Bali møter Åsenfjorden i Trøndelag
Eventyrlig oppussing

Bali møter Åsenfjorden i Trøndelag

Denne uken skal Halvor & Co fra Eventyrlig Oppussing transformere en gammel hytte i Åsenfjorden til et sommerparadis med et hint av det asiatiske. Fargene som flyter sømløst fra innendørs til utendørs skaper en harmonisk og eksotisk atmosfære.

Åsenfjord er et lite sted i Levanger kommune, en fjordarm fra Trondheimsfjorden, med mange øyer, holmer og skjær. Det er tre hytter på hyttetunet, den eldste fra 50-tallet, og stedet er i dag et samlingssted for 3 generasjoner.

Den nye generasjonen drømmer om et bedre kjøkken, flere soveplasser og et litt mer moderne uttrykk. De er ikke spesielt handy selv, og trenger derfor hjelp fra Halvor og teamet fra Eventyrlig Oppussing.

Hva skal gjøres?

Fokus er på uteområdet mellom hyttene, samt den gule hytta. Stilmessig er Halvor inspirert av Bali, colonial arkitektur, rotting og lyse farger med innslag av tre.

Utendørs har Halvor flere planer. Ytterkledningen på den gule hytta byttes i en fin mørk gråfarge, slik at den harmonerer mer med de andre hyttene som ligger på tunet.

På hyttetunet blir det en form for "Hacienda"med forskjellige soner med elvegrus, plen, skiferplatting og en platting av tre. En stor "beachclub-daybed" snekres inn i terrenget. 

Inne i den gule hytta skal de pusse opp stue, TV-stue, kjøkken og gang. Vegger plateslås og tapetseres, taket males og det legges nytt gulv. Nye vinduer settes inn med ulike gardinløsninger. 

Spisestue med utsikt

Halvor har skapt et fantastisk rom som tar vare på stedets sjarm, samtidig som han har introdusert moderne eleganse. 

For å utnytte den fantastiske utsikten til havet, har Halvor Bakke flyttet spisestuen til vinduene. Nå kan gjestene nyte måltidene med panoramautsikt over Trondheimsfjorden.

Gardiner i velour

Skreddersydde gardiner i myk velour-kvalitet med en vakker glans skaper en varm, luksuriøs atmosfære som inviterer til avslapning og hygge.

Her har Halvor valgt gardiner med blyantfold i tekstilet Barcelona fra Villa Nova i Fargen Granite. I tillegg til gardinene, er veggene nå kledd i en elegant grå-beige tapet med et delikat mønster som gir rommet karakter.

Taket er malt hvitt, og gulvet har fått en grålig, varm eikeparkett. Sofaen er snudd slik at alle i stua kan nyte både peisen og fjorden uansett hvor de sitter.

Nyttig informasjon om gardiner

Trepersienne

Til vinduet ved siden av peisen har Halvor benyttet en måltilpasset trepersienne. Treverket tilfører en følelse av eksklusivitet og varme til rommet.

Måltilpassede trepersienner gir en perfekt passform til vinduet, og er et dekorativt element i interiøret som også enkelt og fleksibelt lar deg styre grad av lysinnslipp og innsyn.

Med et bredt utvalg av moderne utførelser, fra lyse til mørke tresorter og beiset til malt treverk, har Halvor valgt fargen "ren grå," som passer perfekt til rommet.

Nyttig informasjon om trepersienner

Stue før & etter

Til stuen har Halvor valgt
Villa Nova Barcelona Granite 334725

Villa Nova / Barcelona i fargen 334725 / Granite

Materiale: 100% Polyester

En myk velour-kvalitet med en vakker glans som tilfører rommet en varm, luksuriøs stemning. Stoffet har dobbel bredde, falmer ikke og har en støy-reduserende effekt. Egner seg godt både som gardinhøyder og liftgardin. (gardiner med blyantfold)

Nexty Endelig Champagne V2

Nexty gardinskinne i fargen Champagne

Materiale: Stål

Nexty gardinskinne i 7 valgfrie farger for montering på vegg eller i tak, som leveres både som enkel eller dobbel skinne og med 90 graders buer til innvendig hjørneløsning.

