Fantastiske hytter fra Eventyrlig Oppussing
Eventyrlig oppussing

Fantastiske hytter fra Eventyrlig Oppussing

I hele åtte sesonger har Halvor Bakke & Co renovert hytter i hele Norge - på fjellet, ved sjøen og i skogen. Vi er stolte over å være leverandør av gardiner, oppheng og solskjerming til hyttene i Eventyrlig Oppussing, og gleder oss veldig til neste sesong. I mellomtiden kan du la deg inspirere av alle de flotte hyttene som fikk en make over av Halvor i siste sesong. Har du en favoritt?

LUNT STRANDHUS OG ENKEL HAMPTONS PÅ ORRESTRANDA

Stikkord for stil er lunt strandhus, enkel Hamptons og amerikansk beach house. Hamptons stilen er klassisk, og selv om den opprinnelig stammer fra østkysten av USA er den å finne over hele verden. Typisk for stilen er den avslappede stylingen og den delikate fargepaletten som går i duse blå-, grønn- og grånyanser.

I stuen har Halvor valgt liftgardiner med soft fold (uten spiler) til alle vinduene. En soft fold er en tidløs og populær modell som har myke folder og en mer soft og shabby look. Liftgardiner med soft fold er særlig godt egnet til tynnere og mykere materialer. Legg merke til den kreative løsningen her - vinduet er inne i den plassbygde reolen med en liten benkeplass.

På soverommet har Halvor & Co gjort en lett oppussing med nye vinduer og overflater, og en ny og større seng. Fargene er holdt i en delikat naturpalett, slik at skillet mellom inne- og uterom nærmest viskes ut. Her har Halvor valgt liftgardiner med en hard fold som har horisontale spiler og rette, jevne folder som gir et strammere uttrykk. Disse er laget i det populære tekstilet Sahara III fra Kirkby Design.

Se mer fra hytta på Orresranda her.

 

HALVOR BEVARER HUSETS SJEL OG HISTORIE PÅ STADLANDET

Huset betyr mye for mange, og det var ønskelig at man i oppgraderingen tok vare på husets sjel og historie. Stilen holdes derfor klassisk og tidløs, slik at den spesielle plassen kan være til glede for framtidige generasjoner.

Alle vinduer i spisestuen er byttet til samme størrelse, og er vakkert innrammet av gardinhøyder i en herlig auberginefarge. Vårt populære tekstil Brera Lino fra Designers Guild er en nydelig vasket linkvalitet som passer inn i alle typer interiørstiler.

Her har Halvor valgt flotte Ebaniste gardinstenger i heltre med en synlig, beiset trestruktur, som passer perfekt inn i det øvrige interiøret. Disse er i fargen Brent Eik med endedekor Spyd Sanzio og matchende gardinringer.

Til kjøkkenet og stuen har Halvor valgt liftgardiner i vakre tekstiler i naturmaterialer som gir en naturlig, elegant look. Liftgardinene er med en hard fold, og er montert inne i vindusnisjen.

Se mer fra hytta på Stadlandet her.

 

MED KANONUTSIKT OVER SUNNMØRSALPENE

I Urke i Hjørundfjorden tok Halvor & Co turen til en unik hytte som trengte nye og praktiske løsninger - og ikke minst stil! Hytta ligger oppe i fjellsiden og er inspirert av fjellene rundt, så Halvor & Co dyrker den spektakulære utsikten.

Med lange gardiner fra gulv til tak får spisestuen et eksklusivt, sofistikert og sømløst uttrykk, som også skaper et inntrykk av at du har en høyere takhøyde. Gardinhøydene er i et transparent polyester-tekstil, Trevisina fra Designers Guild, som er vevd med et tofarget garn.

Gardinskinner gjør det enkelt å drapere store veggpartier med gardiner, der gardinhøydene kan plasseres og parkeres på valgfrie steder når de ikke er trukket for. Her har Halvor montert gardinhøydene på en buet Nexty gardinskinne som går over hele den lange vindusrekken.

Er det noe alle vet, så er det at Halvor ELSKER puter. Og jo flere, desto bedre! De lekre putene i stolene er skreddersydde i tekstilet "Waltham Stripe" fra Colefax and Fowler. Det er et sjarmerende tekstil med vertikale striper, som gir et landlig uttrykk og som passer perfekt inn på hytter og landsted.

