Rutete gardiner til hytta - Bli med inn til Marianne
Hytte

Rutete gardiner til hytta på Vegglifjell

Hytta på Vegglifjell har blitt et kjært tilfluktssted for Marianne og familien. Da gardinene begynte å vise slitasje, ønsket Marianne nye gardiner for å skjerme mot sjenerende sollys og for å skape en lun atmosfære. Valget falt på rutete gardiner til hytta, i en lysere grunntone enn veggene. 

Vinduene i hytta har ulik størrelse, og Marianne skjønte fort at hun måtte ha en skreddersydd gardinløsning. Hun bestilte først tekstilprøver i nettbutikken, og bestemte seg for et lekkert ulltekstil fra Moon.

Hytta er ikke veldig stor, og fra oppholdsrommet har de utsikt inn i flere andre rom. Marianne ønsket derfor å bruke samme stoff til gardinene i alle rommene for å skape et enhetlig uttrykk i hytta.

Bestill tekstilprøver

Lystett liftgardin

Marianne ønsket lystette liftgardiner til soverommene, og har valgt et vakkert ulltekstil fra Moon med lystett fôrstoff på baksiden.

Ønsker du en lystett liftgardin kan ditt valgte gardinstoff fôres med et off-white lystett fôrstoff som blir sydd på baksiden. Velger du et lystett fôr stenger du ute dagslyset. Samtidig forhindres falming, og rommets akustikk og innetemperatur bedres.

Nyttig informasjon om lystett liftgardin

Marianen Løvstad Søm 1080X1350 6
Marianen Løvstad Søm 1080X1350 6
Jeg bestilte lystett fór på soverommene, det gir bedre lysskjerming enn vi hadde fra før. Jeg har allerede hatt glede av å kunne ta ned en av liftgardinene i ettermiddagssola, og jeg synes helhetsinntrykket er pent.
Jeg bestilte lystett fór på soverommene, det gir bedre lysskjerming enn vi hadde fra før. Jeg har allerede hatt glede av å kunne ta ned en av liftgardinene i ettermiddagssola, og jeg synes helhetsinntrykket er pent.
- Marianne

Rutete gardiner til hytta

Rutete gardiner til hytta er et populært valg, særlig til fjellhytter, som mange assosierer med hyttekos. De skreddersydde liftgardinene er en perfekt kombinasjon av stil og funksjonalitet, og skaper en varm og innbydende atmosfære som kompletterer hyttas unike sjarm.

Se også hvordan Halvor Bakke har innredet hytta på Turufjell med rutete gardiner

Fra sømstudio ser vi rutete liftgardin i ull og pynteputer i tre ulike ulltekstiler. Foto.
Fra sømstudio ser vi rutete liftgardin i ull og pynteputer i tre ulike ulltekstiler. Foto.
Jeg er kjempefornøyd med resultatet. Nå har vi gardiner i mange mange år fremover. Kvaliteten virker solid.
Jeg er kjempefornøyd med resultatet. Nå har vi gardiner i mange mange år fremover. Kvaliteten virker solid.
- Marianne

Putefest

Rundt om i hytta har Marianne lekre pynteputer i ull som matcher liftgardinene.

Med våre skreddersydde pynteputer kan du leke med mønstre og farger etter eget ønske. Vi tilbyr puter i valgfri størrelse og tekstil, med muligheten for å velge fjærinnmat for den perfekte fastheten.

Du har et bredt spekter av valgmuligheter for å skape en spennende stil. Velg blant ulike mønstre og farger, og kombiner dem for å skape et unikt og levende uttrykk som passer perfekt til ditt hjem.

Bestill pynteputer her

Marianne har valgt
Moon Naturally Moon Spring Oatmeal 861191

Moon / Naturally Moon i fargen 861191 / Spring Oatmeal

Materiale: 100% Ull

Nydelig tekstil i ren ull som skaper en lun og personlig atmosfære, og som passer perfekt både som gardin og liftgardin i hyttemiljø. Flott å kombinere med andre ullstoffer og lin. (Liftgardiner hard fold med spiler og puter)

Moon Naturally Moon Reflection Camel 861171

Moon / Naturally Moon i fargen 861171 / Reflection Camel

Materiale: 100% Ull

Nydelig tekstil i ren ull som skaper en lun og personlig atmosfære, og som passer perfekt både som gardin og liftgardin i hyttemiljø. Flott å kombinere med andre ullstoffer og lin. (Puter)

Moon Naturally Moon Traditional Camel 861222

Moon / Naturally Moon i fargen 861222 / Traditional Camel 

Materiale: 100% Ull

Nydelig tekstil i ren ull som skaper en lun og personlig atmosfære, og som passer perfekt både som gardin og liftgardin i hyttemiljø. Flott å kombinere med andre ullstoffer og lin. (Puter)

Skreddersydde gardinløsninger

Produktene vi lager er virkelig de eneste av sitt slag, fordi de er skreddersydde for deg. Alle gardinhøyder, liftgardiner og matchende puter sys for hånd i vårt sømstudio, og kontrolleres nøye før utsendelse.

