Moderne, lun og koselig skogshytte i Aremark
Eventyrlig oppussing

MODERNE, lun og koselig SKOGSHYTTE i aremark

Aremark i Viken fylke er et eldorado for kanopadlere, båtfolk, fiskeentusiaster og andre friluftselskere. Det er rike muligheter for friluftsliv både sommer og vinter. Hytta ligger idyllisk til ved vannkanten med naturen tett på, og er flittig brukt som feriested av familie og venner.Hytta ble bygget i 1968 av eierens bestefar, og er i dag omtrent lik som den var.

Eierne ønsker en familiehytte de kan bruke store deler av sommerferien, og trenger hjelp til en total makeover innvendig. De ønsker seg nytt kjøkken, nye vinduer, veggfarger, møbler og kreative løsninger. Dette skal bli en moderne skogshytte for de unge eierne som snart går fra to til tre.

En flytende overgang mellom inne- og uterom

I stue- og kjøkkendelen er taket malt i en lys og deilig farge, Sand. Her har Halvor valgt å tapetsere med en vevd tapet - noe som gir mer struktur enn malte vegger. Gulvet får ny enstavs parkett som matcher de lyse partiene i tapeten. I spisestuen er det satt inn store vindusflater for å bringe naturen inn. Gardinene og putene henter opp fargene ute, noe som gir en flytende overgang mellom inne- og uterom. Spisebordet har Ole laget av synketømmer fra Haldensvassdraget, og er et unikt innslag i interiøret.

"Denne gangen har vi gjort et veldig kult oppheng med gardiner.

Det er dobbel skinne hele veien."

Doble gardinskinner

Halvor har valgt Nexty doble gardinskinner med buet hjørneløsning slik at gardinene kan trekkes for hele veien. Nexty gardinskinner i stål kan monteres på vegg eller i tak, og leveres både som enkel og dobbel skinne og med 90 graders buer til innvendig hjørneløsning. Skinnen finnes i syv ulike farger slik at du kan matche vegg, tak eller øvrig interiør.

Dekorativ og fleksibel gardinløsning

Her har Halvor brukt to ulike tekstiler, en tynn transparent som skjermer mot solen og en tykkere for mørklegging. På den måten får familien en dekorativ og fleksibel gardinløsning. Gardinhøyder med blyantfold gir en jevn og stram look, og er en klassisk og tidløs modell som kan brukes med alle slags tekstilkvaliteter.

Med utsikt mot sjøen

Store deler av den gamle peisen er bevart, med en ny rentbrennende innsats som gir masse god varme. Det er også satt inn et nytt vindu slik at den lille familien kan nyte utsikten mot sjøen. Vinduet har lekre gardiner i en fresh grønnfarge inspirert av naturen utenfor.

Moderne uttrykk med liftgardin

Kjøkkenet er samme sted som tidligere, men har fått en kjøkkenøy i stedet for spisebord. Her har Halvor valgt en lekker liftgardin med en hard fold med horisontale spiler. Denne gir et moderne uttrykk, og er både en funksjonell og dekorativ gardin. Den delikate fargen går i samme fargepalett som det øvrige interiøret.

Naturlig og elegant look

Liftgardinen er i tekstilet "Hue" fra Kirkby Design, et grovt vevet tekstil i en lin/viskose-blanding med en nedtonet glans og en naturlig, elegant look. Tekstilet er meget godt egnet til både gardinhøyder og liftgardiner.

HER HAR HALVOR VALGT
0001138 Olive

Designers Guild / Brera Lino i fargen 172378 / Olive

Nydelig kvalitet i mykt vasket lin. (Gardinhøyder med Blyantfold med bomullsfôr)

0001486 Pebble

Designers Guild / Trevisina i fargen 286307 / Pebble

Prisgunstig og glamorøst semi-transparent stoff vevd med tofarget garn. (Gardinhøyder med Blyantfold). 

Nexty Stål 0010105 Endelig Grå Ask

Nexty skinne i fargen Grå Ask

Velg blant syv ulike skinnefarger. Velg den fargen som best matcher gardinene, vegg- eller takfargen, eller som henter igjen fargeeffekter fra interiøret. (Dobbel skinne med bue).

0001217 Natural

Kirkby Design / Hue i fargen 518337 / Natural

Nedtonet glans og en naturlig, elegant look. Meget godt egnet både til gardin-høyder og liftgardiner. (Liftsystem hardfold med snortrekk).

Til Nettbutikken I Blogginnlegg

Plassbygget sittebenk med skreddersydde puter

Hytta har fått ny kledning med en brunsort farge. For å best mulig utnytte hyttas fantastiske beliggenhet har gutta laget større platting på det øverste nivået. 

Her har Halvor valgt en plassbygget løsning under taket for å få max utbytte av plassen som er tilgjengelig. Med skreddersydde sitteputer og sofaputer i samme fargepalett som innendørs, sørger han for at både helhet og funksjon ivaretas. Her kan man virkelig nyte naturen!

Har du lyst til å gjøre noe lignende? Kontakt oss gjerne, så hjelper vi deg å finne riktig løsning.