Se mer fra hytta på Urke her.

 

Til Nettbutikken I Blogginnlegg

Mønster-bonanza på finnmarksvidda

På hytta i den lille bygda Bugøynes i Finnmark dyrker Halvor & Co ranch-følelsen. Stikkord for konseptet er: Rødt, blått, inka, Colorado Ranch, poncho og præriehytte.

Begge soverommene får en lett oppussing med maling av vinduer, nye fronter laget av gamle materialer på senger og skap samt nytt gulv. Vinduene får praktiske liftgardiner som skjermer for sollys og ikke minst utgjør et dekorelement i interiøret.

Halvor har satt sammen en herlig miks av mønster og farger som er helt i tråd med ranch-konseptet til den lille hytta. Liftgardinen er måltilpasset og skreddersydd i tekstilet "Indira" og putene i køyesengen er skreddersydde i tekstilet "Omarstripe" - begge fra Green Apple.

"Å fy fillern! Se på dette! Snakk om å være tydelig i stilen og uttrykket." Halvor er tro mot konseptet, og stuen er intet unntak - her er det inkamønster og farger i skjønn forening. Gardinhøydene er i et livlig og fargerikt tekstil "Tribu Lewa" fra Güell Lamadrid. Til oppheng har Halvor valgt moderne, massive gardinstenger i ekte sort smijern som understreker stilen.

Se mer fra hytta på Bugøynes her.

 

MODERNE, LUN OG KOSELIG SKOGSHYTTE I AREMARK

Hytta i Aremark har fått en total makeover innvendig, og har blitt en moderne skogshytte for de unge eierne.

I spisestuen er det satt inn store vindusflater for å bringe naturen inn. Gardinene og putene henter opp fargene ute, noe som gir en flytende overgang mellom inne- og uterom.

Her har Halvor har valgt Nexty doble gardinskinner med buet hjørneløsning slik at gardinene kan trekkes for hele veien. Halvor har brukt to ulike tekstiler, en tynn transparent som skjermer mot solen og en tykkere for mørklegging. På den måten får familien en dekorativ og fleksibel gardinløsning.

På kjøkkenet har Halvor valgt en lekker liftgardin med en hard fold med horisontale spiler. Denne gir et moderne uttrykk, og er både en funksjonell og dekorativ gardin. Den delikate fargen går i samme fargepalett som det øvrige interiøret.

Se mer fra hytta i Aremark her.

 

DET GODE HYTTELIVET I VÅGÅ

I den 85m2 hytta i Vågå ønsket familien seg en mer moderne og funksjonell hytte med plass til hele storfamilien. Planløsningen gjøres mer praktisk og luftig, og Halvor bruker deilige ulltekstiler for en lun og god atmosfære på fjellhytta.

Ruter er "hyttete" og passer særlig godt på fjell- og skogshytter. Det rutete mønsteret fra liftgardinene på kjøkkenet og spisestuen tas opp i puter på spisestuen og i stuen, og skaper dermed en rød tråd gjennom hele hytten. 

Til vinduene over kjøkkenbenken og i spisestuen har Halvor valgt liftgardiner i et deilig ulltekstil som skaper en lun og personlig atmosfære, og som passer perfekt som både gardin og liftgardin. Tekstilet "Arncliffe" fra Moon er flott å kombinere med andre ullstoffer og lin.

Gardinhøydene ved vindusrekken og verandadøren er ton-i-ton med det øvrige interiøret. Her har Halvor valgt et tekstil i en løsvevd kvalitet med en myk, ull-tweed-lignende tekstur som ikke falmer. "Charollais" fra Designers Guild er et prisgunstig og semi-transparent tekstil som egner seg meget godt som gardin.

Til oppheng har Halvor valgt gardinstangen "Madison" i metall som er et tøft dekor-innslag på hytta. Velg blant fire vakre metall-farger som kan tilpasses veggfarge, interiørelementer eller fargen på gardinhøyden. Stangen måltilpasses og du kan velge blant flere ulike spyd som dekorelement i hver ende av stangen, som leveres i samme farge.

