Gardiner til skråvinduer og liftgardiner i ull
Hytte

gardiner til skråvinduer og liftgardiner i ull

På hytta "Tvillingbo" i Engerdal kommune hadde Irene behov for gardiner til skråvinduer på soverommet. Hun ønsket å beholde den fine utsikten mot Sølenfjellene, og valget falt på snortrekk gardinskinne med grønne gardiner. På kjøkkenet og gjesterommet skaper rutete liftgardiner i ull en lun atmosfære.

Gardiner til skråvinduer

Med skråvinduer kan vinkelen gjøre det utfordrende å finne standard gardiner som passer. Skreddersydde løsninger sikrer presise mål og tilpassede design som passer perfekt til skråvinduets unike form.

Med skinneløsninger tilpasset vinduets vinkel og dimensjoner i kombinasjon med skreddersydde gardiner, oppnår man ikke bare et smakfullt uttrykk, men også funksjonalitet for å regulere lys og hindre innsyn.

Irene har valgt en sort New Delac snortrekk gardinskinne med høyre betjening og høyre trekk. Gardinen er skreddersydd for å passe perfekt til vinduets størrelse og vinkel.

Trenger du gardiner til dine skråvinduer? Vi tilbyr gratis råd og veiledning.

 

Illustrasjonen under viser skråvinduer med ulik betjening og trekkside.

Grønne gardiner

Grønne gardiner til soverommet tilfører en beroligende atmosfære, og skaper et harmonisk miljø ideelt for avslapning og hvile.

På soverommet har Irene valgt grønne gardiner i en prisgunstig og vakker tekstil fra Chivasso, Call It Magic, i fargen Evergreen. Tekstilen er vevd med et tofarget, matt garn og har en flott struktur.

Hun ønsket lystette gardiner for å kunne mørklegge rommet når hun skal sove, og gardinene er fôret med et lystett fôrstoff på baksiden.

Til det mindre vinduet på hovedsoverommet har Irene valgt en liftgardin i den samme tekstilen fra Chivasso.

Uthus 1080X1350 3
Uthus 1080X1350 3
Jeg ble veldig fornøyd med resultatet, og synes hytta ble mye lunere når gardinene kom på plass. Synes løsningen på soverommet er veldig god. Med valg av en nøytral farge, ser jeg for meg at jeg har gardiner i veldig mange år.
Jeg ble veldig fornøyd med resultatet, og synes hytta ble mye lunere når gardinene kom på plass. Synes løsningen på soverommet er veldig god. Med valg av en nøytral farge, ser jeg for meg at jeg har gardiner i veldig mange år.
- Irene
Til hovedsoverommet har Irene valgt
Chivasso Call It Magic Evergreen 305134

Chivasso / Call it Magic i fargen 305134 / Evergreen

Materiale: 100% Polyester

Et prisgunstig og vakkert tekstil i dobbel bredde, vevd med et tofarget, matt garn som gir en flott struktur, og som faller veldig fint. Leveres i dobbel bredde, og er vaskbart. (Gardinhøyder til skråvindu og liftgardin med spiler)

Liftgardiner i ull

Hytta ble bygget på 70-tallet, og kjøkkenet ligger i den eldste delen av hytta, som nå er pusset opp. Stue/kjøkken blir delt av pipe og ildsteder. Pipen er forblendet med naturstein (grønn med mose) fra distriktet.

Her har Irene valgt liftgardiner i ull i et rutete ullstoff fra Moon, Legacy i fargen Broadway Lichen. Den grønne ulltekstilen passer godt til pipa, samtidig som de blir en kontrast til kobberhetten.

Tips! Vinduene på kjøkkenet er ganske små, så liftgardinene henger et stykke over vinduet for å få mest mulig lys inn. Ved å henge liftgardinen over karmen virker også vinduet større enn det egentlig er.

Nyttig informasjon om liftgardiner

Til kjøkkenet har Irene valgt
Moon Legacy Broadway Lichen 867042

Moon / Legacy i fargen 867042 / Broadway Lichen

Materiale: 100% Ull

Nydelig tekstil i ren ull som skaper en lun og personlig atmosfære, og som passer perfekt både som gardin og liftgardin i hyttemiljø. Flott å kombinere med andre ullstoffer og lin. (Liftgardiner med spiler)

På gjesterommet har Irene valgt et tidløst og nøytralt ulltekstil fra Moon, Legacy i fargen Broadway Mustard. Også her er liftgardinen montert et stykke over karmen.