HER HAR HALVOR VALGT
0001138 Olive (1) PUTE

Designers Guild / Brera Lino i fargen 172378 / Olive

Prisgunstig lintekstil med vakker tekstur. Passer perfekt inn i alle interiør. (Puter i 50x50 og 60x60 cm).

0001217 Natural

Kirkby Design / Hue i fargen 518337 / Natural

Myk lin-struktur hvor viskosegarn sammenvevd med matte linfibre gir en nedtonet glans og en naturlig, elegant look. (Puter i 50x50 cm).

Gardinmaker.no er stolt leverandør av alle skreddersydde gardiner, liftgardiner og solskjerming til hytteprosjektene i Eventyrlig Oppussing.

Vi skreddersyr våre produkter av høy kvalitet i vårt sømstudio her i Norge, og har kort leveringstid i hele landet.

Visste du at du enkelt kan bestille gratis fargeprøver i nettbutikken?

Halvor og hans gode hjelpere har gjort det igjen! Eierne Eirik og Ingrid ser fram til mange sommerferier med familie og venner i sitt nye hytteparadis. 

Før og etter

Nå har du sett det vanvittig fine resultatet. Lurer du hvordan hytta så ut tidligere? Her kan du se før- og etterbilder av de ulike rommene:

Til tross for hard jobbing har Halvor & Co tatt seg noen pauser, og hva passer vel bedre enn øksekast når man er midt i furuskogen?

Vi gleder oss veldig til å se hva Halvor har planlagt for sesongens siste episode som kommer neste uke!

Klarer du ikke vente? Her kan du se flere av Halvors hytteprosjekter fra Eventyrlig Oppussing.

(Foto: Gardinmaker.no og TMM Produksjon)

Til Nettbutikken I Blogginnlegg

Mer inspirasjon?

IMG 4300 Master B1280
Gardiner - inspirasjon soverom

Oppdag Charlottes soverom med en dobbel gardinskinne og to lag gardiner, og en lystett liftgardin, for et avslappet miljø med optimal lyskontroll.

Hilde Oier 152 B1280
Dobbel gardinskinne for to lag med gardiner

Med dobbel Nexty gardinskinne har Hilde to lag gardiner i stuen for optimal lyskontroll og dekor.

IMG 3746 B1280 1
Gardiner takskinne som skjermer og samtidig bevarer utsikten

I TV-stuen har Anne valgt en elegant løsning med gardiner som skjermer mot innsyn, samtidig som de bevarer utsikten. Se gardinløsningen her!

IMG 3675 B1280 1
Lun atmosfære med gardiner i store vinduer

Gardiner i store vinduer gir en dekorativ effekt og myker opp rommet. Anne valgte gardiner som går ton-i-ton med veggfargen for en harmonisk stil.

IMG 2583 B1280
Henge gardiner i taket

På gjesterommet har Iben valgt å henge gardiner i taket. Med en dobbel skinne kan hun kombinere to lag gardiner for optimal lyskontroll og privatliv.

IMG 3311 B1280 3
Stores gardiner og gardiner av lin

Tynne stores gardiner og naturlige lin-gardiner skaper en lys, luftig og elegant atmosfære i Birgittes leilighet i Tønsberg. Bli med inn!

IMG 4163 Original B1280 2
Liftgardin stue og kjøkken

Liftgardin stue og kjøkken skjermer mot solen og myker opp i interiøret i Hans Tores generasjonsbolig i Stavanger. Bli med inn og se gardinløsningene!

Vildalen 46 B1280
Bli med inn i stylist Berit Vildalen's drømmehjem i Arendal

Stylist Berit Vildalen har innredet drømmehjemmet med en tidløs, nøytral fargepalett. Skreddersydde gardiner tilfører en varm, luksuriøs stemning.

IMG 3185 B1280
Gardiner lystette til soverom

I Birgittes soverom skjermer florlette gardiner mot innsyn og sjenerende sollys, mens gardiner lystette sikrer fullstendig mørklegging.

IMG 2176 B1280
Gardiner til grå vegg og takskinne med bueløsning

Line ønsket seg ton-i-ton gardiner til grå vegg. Bli med inn og la deg inspirere av gardinløsningen med to lag gardiner, og dobbel takskinne med bue.

Frimann Dahl B1280 1
Lette gardiner i store vinduer

Måltilpassede gardinskinner som matcher både vegg- og takfargen, skaper en sømløs og elegant helhet i rommet. Bli med inn i Ibens stue!

Ghazi Bad B1280 1
Gardiner bad

Florlette gardiner skaper en avslappende og behagelig opplevelse på badet, og skjermer samtidig for innsyn.

Til Nettbutikken I Blogg Sidebar 2

NYHETSBREV!

Hold deg oppdatert på farger, mønster og trender akkurat nå gjennom vårt nyhetsbrev

Blogg Sidebar Produktkatalog 2024 4
Blogg Sidebar Prosjektkatalog 2024 2
Blogg Sidebar5
Blogg Sidebar
Blogg Sidebar4
Blogg Sidebar Jpg3
Blogg Sidebar Jpg2