Wave gardin - Inspirasjon stue gardiner
Bolig

Inspirasjon stue gardiner - wave gardiner på skinner i taket

Wave gardiner skaper en lun atmosfære i et hjem som endelig føles fullkomment. Gardiner på skinner i taket skaper en visuell illusjon av høyde, og gir en følelse av eleganse til rommet. Bli med inn til Mette og få inspirasjon til stue gardiner!

Etter 10 år i leiligheten innså Mette og mannen at noe manglet for å skape den ultimate koselige atmosfæren. Så kom ideen - hva med gardiner? 

Etter grundig planlegging og veiledning fra Gardinmaker.no, endte de opp med nydelige wave gardiner  i stuen og TV-stuen, og en elegant liftgardin på kjøkkenet. Resultatet er et harmonisk og koselig hjem som gjenspeiler deres personlige stil. 

Gardiner på skinner i taket: Elegant og Praktisk

Gardiner på skinner i taket gir en følelse av eleganse. Ved å feste skinnene i taket skapes en visuell illusjon av høyde, og rommet kan virke større og mer luftig. 

Praktisk bruk er også en viktig faktor når man vurderer gardiner på skinner i taket. Skinner i taket kan dekke store vindusflater, gir jevn bevegelse og lar deg enkelt regulere lysinnslipp i rommet. Dette gjør skinnene ideelle for soverom, stuer og spisestuer, der presis kontroll av lys og innsyn er viktig.

Her har Mette valgt hvite Nexty gardinskinner som er montert i taket.

Vi tilbyr markedsledende, funksjonelle gardinskinner av høy kvalitet fra Toso, samt et unikt wavefold-system og spesialløsninger for doble skinner og hjørneløsninger.

Nyttig informasjon om gardinstenger på mål

Wave gardiner

Wave gardiner er en moderne og sofistikert gardinløsning som gir et glatt, bølgelignende utseende. Wave gardiner skiller seg ut med elegante, rene linjer, noe som gjør dem ideelle for stuer som ønsker en minimalistisk, moderne stil og tidløs eleganse.

Gardinene kan enkelt trekkes til siden for å slippe inn naturlig lys, og når de er lukket gir de effektiv skjerming mot sollys og innsyn uten å ofre den estetiske appellen.

Skreddersydde wave gardiner gir deg muligheten til å tilpasse lengde og bredde slik at gardinene passer perfekt til vinduene dine. Gardinene kan tilpasses for å matche farger, mønstre og teksturer i rommet ditt, og er tilgjengelig i et bredt utvalg av stofftyper, fra lette, luftige materialer til tyngre og mer luksuriøse alternativer.

Nyttig informasjon om gardiner

Valg av tekstil

I en åpen planløsning som kombinerer stuen og TV-stuen, ønsket Mette å skape en harmonisk helhet i rommet. Hennes valg av samme tekstil og farge for gardinene, binder de ulike sonene sammen og gir et helhetlig uttrykk.

Tekstilet hun valgte, Ventoux fra Designers Guild, er en semi-transparent kvalitet som utstråler en subtil eleganse. Dette tekstilet er vevd med en kombinasjon av lin og ull, noe som gir gardinene en vakker drapert effekt. Linens naturlige tekstur og ullens mykhet komplementerer hverandre perfekt, og gir en følelse av luksus og komfort i rommet.

Fargen på tekstilet, Linen, går ton-i-ton med veggfargen i leiligheten, Space fra Jotun.

Mette Hegna 1080X1350 11
Mette Hegna 1080X1350 11
Det svarte sånn til forventningene. Utrolig flott arbeid og super enkelt å tilpasse og henge opp. Bruksanvisningene var topp. Mannen min var kjempe imponert. Hans svar var: "Hvorfor har vi ikke gjort dette før?"
Det svarte sånn til forventningene. Utrolig flott arbeid og super enkelt å tilpasse og henge opp. Bruksanvisningene var topp. Mannen min var kjempe imponert. Hans svar var: "Hvorfor har vi ikke gjort dette før?"
- Mette Andersen Hegna

Til kjøkkenet valgte Mette et vakkert tekstil i lin og viscose, Hue fra Kirkby Design, i fargen Dusk. Tekstilet er blanding av lin og viscose, som gir det en behagelig, myk tekstur.