Til soverommet har Irene valgt
Moon Legacy Broadway Mustard 867045

Moon / Legacy i fargen 867045 / Broadway Mustard

Materiale: 100% Ull

Nydelig tekstil i ren ull som skaper en lun og personlig atmosfære, og som passer perfekt både som gardin og liftgardin i hyttemiljø. Flott å kombinere med andre ullstoffer og lin. (Liftgardin med spiler)

Skreddersydd i Norge

Vi har eget sømstudio og produksjonslokaler i Vestfold, og skreddersyr og måltilpasser alle løsningene lokalt og til konkurransedyktige priser, for rask levering i hele landet.

Gratis veiledning og fargeprøver

Trenger du sol- eller innsynsskjerming hjemme eller på hytta? Vi hjelper deg gjerne å finne den perfekte løsningen for dine vinduer. Du kan bestille gratis designkonsultasjon her. Du kan også bestille gratis tekstilprøver her, som vi sender hjem til deg.

Foto: Irene Uthus & Gardinmaker.no

Til Nettbutikken I Blogginnlegg

Mer inspirasjon?

Dnt 5 B1280
Rutete gardiner i ull til hytte

Skreddersydde rutete gardiner, liftgardiner og puter, perfekt tilpasset for å forsterke den autentiske atmosfæren og komforten på DNTs eldste hytte.

IMG 7191 B1280
Liftgardiner i ull

Skreddersydde liftgardiner i ull skaper en lun og varm atmosfære på Lines hytte i Sømådalen ved vakre Femunden.

IMG 1023 B1280 1
Ny sesong Eventyrlig Oppussing med Halvor Bakke

Sammen med Halvor Bakke er vi i full gang med planlegging av gardiner og solskjerming til høstens hytteprosjekter i Eventyrlig Oppussing.

IMG 8489 B1280
Gardiner til hytte på fjellet

På Siri-Anne's hytte på Geilo har alle rommene fått sin unike fargepalett med skreddersydde liftgardiner, puter og sengegavler i matchende tekstil.

Irene Uthus 2 2 B1280
Gardiner til skråvinduer og liftgardiner i ull

På hytta "Tvillingbo" i Engerdal hadde Irene behov for lystette gardiner til skråvinduer på soverommet. Bli med inn og se nærmere på gardinløsningen!

Laftehyttedrommen 6 B1280
Liftgardiner i ull og opp og ned plissegardin

Liftgardiner i rutete ulltekstil pryder vinduene på kjøkkenet. På badet ble løsningen ble for skjerming av innsyn en opp og ned plissegardin.

Image00012 B1280
Skreddersydde lingardiner og liftgardin ullstoff

Skreddersydde lingardiner og liftgardin ullstoff kompletterer hyttas estetikk og skaper en behagelig og avslappende atmosfære på hytta i Trysil.

867 1676158866 B1280
Maljegardiner til hytta på Geilo

Ved å benytte samme farge på maljegardiner, liftgardiner og puter i innredningen skaper Siri-Anne en følelse av varme og harmoni i hytta. Så koselig!

IMG 1645 B1280
Rutete gardiner til hytta - Bli med inn til Marianne

Rutete gardiner til hytta på Vegglifjell skjermer mot sjenerende sollys og skaper en varm atmosfære.

IMG 6377 B1280
Ullgardiner hytte - Koselig stemning på hytta til Therese

Therese valgte liftgardiner for å beskytte møbler og gulv mot sollys. Med ullgardiner har hun skapt en varm og koselig stemning på hytta.

Vingelen Etterbilder TMM 03254 B1280
Eventyrlig Oppussing - fjellhytte i Vingelen

Gardiner og puter skaper en lun atmosfære når Halvor Bakke & Co fra Eventyrlig oppussing moderniserer en gammel fjellhytte. La deg inspirere!

Svalbard Etterbilde TMM 03190 B1280
Halvor & Co dyrker den fantastiske utsikten på Svalbard

Halvor setter sitt personlige preg på hytta på Svalbard med rutete liftgardiner i ull, og skaper en innbydende og koselig atmosfære. Bli med inn!

Til Nettbutikken I Blogg Sidebar 2

NYHETSBREV!

Hold deg oppdatert på farger, mønster og trender akkurat nå gjennom vårt nyhetsbrev

Blogg Sidebar Produktkatalog 2024 4
Blogg Sidebar Prosjektkatalog 2024 2
Blogg Sidebar5
Blogg Sidebar
Blogg Sidebar4
Blogg Sidebar Jpg3
Blogg Sidebar Jpg2