Kirkby Design Hue Turmeric 518309

Kirkby Design / Hue i fargen 518309 / Turmeric

Materiale: 30% Lin 70% Viscose

En vakker tekstil med en myk lin-struktur, der bruk av viskosegarn sammenvevd med matte linfibre gir en nedtonet glans og en naturlig, elegant look. Meget godt egnet både til gardin-høyder og liftgardiner. (puter med kant  50x50 cm)

Villa Nova Barcelona Russet 334717

Villa Nova / Barcelona i fargen 334717 / Russet

Materiale: 100% Polyester

En myk velour-kvalitet med en vakker glans som tilfører rommet en varm, luksuriøs stemning. Stoffet har dobbel bredde, falmer ikke og har en støy-reduserende effekt. Egner seg godt både som gardinhøyder og liftgardin. (puter med kant 40x60 cm)

Villa Nova Barcelona Brick 334716

Villa Nova / Barcelona i fargen 334716 / Brick

Materiale: 100% Polyester

En myk velour-kvalitet med en vakker glans som tilfører rommet en varm, luksuriøs stemning. Stoffet har dobbel bredde, falmer ikke og har en støy-reduserende effekt. Egner seg godt både som gardinhøyder og liftgardin. (puter uten kant 60x60 cm)

The Window Studio Moderne Ren Gra 412550

The Window Studio / Moderne i fargen 412550 / Ren grå

Materiale: Malt effekt

Lameller i tre med en moderne, malt overflate for en trendy look. Maksimal bredde er 2700 mm. (trepersiene)

Til Nettbutikken I Blogginnlegg

Kjøkkenet var lite og trangt, og trengte en oppgradering. Ny kjøkkeninnredning er satt inn, og kjøleskapet er flyttet ut til en nisje i TV-stua for å få mer benkeplass. 

1700-talls liftgardin

En 1700-talls liftgardin er et populært innslag på landsted og hytter fordi den med sin rustikke, litt shabby stil er litt tøffere enn de tradisjonelle liftgardinene.

Dette uttrykket fremheves av de grove, tykke bomullssnorene, samt skinnstropper og smijern-ringer som er godt synlig øverst på systemet til rollup gardinen. 

Her har Halvor valgt det populære lintekstilet Brera Lino fra Designers Guild i fargen Espresso, som matcher perfekt med tapeten.

Nyttig informasjon om 1700-talls liftgardin

Kjøkken før og etter

Til kjøkkenet har Halvor valgt
Designers Guild Brera Lino Espresso 172308

Designers Guild / Brera Lino 172308 / Espresso

Materiale: 100% Lin

Prisgunstig tekstil med vakker tekstur og drapering. Nydelig kvalitet i mykt vasket lin, som passer perfekt inn i alle interiør. Bør fores for å unngå falming. (1700-talls liftgardin)

TV-stue med soveplass

Hytteeierne ønsket seg flere sengeplasser, og Halvor har derfor satt inn en sovesofa og TV i det som var den gamle spisestuen. De har også kledd igjen en vegg for å få en lunere romfølelse.

Til vinduet har de valgt en liftgardin med spiler i samme farge som putene i stuen. I sofaen har Halvor krydret med puter i ulike nyanser som matcher liftgardinen.

Nyttig informasjon om liftgardiner

TV-stue før og etter

Til TV-stuen har Halvor valgt
Villa Nova Barcelona Brick 334716

Villa Nova / Barcelona i fargen 334716 / Brick

Materiale: 100% Polyester

En myk velour-kvalitet med en vakker glans som tilfører rommet en varm, luksuriøs stemning. Stoffet har dobbel bredde, falmer ikke og har en støy-reduserende effekt. Egner seg godt både som gardinhøyder og liftgardin. (liftgardin hard fold med spiler)

Kirkby Design Hue Turmeric 518309

Kirkby Design / Hue 518309 / Turmeric

Materiale: 30% Lin 70% Viscose

En vakker tekstil med en myk lin-struktur, der bruk av viskosegarn sammenvevd med matte linfibre gir en nedtonet glans og en naturlig, elegant look. Meget godt egnet både til gardin-høyder og liftgardiner. (puter med kant 50x50 cm)

Villa Nova Barcelona Anise 334718

Villa Nova / Barcelona i fargen 334718 / Anise

Materiale: 100% Polyester

En myk velour-kvalitet med en vakker glans som tilfører rommet en varm, luksuriøs stemning. Stoffet har dobbel bredde, falmer ikke og har en støy-reduserende effekt. Egner seg godt både som gardinhøyder og liftgardin. (pute uten kant 60x60 cm)

Uteområde med ulike soner

Halvor & Co har forvandlet uteplassen til et sjarmerende og funksjonelt område med varierte soner og et gjennomtenkt design.

