Halvor Bakke skaper harmoni i hytta med greige gardiner
Eventyrlig oppussing

Halvor Bakke skaper harmoni i hytta med greige gardiner

På de vakre øyene i Oslofjorden har Halvor Bakke igjen skapt magi i Eventyrlig Oppussing. Se hvordan han, med sin unike touch, bruker greige gardiner og grønne puter for å gi hytta på Hvaler sjarm og eleganse.

Hytta Halvor & Co besøker i andre episode av Eventyrlig Oppussing ligger i ferieparadiset Hvaler ytterst i Oslofjorden. Med 833 øyer, holmer og skjær er Hvaler et av Norges mest populære hytteområder.

Hytta er bygget i 1969, og er omringet av furuskog og svaberg, med en fantastisk utsikt. Den er godt vedlikeholdt, men har flere ulike stiler fra blant annet 70- og 80-tallet.

Eierne er en liten familie fra Hurum som endelig har kjøpt drømmehytta. Familien ønsker en mer moderne stil med duse farger, men trenger hjelp fra Halvor til å finne en stilretning som passer til en hytte fra 2023.

"Vi ønsker å oppgradere kjøkken, bad og stue med en mer tidsriktig overflate og noen spennende løsninger som vi vet dere kan," forteller eierne.

Hva skal gjøres?

Hovedfokuset er på stue med åpen kjøkkenløsning og kjøkkenøy. Kjøkkenet flyttes til en annen vegg, taket males, veggene plateslås og tapetseres - og hvitvasket parkett legges på hele gulvet.

Flere av vinduene skal byttes ut, da de er i dårlig stand. To skyvedører settes inn for å gi bedre utsikt der spisestuen skal være.

Der det gamle kjøkkenet var bygges et "bibliotek" med en skjult dør. Her skal de også bygge en integrert sittebenk med madrass og puter.

Den gamle peisen trenger en oppgradering, så her skal det settes inn en ny peisinnsats og hele peisen skal flislegges med en grønn spileflis.

Greige gardiner

Greige gardiner har en evne til å mykne og varme opp et rom samtidig som de skaper et rolig og avslappet miljø. Den subtile tonen gir rommet et lyst, luftig og beroligende preg. Samtidig gir greige gardiner deg muligheten til å eksperimentere med andre farger og teksturer i rommet, da de fungerer som en flott bakgrunn som kan komplementeres med forskjellige aksenter.

Greige gardiner, en sofistikert blanding av grått og beige, bringer en tidløs eleganse inn i ethvert rom. Denne nøytrale fargen er allsidig og passer perfekt til en rekke innredningsstiler, fra moderne til klassisk.

Nyttig informasjon om gardiner

Nytt tekstil fra Chivasso

Til gardinhøydene har Halvor valgt et nytt tekstil fra Chivasso, Tick-Tock Reboot, i fargen Greige. Det er et vakkert, transparent tekstil med en tynn vevstruktur i en lin-/polyester-kvalitet.

Tekstilet egner seg godt til sheer / stores gardinhøyder, og skjermer for innsyn, beskytter mot solen og siler dagslys. Tekstilet finnes i mange delikate farger som passer godt inn i nordiske hjem og hytter.

Vi samarbeider med de største leverandørene i Europa på gardiner, oppheng og solskjerming, og er stolt av å kunne tilby et nøye utvalgt tekstil-sortiment fra merker som Designers Guild, Nya Nordiska, Romo Group, Green Apple, Holmen-Tex og Ralph Lauren.

Se vårt tekstil-sortiment her.

I stuen har Halvor valgt
Chivasso Tick Tock Reboot Greige 273876

Chivasso / Tick-Tock Reboot i fargen 273876 / Greige 

Materiale: 50% Lin 50% Polyester 

Vakkert, transparent tekstil med en tynn vevstruktur i en lin-/polyester-kvalitet som egner seg godt til sheer / stores gardinhøyder. Skjermer for innsyn, beskytter mot solen og siler dagslys. (Gardinhøyder med blyantfold)

Nexty Grå Ask

Nexty gardinskinne i fargen Grå Ask

Materiale: Stål.

Nexty gardinskinne i 7 valgfrie farger for montering på vegg eller i tak, som leveres både som enkel eller dobbel skinne og med 90 graders buer til innvendig hjørneløsning.

Til Nettbutikken I Blogginnlegg

Kreative løsninger

Halvor & Co kommer ofte opp med kreative løsninger, og det har de også gjort denne gangen. Der det gamle kjøkkenet var har Gustav snekret en bokhylle med en skjult dør og en integrert sittebenk med madrass og puter.