Den matte linstrukturen sammen med den subtile glansen fra viscosegarn gir det en naturlig, tidløs eleganse. Tekstilet et meget godt egnet for både liftgardiner, gardiner og puter.

Skreddersydde liftgardiner

Skreddersydde liftgardiner gir den perfekte balansen mellom funksjonalitet og stil, og de kan tilpasses for å møte dine behov og estetiske preferanser.

Liftgardiner gir deg muligheten til å regulere lysinntaket etter behov, og de kan enkelt heves og senkes. Dette gjør dem ideelle for kjøkken hvor naturlig lys er avgjørende, samtidig som de gir personvern og solskjerming når det er nødvendig.

Skreddersydde liftgardiner gir et rent og ryddig utseende til kjøkkenvinduene, og stoffet kan matches med kjøkkenets farger og innredning, for å skape et helhetlig uttrykk.

Nyttig informasjon om liftgardiner

Mette har valgt
Designers Guild Ventoux Linen 278411

Designers Guild / Ventoux i fargen 278411 / Linen

Materiale: 45% Lin 41% Ull 14%

En fantastisk semi-transparent kvalitet som er vevd med lin og ull, og som gir en vakkert drapert gardin. Anvendelig og stilig stoff, som har den ekstra fordelen med å være maskinvaskbar. (gardinhøyder med wavefold)

Kirkby Design Hue Dusk 518340

Kirkby Design / Hue i fargen 518340 / Dusk

Materiale: 30% Lin 70% Viscose

En vakker tekstil med en myk lin-struktur, der bruk av viskosegarn sammenvevd med matte linfibre gir en nedtonet glans og en naturlig, elegant look. Meget godt egnet både til gardin-høyder og liftgardiner. (liftgardin hard fold med spiler)

To ulike tekstilprøver i naturfarger fra Gardinmaker.no. Foto.
To ulike tekstilprøver i naturfarger fra Gardinmaker.no. Foto.
Vi tok kontakt med Gardinmaker på mail og fortalte om planer, farge på vegger ol. Vi fikk tilsendt en et godt utvalg gardinstoff prøver i ulike materialer og prisklasser. Helt konge!! Fant fort et par favoritter.
Vi tok kontakt med Gardinmaker på mail og fortalte om planer, farge på vegger ol. Vi fikk tilsendt en et godt utvalg gardinstoff prøver i ulike materialer og prisklasser. Helt konge!! Fant fort et par favoritter.
- Mette Andersen Hegna

BESTILL GRATIS TEKSTILPRØVER

Få stilen! I nettbutikken kan du enkelt bestille gratis tekstilprøver som kommer i postkassen din. Vi anbefaler alltid å bestille tekstilprøver først slik at du er sikker på at du får det tekstilet du ønsker.

Når du har valgt tekstil, kan du tilpasse og bestille gardiner. Gardinene leveres klare for oppheng hjem til deg etter få uker.

GARDINER SKREDDERSYDD I NORGE

Hele vår produksjon foregår inhouse og alle produkter skreddersys for deg i Norge! Gardiner skreddersys i vårt sømstudio og gardinskinner og gardinstenger kappes etter mål av våre håndverkere og teknikere.

Har du spørsmål eller trenger hjelp til å skreddersy den perfekte gardinløsningen for dine vinduer?

Vårt designteam har hjulpet mange til drømmerommet med ulike gardinløsninger tilpasset det enkelte rommet. Kontakt oss gjerne, så finner vi riktig løsning for deg.