Uteplassen er nå en harmonisk blanding av naturlige materialer som elvegrus, skifer, gress og treplatting. Disse elementene bidrar til å skape et innbydende utemiljø med ulike soner som er tilpasset forskjellige aktiviteter og stemninger.

En vindskjerm i glass er montert mellom hytta og nabohytta for å beskytte mot vind fra fjorden. 

Halvor Åsen Logo 1080X1350 1
Halvor Åsen Logo 1080X1350 1
Når man skaper de ulike sonene, så lek dere med ulike materialer. Det gir en annen følelse enn om alt bare var en stor platting. Det er dette som skaper magi.
Når man skaper de ulike sonene, så lek dere med ulike materialer. Det gir en annen følelse enn om alt bare var en stor platting. Det er dette som skaper magi.
- Interiørdesigner Halvor Bakke

Halvor & Co har løftet uteplassen til et nytt nivå ved å bygge en romslig "beachclub-daybed" - en oase for avslapning og komfort.

Daybeden smelter sømløst inn i terrenget, med skreddersydde trekk til madrassene som gir den ultimate komforten og en følelse av luksus. Skreddersydde pynteputer gir et stilfullt og personlig preg. Utemøbelet inviterer til lune ettermiddager og lange kvelder under åpen himmel.

Gjennom bruk av samme farger både inne og ute, viser Halvor hvordan man skaper en sammenhengende og harmonisk atmosfære. Fargene som flyter sømløst fra innendørs til utendørs skaper ikke bare visuell appell, men også en rød tråd som gjennomsyrer hele interiøret. Dette skaper et helhetlig og inviterende miljø som er både estetisk tiltalende og funksjonelt.

Ute har Halvor valgt
Kirkby Design Hue Natural 518337

Kirkby Design / Hue i fargen 518337 / Natural

Materiale: 30% Lin 70% Viscose

En vakker tekstil med en myk lin-struktur, der bruk av viskosegarn sammenvevd med matte linfibre gir en nedtonet glans og en naturlig, elegant look. Meget godt egnet både til gardin-høyder og liftgardiner. (Madrasser 80x200 cm)

Designers Guild Cosia Calico 226722

Designers Guild / Cosia i fargen 226722 / Calico

Materiale: 100% Polyester

Vakkert, prisgunstig og glamorøst tekstil med en åpnen vevstruktur i to sammenvevde farger, som egner seg godt som sheer / ståsj. Ser ut som lin, men er et FR-behandlet, teknisk stoff i dobbel bredde. (loungebed)

Villa Nova Barcelona Anise 334718

Villa Nova / Barcelona i fargen 334718 / Anise

Materiale: 100% Polyester

En myk velour-kvalitet med en vakker glans som tilfører rommet en varm, luksuriøs stemning. Stoffet har dobbel bredde, falmer ikke og har en støy-reduserende effekt. Egner seg godt både som gardinhøyder og liftgardin. (pute uten kant 60x60 cm)

Villa Nova Barcelona Russet 334717

Villa Nova / Barcelona i fargen 334717 / Russet

Materiale: 100% Polyester

En myk velour-kvalitet med en vakker glans som tilfører rommet en varm, luksuriøs stemning. Stoffet har dobbel bredde, falmer ikke og har en støy-reduserende effekt. Egner seg godt både som gardinhøyder og liftgardin. (puter med kant 40x60 cm)

SKREDDERSYDD I NORGE

Vi er stolte over å være leverandør av gardiner, oppheng og solskjerming til alle hyttene i Eventyrlig Oppussing. Halvor kommer til oss og presenterer de ulike hyttene og hva han ser for seg stilmessig, så finner vi sammen løsninger og tekstiler.

Alle gardinhøyder, liftgardiner og matchende puter sys for hånd i vårt sømstudio, og kontrolleres nøye før utsendelse. Gardinskinner-, stenger og liftgardin-system måltilpasses av våre kyndige håndverkere og teknikere, som med fokus på detaljer påser at alle produktene er av høyeste kvalitet.

Ønsker du råd og veiledning kan du booke gratis design konsultasjon, så finner vi riktig løsning sammen.

BESTILL GRATIS TEKSTILPRØVER

Få stilen! I nettbutikken kan du enkelt bestille gratis tekstilprøver som kommer i postkassen din. Vi anbefaler alltid å bestille tekstilprøver først slik at du er sikker på at du får det tekstilet du ønsker.