Plassbygde løsninger gir en sømløs og integrert estetikk i rommet og gir deg muligheten til å utnytte selv de mest utfordrende hjørner og områder som ellers kunne blitt bortkastet.

Madrassen er bestilt etter mål og skreddersydd med lintekstilet Brera Lino fra Designers Guild i fargen Natural.

Har du et lignende prosjekt og trenger madrasser på mål? Ta kontakt med vårt designteam så får du god hjelp.

Til madrassen har Halvor valgt
Designers Guild Brera Lino Natural 172341

Designers Guild / Brera Lino i fargen 172341 / Natural 

Materiale: 100% Lin

Prisgunstig tekstil med vakker tekstur og drapering. Nydelig kvalitet i mykt vasket lin, som passer perfekt inn i alle interiør. Bør fores for å unngå falming. (Madrass 60 x 40 x 10 cm)

Grønne puter

Grønne puter er prikken over i'en til et rom med grønne vegger. De skaper en harmonisk atmosfære ved å komplementere veggfargen og tilfører et snev av friskhet og naturlig skjønnhet til innredningen.

Grønt er ofte assosiert med natur, vekst og ro, og det kan virkelig forsterke følelsen av et pusterom når det brukes sammen med grønne vegger.

Putene kan gjerne variere i nyanser og mønstre, avhengig av ønsket estetikk. Her har Halvor valgt en miks av puter i nøytrale, lyse farger som går ton-i-ton med sofaene, og grønne puter i ulike tekstilkvaliteteter og mønster.

Uansett hvilken nyanse du velger, vil grønne puter bidra til å skape en beroligende og avslappende atmosfære i rommet. 

Pynteputer skreddersys i valgfri størrelse og i valgfri tekstil, og leveres om ønskelig med fjær innmat for perfekt fasthet. Velg blant mer enn 350 ulike tekstiler i nettbutikken.

Til puter har Halvor valgt
Kirkby Design Sahara III Thicket 544153

Kirkby Design / Sahara III i fargen 544153 / Thicket

Materiale: 100% Bomull

Et prisgunstig og populært, børstet bomullsstoff som er mykt å ta på, og allsidig i bruk, og som egner seg godt som gardin og liftgardin. Ren bomullskvalitet som bør fores for å forhindre falming. (Puter 50 x 50 cm med kant)

Kirkby Design Hue Linen518337

Kirkby Design / Hue i fargen 518360 / Linen

Materiale: 30% Lin 70% Viscose

En vakker tekstil med en myk lin-struktur, der bruk av viskosegarn sammenvevd med matte linfibre gir en nedtonet glans og en naturlig, elegant look. Meget godt egnet både til gardin-høyder og liftgardiner. (Puter 60 x 60 cm uten kant)

Kirkby Design Hue Cream 518333

Kirkby Design / Hue i fargen 518333 / Cream

Materiale: 30% Lin 70% Viscose

En vakker tekstil med en myk lin-struktur, der bruk av viskosegarn sammenvevd med matte linfibre gir en nedtonet glans og en naturlig, elegant look. Meget godt egnet både til gardin-høyder og liftgardiner. (Puter 50 x 50 cm med kant)

Jab Anstoetz Highland Wools Inverness Leaf 204430

Jab Anstoetz / Highland Wools Inverness i fargen 204430 / Leaf

Materiale: 75% ull, 15% Polyester, 10% Polyamid

Beskrivelse: Myk, resirkulert ull-miks kvalitet som skaper en lun atmosfære. Passer perfekt i hyttemiljø, både som gardiner, liftgardiner og puter, og til å kombinere med tekstiler i kolleksjonen. (Puter 40 x 60 cm med kant)

SKREDDERSYDD I NORGE

Vi er stolte over å være leverandør av gardiner, oppheng og solskjerming til alle hyttene i Eventyrlig Oppussing. Halvor kommer til oss og presenterer de ulike hyttene og hva han ser for seg stilmessig, så finner vi sammen løsninger og tekstiler.

Alle gardinhøyder, liftgardiner og matchende puter sys for hånd i vårt sømstudio, og kontrolleres nøye før utsendelse. Gardinskinner-, stenger og liftgardin-system måltilpasses av våre kyndige håndverkere og teknikere, som med fokus på detaljer påser at alle produktene er av høyeste kvalitet.

Ønsker du råd og veiledning?

Book gratis design konsultasjon, så finner vi riktig løsning sammen.

BESTILL GRATIS TEKSTILPRØVER

Få stilen! I nettbutikken kan du enkelt bestille gratis tekstilprøver som kommer i postkassen din. Vi anbefaler alltid å bestille tekstilprøver først slik at du er sikker på at du får det tekstilet du ønsker.

