Rutete gardiner til hytta - Bli med inn til Marianne
Hytte

Rutete gardiner til hytta på Vegglifjell

Hytta på Vegglifjell har blitt et kjært tilfluktssted for Marianne og familien. Da gardinene begynte å vise slitasje, ønsket Marianne nye gardiner for å skjerme mot sjenerende sollys og for å skape en lun atmosfære. Valget falt på rutete gardiner til hytta, i en lysere grunntone enn veggene. 

Vinduene i hytta har ulik størrelse, og Marianne skjønte fort at hun måtte ha en skreddersydd gardinløsning. Hun bestilte først tekstilprøver i nettbutikken, og bestemte seg for et lekkert ulltekstil fra Moon.

Hytta er ikke veldig stor, og fra oppholdsrommet har de utsikt inn i flere andre rom. Marianne ønsket derfor å bruke samme stoff til gardinene i alle rommene for å skape et enhetlig uttrykk i hytta.

Bestill tekstilprøver

Lystett liftgardin

Marianne ønsket lystette liftgardiner til soverommene, og har valgt et vakkert ulltekstil fra Moon med lystett fôrstoff på baksiden.

Ønsker du en lystett liftgardin kan ditt valgte gardinstoff fôres med et off-white lystett fôrstoff som blir sydd på baksiden. Velger du et lystett fôr stenger du ute dagslyset. Samtidig forhindres falming, og rommets akustikk og innetemperatur bedres.

Nyttig informasjon om lystett liftgardin

Marianen Løvstad Søm 1080X1350 6
Marianen Løvstad Søm 1080X1350 6
Jeg bestilte lystett fór på soverommene, det gir bedre lysskjerming enn vi hadde fra før. Jeg har allerede hatt glede av å kunne ta ned en av liftgardinene i ettermiddagssola, og jeg synes helhetsinntrykket er pent.
Jeg bestilte lystett fór på soverommene, det gir bedre lysskjerming enn vi hadde fra før. Jeg har allerede hatt glede av å kunne ta ned en av liftgardinene i ettermiddagssola, og jeg synes helhetsinntrykket er pent.
- Marianne

Rutete gardiner til hytta

Rutete gardiner til hytta er et populært valg, særlig til fjellhytter, som mange assosierer med hyttekos. De skreddersydde liftgardinene er en perfekt kombinasjon av stil og funksjonalitet, og skaper en varm og innbydende atmosfære som kompletterer hyttas unike sjarm.

Se også hvordan Halvor Bakke har innredet hytta på Turufjell med rutete gardiner

Fra sømstudio ser vi rutete liftgardin i ull og pynteputer i tre ulike ulltekstiler. Foto.
Fra sømstudio ser vi rutete liftgardin i ull og pynteputer i tre ulike ulltekstiler. Foto.
Jeg er kjempefornøyd med resultatet. Nå har vi gardiner i mange mange år fremover. Kvaliteten virker solid.
Jeg er kjempefornøyd med resultatet. Nå har vi gardiner i mange mange år fremover. Kvaliteten virker solid.
- Marianne

Putefest

Rundt om i hytta har Marianne lekre pynteputer i ull som matcher liftgardinene.

Med våre skreddersydde pynteputer kan du leke med mønstre og farger etter eget ønske. Vi tilbyr puter i valgfri størrelse og tekstil, med muligheten for å velge fjærinnmat for den perfekte fastheten.

Du har et bredt spekter av valgmuligheter for å skape en spennende stil. Velg blant ulike mønstre og farger, og kombiner dem for å skape et unikt og levende uttrykk som passer perfekt til ditt hjem.

Bestill pynteputer her

Marianne har valgt
Moon Naturally Moon Spring Oatmeal 861191

Moon / Naturally Moon i fargen 861191 / Spring Oatmeal

Materiale: 100% Ull

Nydelig tekstil i ren ull som skaper en lun og personlig atmosfære, og som passer perfekt både som gardin og liftgardin i hyttemiljø. Flott å kombinere med andre ullstoffer og lin. (Liftgardiner hard fold med spiler og puter)

Moon Naturally Moon Reflection Camel 861171

Moon / Naturally Moon i fargen 861171 / Reflection Camel

Materiale: 100% Ull

Nydelig tekstil i ren ull som skaper en lun og personlig atmosfære, og som passer perfekt både som gardin og liftgardin i hyttemiljø. Flott å kombinere med andre ullstoffer og lin. (Puter)

Moon Naturally Moon Traditional Camel 861222

Moon / Naturally Moon i fargen 861222 / Traditional Camel 

Materiale: 100% Ull

Nydelig tekstil i ren ull som skaper en lun og personlig atmosfære, og som passer perfekt både som gardin og liftgardin i hyttemiljø. Flott å kombinere med andre ullstoffer og lin. (Puter)

Skreddersydde gardinløsninger

Produktene vi lager er virkelig de eneste av sitt slag, fordi de er skreddersydde for deg. Alle gardinhøyder, liftgardiner og matchende puter sys for hånd i vårt sømstudio, og kontrolleres nøye før utsendelse.