Når du har valgt tekstil, kan du tilpasse og bestille gardiner. Gardinene leveres klare for oppheng hjem til deg etter få uker.

Alle generasjoner av hytteeiere er helt over seg av begeistring for hva Halvor & Co har gjort med hytta og uteområdet. Nå ligger alt til rette for hyttekos for storfamilien!

Neste uke går turen til Svalbard - vi venter i spenning!

Foto: TMM Produksjon, Ragnar Hartvig & Gardinmaker.no.

Til Nettbutikken I Blogginnlegg

VIL DU SE MER FRA EVENTYRLIG OPPUSSING?

Vingelen Etterbilder TMM 03254 B1280
Eventyrlig Oppussing - fjellhytte i Vingelen

Gardiner og puter skaper en lun atmosfære når Halvor Bakke & Co fra Eventyrlig oppussing moderniserer en gammel fjellhytte. La deg inspirere!

Svalbard Etterbilde TMM 03190 B1280
Halvor & Co dyrker den fantastiske utsikten på Svalbard

Halvor setter sitt personlige preg på hytta på Svalbard med rutete liftgardiner i ull, og skaper en innbydende og koselig atmosfære. Bli med inn!

EVENTYRLIG Asenfjord.279 23492136 B1280
Bali møter Åsenfjorden i Trøndelag

Denne uken skal Halvor & Co fra Eventyrlig Oppussing transformere en gammel hytte i Åsenfjorden til et sommerparadis med et hint av det asiatiske. 

Randoy Etterbilder TMM 03556 B1280 2
Hytteforvandling med sjøutsikt og lyse lingardiner på Randøy

Halvor åpner opp og setter inn et vindu med lyse lingardiner som rammer inn utsikten over sjøen. Fargetema er beige, hvit og brun, med sorte detaljer.

EVENTYRLIG HURUM .170 16455203 B1280
Sommerstemning og Hampton-vibes med Eventyrlig Oppussing på Hurum

Gardiner i lin gir hytta et avslappet preg, og gardinstang i tre legger til et snev av rustikk sjarm som passer perfekt inn i den norske sommeridyllen

EVENTYRLIG Rod.083 21791496 B1280
Gardiner hvite rammer inn den fantastiske utsikten på hytta i Larvik

Med inspirasjon fra 50- og 60-tallet, en fargepalett i dempede jordtoner og gardiner hvite gir Halvor Bakke & Co hytta i Larvik en tidløs eleganse.

Hvaler Etterbilder TMM 03443 B1280
Halvor Bakke skaper harmoni i hytta med greige gardiner

Hytta på Hvaler ligger åpent, men omfavnet av furuskog. Med grønne puter og greige gardiner blir uttrykket lyst og lett, og i harmoni med naturen.

ROTT E~2
Lyse stue gardiner gir sommerfølelse på Rott

I første episode av Eventyrlig Oppussing endrer Halvor Bakke & Co på planløsningen og gir hytta på øya Rott en moderne stil med lyse stue gardiner.

Pressebilde Sesong 8 TMM 02919 B1280
Hyttegardiner i Eventyrlig Oppussing med Halvor Bakke

Vi i Gardinmaker er stolte av å være en del av Eventyrlig Oppussing-teamet med Halvor Bakke & Co, og skreddersyr hyttegardiner til alle episodene!

Vaga Etter Bilder TMM 02355
Fantastiske hytter fra Eventyrlig Oppussing

I åtte sesonger har Halvor Bakke & Co renovert hytter i hele Norge - på fjellet, ved sjøen og i skogen. La deg inspirere av de flotte hyttene!

Vaga Etter Bilder TMM 02376
Det gode hyttelivet i Vågå

Med beige jordtoner og ruter skaper Halvor & Co en lun fjellhytte. Planløsningen gjøres mer praktisk og luftig. Bli med inn og la deg inspirere!

EVENTY~1 (1)
Moderne, lun og koselig skogshytte i Aremark

Tiden har stått litt stille, og det er på tide med forandring. Halvor & Co bringer naturen inn i hytta.

Til Nettbutikken I Blogg Sidebar 2

NYHETSBREV!

Hold deg oppdatert på farger, mønster og trender akkurat nå gjennom vårt nyhetsbrev

Blogg Sidebar Produktkatalog 2024 4
Blogg Sidebar Prosjektkatalog 2024 2
Blogg Sidebar5
Blogg Sidebar
Blogg Sidebar4
Blogg Sidebar Jpg3
Blogg Sidebar Jpg2