Se mer fra hytta i Vågå her.

 

Til Nettbutikken I Blogginnlegg

Mer inspirasjon til hytta

Vil du ha mer inspirasjon? Her kan du se flere av Halvors hytteprosjekter fra Eventyrlig Oppussing.

IMG 1023 B1280 1
Ny sesong Eventyrlig Oppussing med Halvor Bakke

Sammen med Halvor Bakke er vi i full gang med planlegging av gardiner og solskjerming til høstens hytteprosjekter i Eventyrlig Oppussing.

Vingelen Etterbilder TMM 03254 B1280
Eventyrlig Oppussing - fjellhytte i Vingelen

Gardiner og puter skaper en lun atmosfære når Halvor Bakke & Co fra Eventyrlig oppussing moderniserer en gammel fjellhytte. La deg inspirere!

Svalbard Etterbilde TMM 03190 B1280
Halvor & Co dyrker den fantastiske utsikten på Svalbard

Halvor setter sitt personlige preg på hytta på Svalbard med rutete liftgardiner i ull, og skaper en innbydende og koselig atmosfære. Bli med inn!

EVENTYRLIG Asenfjord.279 23492136 B1280
Bali møter Åsenfjorden i Trøndelag

Denne uken skal Halvor & Co fra Eventyrlig Oppussing transformere en gammel hytte i Åsenfjorden til et sommerparadis med et hint av det asiatiske. 

Randoy Etterbilder TMM 03556 B1280 2
Hytteforvandling med sjøutsikt og lyse lingardiner på Randøy

Halvor åpner opp og setter inn et vindu med lyse lingardiner som rammer inn utsikten over sjøen. Fargetema er beige, hvit og brun, med sorte detaljer.

EVENTYRLIG HURUM .170 16455203 B1280
Sommerstemning og Hampton-vibes med Eventyrlig Oppussing på Hurum

Gardiner i lin gir hytta et avslappet preg, og gardinstang i tre legger til et snev av rustikk sjarm som passer perfekt inn i den norske sommeridyllen

EVENTYRLIG Rod.083 21791496 B1280
Gardiner hvite rammer inn den fantastiske utsikten på hytta i Larvik

Med inspirasjon fra 50- og 60-tallet, en fargepalett i dempede jordtoner og gardiner hvite gir Halvor Bakke & Co hytta i Larvik en tidløs eleganse.

Hvaler Etterbilder TMM 03443 B1280
Halvor Bakke skaper harmoni i hytta med greige gardiner

Hytta på Hvaler ligger åpent, men omfavnet av furuskog. Med grønne puter og greige gardiner blir uttrykket lyst og lett, og i harmoni med naturen.

ROTT E~2
Lyse stue gardiner gir sommerfølelse på Rott

I første episode av Eventyrlig Oppussing endrer Halvor Bakke & Co på planløsningen og gir hytta på øya Rott en moderne stil med lyse stue gardiner.

Pressebilde Sesong 8 TMM 02919 B1280
Hyttegardiner i Eventyrlig Oppussing med Halvor Bakke

Vi i Gardinmaker er stolte av å være en del av Eventyrlig Oppussing-teamet med Halvor Bakke & Co, og skreddersyr hyttegardiner til alle episodene!

Vaga Etter Bilder TMM 02355
Fantastiske hytter fra Eventyrlig Oppussing

I åtte sesonger har Halvor Bakke & Co renovert hytter i hele Norge - på fjellet, ved sjøen og i skogen. La deg inspirere av de flotte hyttene!

Vaga Etter Bilder TMM 02376
Det gode hyttelivet i Vågå

Med beige jordtoner og ruter skaper Halvor & Co en lun fjellhytte. Planløsningen gjøres mer praktisk og luftig. Bli med inn og la deg inspirere!

Til Nettbutikken I Blogg Sidebar 2

NYHETSBREV!

Hold deg oppdatert på farger, mønster og trender akkurat nå gjennom vårt nyhetsbrev

Blogg Sidebar Produktkatalog 2024 4
Blogg Sidebar Prosjektkatalog 2024 2
Blogg Sidebar5
Blogg Sidebar
Blogg Sidebar4
Blogg Sidebar Jpg3
Blogg Sidebar Jpg2