Gardinskinner-, stenger og liftgardin-system måltilpasses av våre kyndige håndverkere og teknikere, som med fokus på detaljer påser at alle produktene er av høyeste kvalitet.

Vi er stolte av at vi skreddersyr våre produkter her i Norge. Vi har kort leveringstid og leverer produkter av høy kvalitet fra vårt sømstudio.

Gratis tekstilprøver

I nettbutikken kan du enkelt bestille gratis tekstilprøver som kommer i postkassen din. Vi anbefaler alltid å bestille tekstilprøver først slik at du er sikker på at du får det tekstilet du ønsker.

Når du har valgt tekstil, kan du tilpasse og bestille gardiner. Gardinene leveres klare for oppheng hjem til deg etter få uker.

Foto: Marianne & Gardinmaker.no

Til Nettbutikken I Blogginnlegg

Mer inspirasjon?

IMG 4300 Master B1280
Gardiner - inspirasjon soverom

Oppdag Charlottes soverom med en dobbel gardinskinne og to lag gardiner, og en lystett liftgardin, for et avslappet miljø med optimal lyskontroll.

Hilde Oier 152 B1280
Dobbel gardinskinne for to lag med gardiner

Med dobbel Nexty gardinskinne har Hilde to lag gardiner i stuen for optimal lyskontroll og dekor.

IMG 3746 B1280 1
Gardiner takskinne som skjermer og samtidig bevarer utsikten

I TV-stuen har Anne valgt en elegant løsning med gardiner som skjermer mot innsyn, samtidig som de bevarer utsikten. Se gardinløsningen her!

IMG 3675 B1280 1
Lun atmosfære med gardiner i store vinduer

Gardiner i store vinduer gir en dekorativ effekt og myker opp rommet. Anne valgte gardiner som går ton-i-ton med veggfargen for en harmonisk stil.

IMG 2583 B1280
Henge gardiner i taket

På gjesterommet har Iben valgt å henge gardiner i taket. Med en dobbel skinne kan hun kombinere to lag gardiner for optimal lyskontroll og privatliv.

IMG 3311 B1280 3
Stores gardiner og gardiner av lin

Tynne stores gardiner og naturlige lin-gardiner skaper en lys, luftig og elegant atmosfære i Birgittes leilighet i Tønsberg. Bli med inn!

IMG 1547 B1280
Soverom gardiner i ull til hytte

Soverom gardiner i ull bidrar til å skape en atmosfære av ro og avslapning på Tones hytte. La deg inspirere av gardinløsningen!

IMG 4163 Original B1280 2
Liftgardin stue og kjøkken

Liftgardin stue og kjøkken skjermer mot solen og myker opp i interiøret i Hans Tores generasjonsbolig i Stavanger. Bli med inn og se gardinløsningene!

Vildalen 46 B1280
Bli med inn i stylist Berit Vildalen's drømmehjem i Arendal

Stylist Berit Vildalen har innredet drømmehjemmet med en tidløs, nøytral fargepalett. Skreddersydde gardiner tilfører en varm, luksuriøs stemning.

IMG 3185 B1280
Gardiner lystette til soverom

I Birgittes soverom skjermer florlette gardiner mot innsyn og sjenerende sollys, mens gardiner lystette sikrer fullstendig mørklegging.

IMG 2176 B1280
Gardiner til grå vegg og takskinne med bueløsning

Line ønsket seg ton-i-ton gardiner til grå vegg. Bli med inn og la deg inspirere av gardinløsningen med to lag gardiner, og dobbel takskinne med bue.

Frimann Dahl B1280 1
Lette gardiner i store vinduer

Måltilpassede gardinskinner som matcher både vegg- og takfargen, skaper en sømløs og elegant helhet i rommet. Bli med inn i Ibens stue!

Til Nettbutikken I Blogg Sidebar 2

NYHETSBREV!

Hold deg oppdatert på farger, mønster og trender akkurat nå gjennom vårt nyhetsbrev

Blogg Sidebar Produktkatalog 2024 4
Blogg Sidebar Prosjektkatalog 2024 2
Blogg Sidebar5
Blogg Sidebar
Blogg Sidebar4
Blogg Sidebar Jpg3
Blogg Sidebar Jpg2