Når du har valgt tekstil, kan du tilpasse og bestille gardiner. Gardinene leveres klare for oppheng hjem til deg etter få uker.

Før og etter

Eierne (og vi) er imponerte over hva gutta har fått til på bare en liten uke. Fra en utdatert hytte med gulnet furu til et lyst og moderne hytteparadis. Sjekk for en forvandling!

Halvor og gutta har tatt en velfortjent pause for å slappe av og lade batteriene i de vakre omgivelsene rundt hytta.

Foto: TMM Produksjon & Gardinmaker.no.

Til Nettbutikken I Blogginnlegg

Mer inspirasjon?

Vingelen Etterbilder TMM 03254 B1280
Eventyrlig Oppussing - fjellhytte i Vingelen

Gardiner og puter skaper en lun atmosfære når Halvor Bakke & Co fra Eventyrlig oppussing moderniserer en gammel fjellhytte. La deg inspirere!

Svalbard Etterbilde TMM 03190 B1280
Halvor & Co dyrker den fantastiske utsikten på Svalbard

Halvor setter sitt personlige preg på hytta på Svalbard med rutete liftgardiner i ull, og skaper en innbydende og koselig atmosfære. Bli med inn!

EVENTYRLIG Asenfjord.279 23492136 B1280
Bali møter Åsenfjorden i Trøndelag

Denne uken skal Halvor & Co fra Eventyrlig Oppussing transformere en gammel hytte i Åsenfjorden til et sommerparadis med et hint av det asiatiske. 

Randoy Etterbilder TMM 03556 B1280 2
Hytteforvandling med sjøutsikt og lyse lingardiner på Randøy

Halvor åpner opp og setter inn et vindu med lyse lingardiner som rammer inn utsikten over sjøen. Fargetema er beige, hvit og brun, med sorte detaljer.

EVENTYRLIG HURUM .170 16455203 B1280
Sommerstemning og Hampton-vibes med Eventyrlig Oppussing på Hurum

Gardiner i lin gir hytta et avslappet preg, og gardinstang i tre legger til et snev av rustikk sjarm som passer perfekt inn i den norske sommeridyllen

EVENTYRLIG Rod.083 21791496 B1280
Gardiner hvite rammer inn den fantastiske utsikten på hytta i Larvik

Med inspirasjon fra 50- og 60-tallet, en fargepalett i dempede jordtoner og gardiner hvite gir Halvor Bakke & Co hytta i Larvik en tidløs eleganse.

Hvaler Etterbilder TMM 03443 B1280
Halvor Bakke skaper harmoni i hytta med greige gardiner

Hytta på Hvaler ligger åpent, men omfavnet av furuskog. Med grønne puter og greige gardiner blir uttrykket lyst og lett, og i harmoni med naturen.

ROTT E~2
Lyse stue gardiner gir sommerfølelse på Rott

I første episode av Eventyrlig Oppussing endrer Halvor Bakke & Co på planløsningen og gir hytta på øya Rott en moderne stil med lyse stue gardiner.

Pressebilde Sesong 8 TMM 02919 B1280
Hyttegardiner i Eventyrlig Oppussing med Halvor Bakke

Vi i Gardinmaker er stolte av å være en del av Eventyrlig Oppussing-teamet med Halvor Bakke & Co, og skreddersyr hyttegardiner til alle episodene!

Vaga Etter Bilder TMM 02355
Fantastiske hytter fra Eventyrlig Oppussing

I åtte sesonger har Halvor Bakke & Co renovert hytter i hele Norge - på fjellet, ved sjøen og i skogen. La deg inspirere av de flotte hyttene!

Vaga Etter Bilder TMM 02376
Det gode hyttelivet i Vågå

Med beige jordtoner og ruter skaper Halvor & Co en lun fjellhytte. Planløsningen gjøres mer praktisk og luftig. Bli med inn og la deg inspirere!

EVENTY~1 (1)
Moderne, lun og koselig skogshytte i Aremark

Tiden har stått litt stille, og det er på tide med forandring. Halvor & Co bringer naturen inn i hytta.

Til Nettbutikken I Blogg Sidebar 2

NYHETSBREV!

Hold deg oppdatert på farger, mønster og trender akkurat nå gjennom vårt nyhetsbrev

Blogg Sidebar Produktkatalog 2024 4
Blogg Sidebar Prosjektkatalog 2024 2
Blogg Sidebar5
Blogg Sidebar
Blogg Sidebar4
Blogg Sidebar Jpg3
Blogg Sidebar Jpg2