Gardinskinner-, stenger og liftgardin-system måltilpasses av våre kyndige håndverkere og teknikere, som med fokus på detaljer påser at alle produktene er av høyeste kvalitet.

Vi er stolte av at vi skreddersyr våre produkter her i Norge. Vi har kort leveringstid og leverer produkter av høy kvalitet fra vårt sømstudio.

Gratis tekstilprøver

I nettbutikken kan du enkelt bestille gratis tekstilprøver som kommer i postkassen din. Vi anbefaler alltid å bestille tekstilprøver først slik at du er sikker på at du får det tekstilet du ønsker.

Når du har valgt tekstil, kan du tilpasse og bestille gardiner. Gardinene leveres klare for oppheng hjem til deg etter få uker.

Foto: Marianne & Gardinmaker.no

Til Nettbutikken I Blogginnlegg

Mer inspirasjon?

Ghazi Bad B1280 1
Gardiner bad

Florlette gardiner skaper en avslappende og behagelig opplevelse på badet, og skjermer samtidig for innsyn.

Dnt 5 B1280
Rutete gardiner i ull til hytte

Skreddersydde rutete gardiner, liftgardiner og puter, perfekt tilpasset for å forsterke den autentiske atmosfæren og komforten på DNTs eldste hytte.

Teveldal (59) B1280 1
Lyse gardiner til stue

Skreddersydde løsninger med florlette gardiner og tak gardinskinne sikrer den ideelle balansen mellom lys og privatliv i Asgeirs leilighet.

IMG 7191 B1280
Liftgardiner i ull

Skreddersydde liftgardiner i ull skaper en lun og varm atmosfære på Lines hytte i Sømådalen ved vakre Femunden.

IMG 1091 B1280
Spisestue inspirasjon - Hindre innsyn vindu

Gardinskinne tak gjør det enkelt å hindre innsyn vindu i hus med store vinduer. La deg inspirere av gardiner som harmonerer med veggfargen. 

Gutterom B1280
Lystett liftgardin til barnerom

Skreddersydde, lystette liftgardiner mørklegger barnerommet, og skaper et svalt og behagelig miljø for avslapping og hvile.

IMG 1023 B1280 1
Ny sesong Eventyrlig Oppussing med Halvor Bakke

Sammen med Halvor Bakke er vi i full gang med planlegging av gardiner og solskjerming til høstens hytteprosjekter i Eventyrlig Oppussing.

Lise Kjos 29 B1280 2
Liftgardiner til kjøkkenvindu

Opplev hvordan skreddersydde liftgardiner til kjøkkenvindu skaper en varm og hyggelig atmosfære på Lise's kjøkken.

IMG 0439 B1280
Hotellfølelse hjemme med soverom gardiner

Anne hadde behov for å mørklegge soverommet, som ble komplett med gardinskinne tak dobbel og skreddersydde gardiner i lystett gardinstoff.

Bilde 27.05.2023, 14 21 09 B1280 1
Røde gardiner for et personlig uttrykk

Lindas leilighet på Frogner i Oslo oser av personlig stil. Røde gardiner tilfører stuen en vakker tekstur som gir rommet varme og en følelse av luksus

Image00007 B1280
Mørkleggingsgardin på soverommet for uforstyrret nattesøvn

Måltilpassede skinner til gardiner fra gulv til tak skaper et personlig preg, og mørkleggingsgardin gir fullstendig lyskontroll på Gina's soverom.

Myrdam 62 B1280
Hotellfølelsen med lystette gardiner soverom

Line og Jarle har forvandlet soverommet til et sted av komfort og eleganse ved å kombinere florlette gardiner med lystette gardiner for mørklegging.

Til Nettbutikken I Blogg Sidebar 2

NYHETSBREV!

Hold deg oppdatert på farger, mønster og trender akkurat nå gjennom vårt nyhetsbrev

Blogg Sidebar Produktkatalog 2024 4
Blogg Sidebar Prosjektkatalog 2024 2
Blogg Sidebar5
Blogg Sidebar
Blogg Sidebar4
Blogg Sidebar Jpg3
Blogg Sidebar Jpg2