romo / Forenza i fargen 755803 / Liquorice

Materiale: 100% Bomull

En tidsriktig velourtekstil vevd med et kammet bomullsgarn. Luksuriøst og allsidig tekstil som egner seg godt som gardin og liftgardin. (Gardinhøyde med blyantfold)

Winpia Hvit V3

Winpia alu gardinskinne i fargen 

Materiale: Aluminium

funksjonell gardinskinne som er tilgjengelig i fargene hvit og sølv, der begge leveres med et transparent endelokk. Gardinskinnene monteres med beslag for enkle eller doble skinner og for valgfri montering på vegg eller i tak.

Til Nettbutikken I Blogginnlegg

En oase midt i byen

Badet i Frogner-leiligheten er en beroligende oase. Innredningen med dempede farger og persienner i tre skaper en avslappende atmosfære. Det er fylt med grønne planter som gir friskhet og en følelse av natur midt i byen. Hvert element er nøye valgt for å skape komfort og velvære, og badet er en inviterende plass for avslapning.

La deg inspirere: Naturlig lunhet med trepersienner

Persienner i tre

På badet har Halvor valgt måltilpassede persienner i tre i en mørk farge som matcher resten av innredningen perfekt! Ved å benytte naturmaterialer som tre, skaper han en lunhet i rommet. Persienner i tre er dessuten et tidløst valg som passer inn i alle interiørstiler.

Persienner i tre måltilpasses i ønsket farge i bredde inntil 290 cm og høyde inntil 360 cm. I vår kolleksjon med trepersienner har vi hele 35 ulike farger du kan velge mellom, alltid med fargekoordinerte snorer. Bestill persienner i tre her.

Nyttig informasjon om persienner i tre

På badet har Halvor valgt
Klassisk Wenge 410950

The Window Studio / Klassisk i fargen 410950 / Wenge

Materiale: Malt effekt

Treverk i klassisk utførelse og med vakker struktur, som tilfører varme og eksklusivitet. Maksimal bredde er 2900 mm. (Trepersienne)

På soverommet er det tapet på veggene, mens taket er malt i fargen 2732 Dyp Mocca. Halvor har valgt å benytte samme lintekstil til gardinene i hele leiligheten, som gir et helhetlig uttrykk, og som binder rommene sammen.

På soverommet har Halvor valgt
Brera Lino Noir 172310

Designers Guild / Brera Lino i fargen 172310 / Noir

Materiale: 100% Lin

Prisgunstig tekstil med vakker tekstur og drapering. Nydelig kvalitet i mykt vasket lin, som passer perfekt inn i alle interiør. Bør fores for å unngå falming. (Liftgardin hard fold med spiler)

Skreddersydd i Norge

Alle gardinhøyder, liftgardiner og matchende puter sys for hånd i vårt sømstudio, og kontrolleres nøye før utsendelse. Gardinskinner-, stenger og liftgardin-system måltilpasses av våre kyndige håndverkere og teknikere, som med fokus på detaljer påser at alle produktene er av høyeste kvalitet.

Gratis veiledning og fargeprøver

Trenger du sol- eller innsynsskjerming hjemme eller på hytta? Vi hjelper deg gjerne å finne den perfekte løsningen for dine vinduer. Du kan bestille gratis designkonsultasjon her. Du kan også bestille gratis tekstilprøver her, som vi sender hjem til deg.

Foto: Ragnar Hartvig, Julian Bjørnerem/Halvor Bakke & Gardinmaker.no

Se Halvor's koselige hytte på Turufjell

TURUFJ~2
Halvor Bakke henter inspirasjon fra naturen rundt hytta

Se det flotte resultatet! Soverommene på Halvors hytte er innredet med farger hentet fra naturen. Bli med inn på det gule, røde og beige soverommet.

TURUFJ~2
Bli med Halvor Bakke på hytta på Turufjell

Ta naturen inn i hytta - så visker du vekk skillet mellom ute og inne, og får den gode og deilige følelsen.

Se hvilke gardinløsninger Halvor har valgt hjemme på Trae

Spisestue Pop Up
Velkommen til Halvor Bakke's spisestue!