Mette Hegna 1080X1350 21
Mette Hegna 1080X1350 21
Vi sendte bilder til dere av stue, tv-stue og kjøkken, og dere ringte oss og hjalp oss med hele planleggingsprosessen. Vi opplevde alt veldig personlig og profesjonelt.
Vi sendte bilder til dere av stue, tv-stue og kjøkken, og dere ringte oss og hjalp oss med hele planleggingsprosessen. Vi opplevde alt veldig personlig og profesjonelt.
- Mette Andersen Hegna

Foto: Mette Andersen Hegna & Gardinmaker.no.

Til Nettbutikken I Blogginnlegg

Mer inspirasjon?

IMG 2753 B1280
Hva koster skreddersydde gardiner?

Når du står overfor valget om gardinløsning, er det flere faktorer som påvirker prisen. Her er hva du bør vite om prisingen av skreddersydde gardiner.

IMG 2015 B1280
Gardiner hytte fjellet

Utforsk Tones fjellhytte hvor stuen, kjøkkenet og den sjarmerende alkoven er innredet med våre skreddersydde gardiner, liftgardiner og puter.

Ghazi Bad B1280 1
Gardiner bad

Florlette gardiner skaper en avslappende og behagelig opplevelse på badet, og skjermer samtidig for innsyn.

Dnt 5 B1280
Rutete gardiner i ull til hytte

Skreddersydde rutete gardiner, liftgardiner og puter, perfekt tilpasset for å forsterke den autentiske atmosfæren og komforten på DNTs eldste hytte.

Teveldal (59) B1280 1
Lyse gardiner til stue

Skreddersydde løsninger med florlette gardiner og tak gardinskinne sikrer den ideelle balansen mellom lys og privatliv i Asgeirs leilighet.

IMG 7191 B1280
Liftgardiner i ull

Skreddersydde liftgardiner i ull skaper en lun og varm atmosfære på Lines hytte i Sømådalen ved vakre Femunden.

IMG 1091 B1280
Spisestue inspirasjon - Hindre innsyn vindu

Gardinskinne tak gjør det enkelt å hindre innsyn vindu i hus med store vinduer. La deg inspirere av gardiner som harmonerer med veggfargen. 

Gutterom B1280
Lystett liftgardin til barnerom

Skreddersydde, lystette liftgardiner mørklegger barnerommet, og skaper et svalt og behagelig miljø for avslapping og hvile.

IMG 1023 B1280 1
Ny sesong Eventyrlig Oppussing med Halvor Bakke

Sammen med Halvor Bakke er vi i full gang med planlegging av gardiner og solskjerming til høstens hytteprosjekter i Eventyrlig Oppussing.

Hartvig Collage B1280 2
Tre persienner som innsynsskjerming og solskjerming inne

Tre persienner gir en følelse av naturlig varme i hjemmet, og lar deg enkelt justere lysinnslipp etter dine preferanser ved å vri på lamellene.

Lise Kjos 29 B1280 2
Liftgardiner til kjøkkenvindu

Opplev hvordan skreddersydde liftgardiner til kjøkkenvindu skaper en varm og hyggelig atmosfære på Lise's kjøkken.

IMG 1099 B1280
Hvorfor velge skreddersydde gardiner?

Velg skreddersydde kvalitetsgardiner for en perfekt passform, personlig stil og uovertruffen kvalitet som gir ditt hjem en elegant og unik atmosfære.

Til Nettbutikken I Blogg Sidebar 2

NYHETSBREV!

Hold deg oppdatert på farger, mønster og trender akkurat nå gjennom vårt nyhetsbrev

Blogg Sidebar Produktkatalog 2024 4
Blogg Sidebar Prosjektkatalog 2024 2
Blogg Sidebar5
Blogg Sidebar
Blogg Sidebar4
Blogg Sidebar Jpg3
Blogg Sidebar Jpg2