Det store blikkfanget i Halvor Bakke's spisestue er vakre liftgardiner med afrikansk-inspirert sebra-mønster i en tung lin-kvalitet fra Ralph Lauren.

Gardinmakern24
Hjemme på Halvor Bakke's kjøkken

Halvor Bakke har valgt en mørk kjøkkeninnredning. I vinduet henger en 1700-talls liftgardin med en stripet tekstil, som er rullet opp på en trestokk.

Halvor10
Kopier Halvor Bakkes glassveranda

Lyse lin-gardiner på en rustikk gardinstang i ekte smijern, håndlaget på den engelske landsbygda, som gir det en perfekt, avslappet og lun atmosfære.

Halvor6
Hent inspirasjon og kopier stilen hos Halvor Bakke

Hjemme hos Halvor er gardiner og solskjerming tilpasset både stil og funksjon. Løsningen ser du her!

Til Nettbutikken I Blogginnlegg

Mer inspirasjon?

IMG 1547 B1280
Soverom gardiner i ull til hytte

Soverom gardiner i ull bidrar til å skape en atmosfære av ro og avslapning på Tones hytte. La deg inspirere av gardinløsningen!

IMG 4163 Original B1280 2
Liftgardin stue og kjøkken

Liftgardin stue og kjøkken skjermer mot solen og myker opp i interiøret i Hans Tores generasjonsbolig i Stavanger. Bli med inn og se gardinløsningene!

Vildalen 46 B1280
Bli med inn i stylist Berit Vildalen's drømmehjem i Arendal

Stylist Berit Vildalen har innredet drømmehjemmet med en tidløs, nøytral fargepalett. Skreddersydde gardiner tilfører en varm, luksuriøs stemning.

Staff Persienner B1280 2
Måltilpasset persienne i tre for lunhet og skjerming

I stuen hos Jake skaper persienne i tre en lun atmosfære, og skjermer samtidig mot sollys og innsyn.

IMG 2753 B1280
Hva koster skreddersydde gardiner?

Når du står overfor valget om gardinløsning, er det flere faktorer som påvirker prisen. Her er hva du bør vite om prisingen av skreddersydde gardiner.

IMG 3185 B1280
Gardiner lystette til soverom

I Birgittes soverom skjermer florlette gardiner mot innsyn og sjenerende sollys, mens gardiner lystette sikrer fullstendig mørklegging.

IMG 2176 B1280
Gardiner til grå vegg og takskinne med bueløsning

Line ønsket seg ton-i-ton gardiner til grå vegg. Bli med inn og la deg inspirere av gardinløsningen med to lag gardiner, og dobbel takskinne med bue.

Nexty 1280X1280
Nexty gardinskinne i syv farger

Nexty gardinskinne i syv elegante farger, inkludert hvit, sølv, champagne, sort, grå ask, medium eik og valnøtt, for å matche interiøret.

Frimann Dahl B1280 1
Lette gardiner i store vinduer

Måltilpassede gardinskinner som matcher både vegg- og takfargen, skaper en sømløs og elegant helhet i rommet. Bli med inn i Ibens stue!

IMG 2015 B1280
Gardiner hytte fjellet

Utforsk Tones fjellhytte hvor stuen, kjøkkenet og den sjarmerende alkoven er innredet med våre skreddersydde gardiner, liftgardiner og puter.

Ghazi Bad B1280 1
Gardiner bad

Florlette gardiner skaper en avslappende og behagelig opplevelse på badet, og skjermer samtidig for innsyn.

Dnt 5 B1280
Rutete gardiner i ull til hytte

Skreddersydde rutete gardiner, liftgardiner og puter, perfekt tilpasset for å forsterke den autentiske atmosfæren og komforten på DNTs eldste hytte.

Til Nettbutikken I Blogg Sidebar 2

NYHETSBREV!

Hold deg oppdatert på farger, mønster og trender akkurat nå gjennom vårt nyhetsbrev

Blogg Sidebar Produktkatalog 2024 4
Blogg Sidebar Prosjektkatalog 2024 2
Blogg Sidebar5
Blogg Sidebar
Blogg Sidebar4
Blogg Sidebar Jpg3
Blogg Sidebar Jpg2